QUOTE(pašnekutė @ 2016 01 13, 19:40)
Tai domina, domina

Nes taip tas indelis ir tebestovi be naudos.
Nieko įpatingo ar sudėtingo, todėl ir nerašiau
Pakepinam vištieną (krūtinėlę ar šlaunelių mėsą), turimas daržoves (brokoliai, paprikos, cukinijos, ar pan.), dedam čili pipiriuką jei turim šviežią, baigus kepti įspaudžiam česnako, pridedam prieskonių (druskos, čili, imbiero, kumino, pilam sweet chilli sauce, žuvų padažo na pagal skonį visko) viską užpilam kokosų grietinėle/pienu. Jei sušilus padažas visgi per tirštas įpilam šlakelį verdančio vandens ar sultinio.
Skanu su ryžių makaronais (gaminam pagal instrukciją ant pakelio, nors aš juos visad tiesiog užplikau verdančiu vandeniu ir palieku išbrinkti kol viskas kepa

) arba su ryžiais
Viskas gaunasi saldžiai aštru su labai maloniu kokosų prieskoniu.
tiek to recepto