QUOTE(gurmans @ 2015 11 10, 11:53)
SOS, patarkite ka daryti: ismarinavau dvi antis ,o konvekcinis pecius man rodo didele raudona spyga su uzrasu EROR. Kaip tas antis man paversti i skanu patiekala kuri galeciau vyrams ideti i laiva (zvejybon plaukia),ta prasme ,kad butu galima valgyti salta ir nesiterliotu kaip koks troskinys.
Kepta orkaiteje supjaustydavau gabaliukais nulupdavau skura ir labai gerai jiems budavo ,o ka dabar daryt man is ju?

Kepta orkaiteje supjaustydavau gabaliukais nulupdavau skura ir labai gerai jiems budavo ,o ka dabar daryt man is ju?


Na daug čia neprigalvosi manau, išlieka tie patys paruošimo būdai:
*virimas/troškinimas;
*garinimas;
*kepimas (orkaitėje, keptuvėje, griliuje).
Antis man asmeniškai skaniausia kepta, tad turbūt ją sukapočiau ir kepčiau keptuvėje

Arba kaip ir siūlė sena pažįstama pas kaimynus/draugus į orkaitę
