Įkraunama...
Įkraunama...

Turiu tik...

QUOTE(WyWa @ 2015 02 10, 14:40)
Šiandien gaminau čeburėkus,liko tešlos.Ką galėtų iš jos dar pagaminti?

Kai mums lieka teslos nuo picos, lazanijos, kibinu, cebureku-arba kepam orkaitej surius sausainiukus(pabarste ant iskociotos teslos surio ir kmynu/prieskoniu), arba isverdam skrylius(iskociota tesla supjaustom kvadrateliais ir sudedam i verdanti vandeni).
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2015 02 10, 07:46)
Turiu kalakuto sirdeliu... daug :-D

Vištienos šlaunelė, su gardžiu įdaru

QUOTE(WyWa @ 2015 02 10, 13:40)

Tuos pacius ceburekus tik su kitu idaru, pvz.: varskes (saldziai/suriai) arba darzoviu itt.
Atsakyti
QUOTE(WyWa @ 2015 02 10, 13:40)

O tešla kokia,mielinė ar su varške?
Atsakyti
Sveikos, turiu nemazai surio Gouda. Ka be karstu sumustiniu, picos ir salotu su suriu galeciau pagamint ir sunaudoti suri?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2015 02 13, 13:13)
Sveikos, turiu nemazai surio Gouda. Ka be karstu sumustiniu, picos ir salotu su suriu galeciau pagamint ir sunaudoti suri?..  g.gif

Lazanijai kuo daugiau sūrio,tuo geriau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu nemazai surio Gouda. Ka be karstu sumustiniu, picos ir salotu su suriu galeciau pagamint ir sunaudoti suri?..  g.gif

Išsikepti sūrio rutuliukus, kaip pvz.: http://www.15min.lt/...ukai-426-197184, labai skanus užkandis, ypač šiltas smile.gif
Atsakyti
Pusę litro kokoso pieno. Neišgersiu... Ką nuveikt su juo?
Atsakyti
QUOTE(Tetavova @ 2015 02 13, 14:15)

Tokios štai bandelės rolleyes.gif tikrai skanios,išmėginta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2015 02 13, 14:13)

Supjaustyti gabalais ir sudeti i saldikli. drinks_cheers.gif Kai reikia surio-pakanka issitraukti is saldiklio ir atsildyti, skonis nesikeicia.
Sita dalyka taikau, kai is Lenkijos parsivezu Goudos ar kitokio surio:pjaustau po 250gr, sudedu i maiselius kiekviena ir i saldikli thumbup.gif
Atsakyti

Pikantiskom salotom nemazai surio reikia.

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 02 13, 14:27)
Supjaustyti gabalais ir sudeti i saldikli.

O jis po to graziai pjaustosi, netrupa? Kazkada esu saldziusi suri (berods italiska Parmegiano), tai atsiles jis man tiesiog sutrupejo. O dabr saldiklyje turiu gabala fermentinio (irgi is Lenkijos) bet vis bijau traukti, nes nezinau ar kas bus gero is jo.
Papildyta:
QUOTE(Tetavova @ 2015 02 13, 14:15)

Kokoso pieno tortas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 13 vasario 2015 - 17:01
QUOTE(Renata123 @ 2015 02 13, 18:07)

O jis po to graziai pjaustosi, netrupa? Kazkada esu saldziusi suri (berods italiska Parmegiano), tai atsiles jis man tiesiog sutrupejo. O dabr saldiklyje turiu gabala fermentinio (irgi is Lenkijos) bet vis bijau traukti, nes nezinau ar kas bus gero is jo.

Visi olandiskiai suriai(o ne surio ir riebalu gaminiai) atsile pjaustosi kaip sviezi 4u.gif Atsildau tam paciam saldytuve is vakaro istraukusi is saldiklio. Ryte buna kaip sviezias thumbup.gif
Sutrupejes yra staigiai atsildytas bei neriebus suris(ar surio gaminys, dabar nepamenu tiksliai).
Atsakyti
QUOTE(L@lu @ 2015 02 13, 13:16)
Lazanijai kuo daugiau sūrio,tuo geriau  4u.gif

Aciu, visai pamirsus buvau, kaip tik turiu likusiu lakstu 4u.gif

QUOTE(Renata123 @ 2015 02 13, 17:07)
Pikantiskom salotom nemazai surio reikia.

Aciu, ir tas salotas buvau pamirsus doh.gif Kaip gerai, kad yra si tema wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 02 13, 14:27)
Supjaustyti gabalais ir sudeti i saldikli. drinks_cheers.gif Kai reikia surio-pakanka issitraukti is saldiklio ir atsildyti, skonis nesikeicia.
Sita dalyka taikau, kai is Lenkijos parsivezu Goudos ar kitokio surio:pjaustau po 250gr, sudedu i maiselius kiekviena ir i saldikli thumbup.gif

Pirma karta girdziu toki dalyka... Nors esu girdejus, kad varske irgi saldo, bet kaip po to skonis, nenukencia kokybe? g.gif

Atsakyti