Įkraunama...
Įkraunama...

Turiu tik...

QUOTE(pašnekutė @ 2016 05 24, 22:20)
Turiu... paskutinį gimtadienį šį sezoną  biggrin.gif  Maratonas baigiasi, baigėsi ir mano fantazija  doh.gif  Gal jūs ką pasiūlysit įdomesnio karštiem patiekalams iš vištienos ar kiaulienos?  Nebūtina kažką prabangaus - gimtadienis šeimos rate. Bet norisi kažko... nu kažko... įdomesnio...  doh.gif  lotuliukas.gif

mums shitas marinatas vishtienai labai patiko thumbup.gif marinatas
Atsakyti
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Gal turite minčių, ką galima pasigaminti iš ~800 g. faršo?
Paruošiau vakar kotletams (svogūnas, morka, prieskoniai, salieras), bet prie tokių karščių visai jų nesinori...
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2016 05 30, 14:19)
Gal turite minčių, ką galima pasigaminti iš ~800 g. faršo?
Paruošiau vakar kotletams (svogūnas, morka, prieskoniai, salieras), bet prie tokių karščių visai jų nesinori...

Lazaniją? Raganos kepsnį? Frikadelės? Zrazai?
Atsakyti
Dėkui. Galvojau ir aš apie zrazus, tik nesugalvoju, kuom čia geriausia įdaryti, ir ar pavyktų vien su faršu (receptų radau ir tokių, kur pats faršas dar apviniojamas kitokia mėsa)..
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2016 05 30, 15:15)
Dėkui. Galvojau ir aš apie zrazus, tik nesugalvoju, kuom čia geriausia įdaryti, ir ar pavyktų vien su faršu (receptų radau ir tokių, kur pats faršas dar apviniojamas kitokia mėsa)..

Tai reikia pamušti karbonadą ir į jį įvynioti faršą-mūsų šeimoj labai mėgsta tokį patiekalą drinks_cheers.gif
O į zrazus galima vynioti ir kiaušinį virtą, ir troškintas morkas su svogūnais bei žirneliais, ir rūkytą šoninę...
Dar vieną patiekalą prisiminiau: įdarytos bulvės drinks_cheers.gif Bulves nuskutat, išpjaunat vidų, paprieskoniuojat, ten prikemšat faršo, kepat orkaitėj thumbup.gif
Atsakyti
O tiksliai! Dėkui, kad priminėt! Betliks apsispręsti thumbup.gif
Atsakyti
Cukinijas ir baklažanus irgi galima įdaryti faršu. Skanu thumbup.gif
Dar galima iš faršo kepsnelius orkaitėje kepti. Įvynioti į foliją. O, ant jų uždėti pvz krienų ir žirnelių. Morkų, svogūnų.
Atsakyti
Ka galima pasigaminti skanaus ir neiprasto is likusiu virtu bulviu?
Iprasta man butu: balta misraine, zemaiciu blynai ir kt. virti/kepti panasus gaminiai, bulviu kose, o gal kuri gaminate ka nors neiprasto is virtu bulviu? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2016 05 31, 12:05)
Iprasta man butu: balta misraine, zemaiciu blynai ir kt. virti/kepti panasus gaminiai, bulviu kose, o gal kuri gaminate ka nors neiprasto is virtu bulviu?  g.gif  4u.gif

Padarius košę, dadėjus miltų kepu orkaitėje tokius bundukus. Paskui juos troškinu piene, galima ir su spirgiukais.
Iš virtų bulvių dar galima padaryti Piemenėlių pyragą, angliškai būtų Šepardo pyragą.
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2016 05 31, 14:05)
Iprasta man butu: balta misraine, zemaiciu blynai ir kt. virti/kepti panasus gaminiai, bulviu kose, o gal kuri gaminate ka nors neiprasto is virtu bulviu?  g.gif  4u.gif

As irgi uz separdo pyraga esu
Atsakyti
Turiu problemą ax.gif
Na, aš vėl su keistais klausimais blush2.gif Bet nerandu temos apie autoklavus, bendra tema su įv. klausimais aktyvi buvo...pernai doh.gif greitpuodžių temoje - ne apie tai kalba. Iš esmės tas daiktas skirtas konservavimui, susideda 10 litrinių stiklainių. Tris kart darėm ir vis ... dangteliai prasisukę gaunasi, kai atvėsta g.gif Ne tiek, kad skysčiai išbėgtų, bet kažkaip baisoka, kad gali imt gest. Gal kas turit ir naudojat tą greitpuodį ir galit pasidalint patirtimi ax.gif 4u.gif
Atsakyti