Įkraunama...
Įkraunama...

Turiu tik...

QUOTE(Limcamca @ 2014 07 30, 14:10)
Idaryti baklazanus arba sampinjonus. Arba paprikas.

Dar galima kepti lazanija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 07 30, 14:15)
Dar galima kepti lazanija thumbup.gif

Sriuba turiu smile.gif
Siandien seimos mini svente.Lazanija manau tiktu drinks_cheers.gif juolab seniai dariau.Aciu,kad priminei!
Atsakyti
Man lazanija, niekaip nesigauna g.gif

Turiu 13 dideliu sampinjonu g.gif gal kas zino kokias salotas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 07 30, 20:02)
Man lazanija, niekaip nesigauna  g.gif

Turiu 13 dideliu sampinjonu  g.gif gal kas zino kokias salotas  g.gif

Kaip Ciliake tarkime ir man nesigauna bet siandien visai gerai pavyko.Dariau pagal Agnes Jagelaviciutes recepta is Receptu Uzkalbetoja.

Salotos su sampinjonais,tokios gan sunkios bet kas ragavo,gire
Grybus isvirti su vistienos maggi kubeliu,isimti.Tame sultini isvirti vistienos krutinele.Grybus,marinuotus agurkus,krutinele-siaudeliais,keta suri-su tarka.Smulkinta svoguna vos pakepinti.Viska sumaisyti ideti kapotu riesutu,dedu lazdynu.Nedaug majonezo.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 07 30, 19:02)

Didelius pievagrybius galima irgi idaryti farsu 4u.gif

Dar as darausi ziema toki patiekala - issiverdu grikiu, pasikepinu juos, tada dedu saldytu darzoviu ir pievagrybius. Aisku, nepamirstam prieskoniu bei viska kepam ant sviestuko didis.gif Reiks ryt pasidaryti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 07 30, 21:36)
Salotos su sampinjonais,tokios gan sunkios bet kas ragavo,gire
Grybus isvirti su vistienos maggi kubeliu,isimti.Tame sultini isvirti vistienos krutinele.Grybus,marinuotus agurkus,krutinele-siaudeliais,keta suri-su tarka.Smulkinta svoguna vos pakepinti.Viska sumaisyti ideti kapotu riesutu,dedu lazdynu.Nedaug majonezo.

Aha, tikrai skamba sunkios.

QUOTE(Sunreja @ 2014 07 30, 23:18)
Didelius pievagrybius galima irgi idaryti farsu  4u.gif

Dar as darausi ziema toki patiekala - issiverdu grikiu, pasikepinu juos, tada dedu saldytu darzoviu ir pievagrybius. Aisku, nepamirstam prieskoniu bei viska kepam ant sviestuko  didis.gif Reiks ryt pasidaryti  lotuliukas.gif

Vakar valgėm. Ir, va tiek liko biggrin.gif biggrin.gif

Ačiū už idėjas 4u.gif
Atsakyti

Gaminkit trintą sriubą. Aš imu puodą kuriame virs sriuba, dedu sviesto ir pakepinu svogūną, morką, bulvę, grybus, daržoves kokias turiu (brokolis, cukinija, moliūgas). Dedu druskos, pipirų ir užpilu vanens, kad beveik semtų. Paverdu kol daržovės suminkštėja ir sutrinu. Vėl grąžinu puodą ant ugnies, pilu grietinėlės, įdedu prieskonių kiek trūksta ir užvirus išjungiu. Valgom užsibarstę sūriu ir su česnakiniu skrebučiu.
Atsakyti

O kas ten nesigauna? smile.gif aš kažkaip galvojau, kad sudėtingiau viskas, bet labai man paprasta su ja smile.gif

Man patinka įdaryti, jei dideli thumbup.gif kartą įdarinėjau su pelėsiniu ir dar kažkokiu sūriu (dėjau 2 rūšių, nepamenu tiksliai kokius), o ant viršaus - šoninės juostelė. Arba įdaryti vištienos faršu ir su sūriu ant viršaus essen.gif arba trinta sriuba skanu drinks_cheers.gif grikius irgi darausi šitaip, paprastas ir skanus variantas biggrin.gif arba grikių bynus kepti ir iš grybų padaryti padažiuką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 01 rugpjūčio 2014 - 08:08
O!!!!! Trinta sriuba, fantastine ideja, labai aciu!
Atsakyti
Pasiulykite,gaiviu,vistienos salotu.Liko puse krutineles nuo sultinio.Atrodo daug receptu pati zinau bet visi su majonezu.Vasara man su majonezu per sunku.
Atsakyti
Salotu lapai, visokios daržovės (agurkai, pomidorai), galima morkų, vištiena, šiek tiek svogūno ir viską alyvuogių aliejumi apšlakstyti, arba salotų padažu. Ir, dar balsaminio glaze'o ant viršaus.
Atsakyti
Kol laukiai pasiulymu,primaisiau panasiai,tik vietoj morku,marinuotu agurku ir pakepinau moliugu seklu.Padariau padaza,alyvuogiu aliejus,garstyciu,medus.Visai skanu rolleyes.gif
Atsakyti