QUOTE(pašnekutė @ 2015 11 19, 19:13)
Jokia ten daržovienė ir jokia makalošė-košė. Ten gaunasi panašu į kugelį. Tik su daugiau priedų. Įtariu, kad tikro šiupinio nesate valgę. Kai pabandysit - nebesiraukysit
As jei kugelin imaisau mazutyte tarkuota cukinija-katastrofa musu namuose buna

O jei dar visokiu kosiu makalosiu-kaip ir su tuo kopustu pyragu-drebtumem lauk.
As nevalgiusi siupinio?

Pasnekute, as gimiau ir uzaugau TIKRAME kaime, jau kas kas, bet tradiciniai lietuviski valgiai ivairiais variantais isbandyti, perbandyti visokiais rakursais. Vienas is skaniausiu siupinio variantu budavo, kai motina toki diiiideli spizini puoda pasaudavo tikron krosnin.
QUOTE(Rashkyte @ 2015 11 19, 21:11)
salotas su salieru, dz. spanguolem ir majonezu
Prisiminiau, jog laaaabai skani misraine

Tik naudoti reikia salieru saknis.
QUOTE(ppavasariss @ 2015 11 20, 01:20)
Ka skanaus ir nelabai imantraus galeciau pasigaminti su rukyta vistiena
Labai daug ka: nuo banalios uzkepeles(mes ja daznai darome, nes lengva padaryti, skanu valgyti net pasildyta), lazanijos, idaro lietiniams/virtiniams iki egzotiniu misrainiu su rukyta vistiena ir ananasais.