Įkraunama...
Įkraunama...

Turiu tik...

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 02 13, 20:19)
Visi olandiskiai suriai

Aciu! mirksiukas.gif

QUOTE(Sunreja @ 2015 02 14, 16:15)

Nors esu girdejus, kad varske irgi saldo, bet kaip po to skonis, nenukencia kokybe?  g.gif

As saldau svelniaja/trinta varske, kur kibireliuose buna. Atsilus buna truputi skystesne, nors nuvarvinus manau butu standesne, tik tingiu terliotis. Skonis nesikeicia, lieka toks pat geras. As naudoju ivairiems kepiniams, surpyragiams itt., man viskas tinka.
Atsakyti
gal kas patars ka galima padaryti kai lieka bulviu koses
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 02 15, 20:33)
gal kas patars ka galima padaryti kai lieka bulviu koses

svilpiku, zemaiciu blynu, bulviu kotletu, kroketuku kito patiekalo garnyrui, piemenu apkepo virsutiniam sluoksniui...
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 02 15, 19:33)
gal kas patars ka galima padaryti kai lieka bulviu koses

Dar galima virtinius su bulvių košės įdaru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 02 15, 20:33)
gal kas patars ka galima padaryti kai lieka bulviu koses

Arba - pritarkuot žalių bulvių, dadėt krakmolo ir bus cepelyyyyynai. Žinoma, dar mėsos ar varškės hihihi.gif Čia jei košė nėr skysta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 15 vasario 2015 - 22:56
QUOTE(pašnekutė @ 2015 02 15, 22:55)
Arba - pritarkuot žalių bulvių, dadėt krakmolo ir bus cepelyyyyynai. Žinoma, dar mėsos ar varškės  hihihi.gif Čia jei košė nėr skysta.

ooo apie tai nesusimasciau

o kaip tie svilpikai atrodo?
Atsakyti
Svilpikai, svilpikai.
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 02 16, 19:01)

o kaip tie svilpikai atrodo?

Aš dedu į košę dar varškės ir minkau su miltais. Kočioju, pjaustau gabaliukais, kepu orkaitėj, po to galima patroškint su padažu, pvz sviesto-grietinės, galima valgyt tik užsidėjus padažo.
Atsakyti
ooo kokie idomus.
aciu
Atsakyti
Gal ir kvailai nuskambės, bet... taip noriu sushi, taip noriu... jau kelinta diena svaigstu. Bet namie šiuo metu nėra, kas daugiau juos valgytų be manęs. Vienai sau gamintis... hmmmm... per ilgas procesas. Tuo labiau, kad paraleliai teks ir kitus pamaitinti "žmonišku" maistu. Eiti į sushinę vienai - schmoll.gif
Taigi - turiu tik... norą. Gal kas turi minčių, kaip pasigaminti "greitų" sushi blush2.gif ar kažką, kas būtų panašaus skonio? (gi lietuviai išradingi mirksiukas.gif )
O gal taip nebūna doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Sushi rutuliukai
Sushi nigiri
Agurko sushi su tunu

ir dar vienas...

"SUŠI" IŠ AGURKŲ

- 100 ml ryžių
- 1/ 2 a. š. cukraus
- 1 a. š. ryžių acto (galima laisvai pakeisti paprastu 5% actu)
- 1 ilgas agurkas
- 1 nedidelis saldus svogūnas
- 1/2 a. š. vasabi (galima vietoj jo dėti garstyčių, krienų, čili padažo ir t. t.)
- 1 v. š. majonezo
- 100 g sūdytos lašišos

- Išvirti ryžius, dėti cukrų ir actą. Atsargiai išmaišyti ir pridengti.
- Specialiu peiliu iš agurko išimti viduriuką, supjaustyti vienodo dydžio cilindrais, kuriuos dar perpjauti išilgai pusiau.
- Smulkiai supjaustyti svogūną, agurko minkštimą ir sumaišyti su ryžiais, dėti majonezą ir vasabi.
- Dėti ryžius į agurką, palyginti ir ant viršaus uždėti lašišos gabaliuką.
Atsakyti
Dėkui 4u.gif bandysiu
Atsakyti