Įkraunama...
Įkraunama...

Turiu tik...

QUOTE(gurmans @ 2015 11 10, 11:53)
SOS, patarkite ka daryti: ismarinavau dvi antis ,o konvekcinis pecius man rodo didele raudona spyga su uzrasu EROR. Kaip tas antis man paversti i skanu patiekala kuri galeciau vyrams ideti i laiva (zvejybon plaukia),ta prasme ,kad butu galima valgyti salta ir nesiterliotu kaip koks troskinys.
Kepta orkaiteje supjaustydavau gabaliukais nulupdavau skura ir labai gerai jiems budavo ,o ka dabar daryt man is ju? doh.gif  doh.gif

Na daug čia neprigalvosi manau, išlieka tie patys paruošimo būdai:

*virimas/troškinimas;
*garinimas;
*kepimas (orkaitėje, keptuvėje, griliuje).

Antis man asmeniškai skaniausia kepta, tad turbūt ją sukapočiau ir kepčiau keptuvėje g.gif
Arba kaip ir siūlė sena pažįstama pas kaimynus/draugus į orkaitę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 11 10, 11:14)
Pas kaimynus issikepti lotuliukas.gif

Oi dekui,sitas labai geras "receptas" is tu nervu net nesuvokiau,kad galiu svetima orkaite pasinaudoti... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Okokionera @ 2015 11 10, 12:39)
Na daug čia neprigalvosi manau, išlieka tie patys paruošimo būdai:
Arba kaip ir siūlė  sena pažįstama pas kaimynus/draugus į orkaitę  biggrin.gif

Sitas labai geras patarimas 4u.gif
Tik dabar man patarkite kokiu rezimu ir kiek laiko kepti elektrineje orkaiteje be garu funkcijos,nes orkaites savininke atsisako pati kepti mano antis,o as neturiu patirties su tokio tipo orkaitemis. blush2.gif As visuomet kepu konvekciniame peciuje misriu rezimu 50/50 ~1.15val. ir i pabaiga ~20 minuciu kepu vien ant sauso rezimo,tai bendroje sumoje apie 1.5 valandos gaunasi...
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2015 11 10, 14:53)
Tik dabar man patarkite kokiu rezimu ir kiek laiko kepti elektrineje orkaiteje be garu funkcijos,nes orkaites savininke atsisako pati kepti mano antis,o as neturiu patirties su tokio tipo orkaitemis.  blush2.gif As visuomet kepu konvekciniame peciuje misriu rezimu 50/50 ~1.15val. ir i pabaiga  ~20 minuciu kepu vien ant sauso rezimo,tai bendroje sumoje apie 1.5 valandos gaunasi...

Jei norit panašaus efekto, tai pirmiausia kepkite uždengtame inde arba rankovėje, o po to ant galo apskrudinkite atidengus dangtį /perpjovus rankovę. O kepimo laikas visiškai priklauso nuo paukščio dydžio 4u.gif

Rėžimas viršus/apačia (=), ant galo galima ir grilį įjungti, kad gražiai paskrustų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Okokionera: 10 lapkričio 2015 - 14:09
QUOTE(Okokionera @ 2015 11 10, 14:05)
Jei norit panašaus efekto, tai pirmiausia kepkite uždengtame inde arba rankovėje, o po to ant galo apskrudinkite atidengus dangtį /perpjovus rankovę. O kepimo laikas visiškai priklauso nuo paukščio dydžio 4u.gif

Rėžimas viršus/apačia (=), ant galo galima ir grilį įjungti, kad gražiai paskrustų.

Oi, kaip aciu Jums uz priminima apie rankove. 4u.gif
Apskrudinti nereikes,nes oda visviena ismetu lauk (nevalgo vyrai),pakaks virsus/apacia.
Dar karteli didelis ACIU uz patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2015 11 10, 15:27)
Oi, kaip aciu Jums uz priminima apie rankove.  4u.gif
Apskrudinti nereikes,nes oda visviena ismetu lauk (nevalgo vyrai),pakaks virsus/apacia.
Dar karteli didelis ACIU  uz  patarimus  4u.gif  4u.gif  4u.gif .

Skanios anties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 11 10, 08:07)
Visos kitos sugebejo, ale irgi komentaruose rasesi, jog pirmas ir paskutinis kartas su tuo kopustu pyragu buvo lotuliukas.gif Man pirmiausia reikejo komentarus paskaityti, o paskui gaminti blush2.gif

Nu va, o man grikiu kotletai-vieni is baisiausiu, sugebu ir juos kepti, bet keliauja i siukslyna analogiskai, paragavus po viena ax.gif
Is Stiklo-va tau vienas neigiamas grikiu blynu komentaras biggrin.gif

Turiu prisipažint - nesidomėjau, kuris ten konkrečiai kopūstų pyrago receptas buvo. Norėjau pasakyt tai, kad kopūstų, o ir kitus likučius visada galima sėkmingai sunaudot. Jei vienas receptas nepasiteisino, tai dar nereiškia, kad jau visada ir visur taip bus. Ypatingai nepritariu maisto mėtymui. Žinoma, konteinerių žmonės gal ir apsidžiaugs, bet...
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2015 11 10, 11:36)
Turiu prisipažint -  nesidomėjau, kuris ten konkrečiai kopūstų pyrago receptas buvo. Norėjau pasakyt tai, kad kopūstų, o ir kitus likučius visada galima sėkmingai sunaudot. Jei vienas receptas nepasiteisino, tai dar nereiškia, kad jau visada ir visur taip bus. Ypatingai nepritariu maisto mėtymui. Žinoma, konteinerių žmonės gal ir apsidžiaugs, bet...

drinks_cheers.gif labai mazai maisto ishmetam thumbup.gif visada randu kur panaudot ir kaip skaniai sekmingai paruosht...
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2015 11 10, 18:36)
Ypatingai nepritariu maisto mėtymui.

thumbup.gif visiskai sutinku, tam ir turim sia tema cia, kad pasidalint patirtimi kur ir kaip panaudoti turimus produktus wink.gif o ne atsakymas turetu buti meti lauk

o del kopusto pyrago tai esu ne karta kepusi, recepto nenurodysiu, nes kiekviena kart ieskausi internete ir dadedu savu improvizaciju, tai gavosi labai skanus ir dabar prisiminus tai net siurpulys suvirpina kaip jo pasiilgau ir reiks butinai issikept smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.kite: 11 lapkričio 2015 - 08:37
Du nedideli gabaleliai kiaulienos kumpio,apie 350 gr.Ka sugalvoti is tokio kiekio?Man kumpis,kaip negaminciau,visada gaunasi sausas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 11 13, 09:45)
Du nedideli gabaleliai kiaulienos kumpio,apie 350 gr.Ka sugalvoti is tokio kiekio?Man kumpis,kaip negaminciau,visada gaunasi sausas  g.gif

Galima pagaminti koki guliasa su pievagrybiais.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 11 13, 09:45)
Du nedideli gabaleliai kiaulienos kumpio,apie 350 gr.Ka sugalvoti is tokio kiekio?Man kumpis,kaip negaminciau,visada gaunasi sausas  g.gif

guliasai ivairus..
sumalti ir kotletukai, jie niekada nebuna sausi..
pamarinavus kepti orkaiteje, kepimo rankoveje.
Atsakyti
shiupini arba sumalt, ishvirt, sumalt, su svogunais pakeptais det i lietinius.... dar zemaitishki blyna, darzoviu + mesos apkepai ir t.t. 4u.gif
Atsakyti