Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 46

QUOTE(Edmė @ 2014 04 04, 18:01)
Gal galėtumėt priminti maisto papildo pavadinimą, kur Ruolia prisidėjęs prie gamybos? niekaip nerandu.

Lidonium. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 04 04, 17:44)

Mačiau VUOI vaistinėj (Bumblauskienės) pristatyta pilna lentyna....
Atsakyti
sena pažįstama, o kai tavo tėvyi buvo dauginės MTS galvoje, kokie simptomai buvo, gal atmeni?
Papildyta:
[quote=ida1,2014 04 03, 14:05]Sveikos 4u.gif .Siaip ne taip sulaukem .vyro KT be neigiamos dinamikos.MTS nera.neramina tik perikarde atsirade skyscio pedsakai g.gif .O siaip atsigavom.chemijos nereikia.kontrole po 3 men.
[/

Dėl perikardo.

Man praėjusią vasarą rado skysčio perikarde. Nušuoliavau į kitą pusę pas kardiologą ir man pasakė, kad padidėję nedaug ir tai nereikšminga. Lyg tai norma yra iki 0,5, mano buvo 0,6, sakė, gali būti iki 1. Paskui dar darė KT, nieko nebesakė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nida44: 04 balandžio 2014 - 20:01
QUOTE(nida44 @ 2014 04 04, 20:58)
sena pažįstama, o kai tavo tėvyi buvo dauginės MTS galvoje, kokie simptomai buvo, gal atmeni?

Absoliuciai jokiu simptomu g.gif Kad daugybines-paaiskejo tik KT metu. Nei galvos skaudejo, nei blogavo, nei vaizdas blogejo, zodziu, sveikas ir stiprus zmogus buvo.
Juk vezys tuom ir pavojingas, kad jis neduoda jokiu simptomu doh.gif

Mane daktare ramina(kai kreipiuosi del ko nors, aiskindama, kad gal man vezys), sako, jei skauda-vadinasi, tikrai ne vezys smile.gif

O stai vezi tevui surado pradzioj galvoj, kai ivyko mikroinsultas: metastaze buvo nemaza, ji ir prispaude kraujagysle. Tevas tuo metu vairavo doh.gif Nepamena, nei kaip mama eme klykti, nei kaip griovy atsidure, sake, pajuto, kad suparalyzavo puse jo ir kazkur toli mamos klyksma...
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 04 04, 20:09)
O stai vezi tevui surado pradzioj galvoj, kai ivyko mikroinsultas: metastaze buvo nemaza, ji ir prispaude kraujagysle. Tevas tuo metu vairavo doh.gif Nepamena, nei kaip mama eme klykti, nei kaip griovy atsidure, sake, pajuto, kad suparalyzavo puse jo ir kazkur toli mamos klyksma...

oho, na ir nutikimas. kaip suprantu, pabaiga dar ne tokia baisi kokia galejo buti...
o del skausmo sergant v, skauda skauda ir v esant...
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 04 04, 22:09)
Mane daktare ramina(kai kreipiuosi del ko nors, aiskindama, kad gal man vezys), sako, jei skauda-vadinasi, tikrai ne vezys smile.gif

Netiesa.
Atsakyti
QUOTE(safyre @ 2014 04 04, 20:44)
oho, na ir nutikimas. kaip suprantu, pabaiga dar ne tokia baisi kokia galejo buti...
o del skausmo sergant v, skauda skauda ir v esant...

Taip, priklauso nuo vietos, ar nieko nespaudžia, nedirgina nervų ar kraujagyslių.
Atsakyti
Pasigendu Dvynes9.....

Antra diena "važiuoja" plaukai.... bet dar nebaisiai. Įtariu kad pašiurs ir iki kitos chemijos gal nereiks skust. Nepamenu po docetaxelio, kiek dienų slenka? 2-3-4? Po raudonos tai slenka, kol visi nuvažiuoja, o nuo nuo docetaxelio tai tik tam tikrą dienų skaičių, kiek pamenu.... Praeitą kartą po pirmų dviejų kartų neslinko (nes jau buvo ežiukas užaugęs), nes kraujas buvo geras, paskui, kai nukrito rodikliai po trečios, tada paslinko. It po ketvirtos tp. Dabar gi, kai kraujas buvo kritęs, tai ir slenka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 04 balandžio 2014 - 22:43
[quote=nida44,2014 04 04, 20:58]
Papildyta:
[quote=ida1,2014 04 03, 14:05]Sveikos 4u.gif .Siaip ne taip sulaukem .vyro KT be neigiamos dinamikos.MTS nera.neramina tik perikarde atsirade skyscio pedsakai g.gif .O siaip atsigavom.chemijos nereikia.kontrole po 3 men.
[/

Dėl perikardo.

Man praėjusią vasarą rado skysčio perikarde. Nušuoliavau į kitą pusę pas kardiologą ir man pasakė, kad padidėję nedaug ir tai nereikšminga. Lyg tai norma yra iki 0,5, mano buvo 0,6, sakė, gali būti iki 1. Paskui dar darė KT, nieko nebesakė.
[/quote]
Aciu kad paaiskinot de perikardo.vyrui pospindulinis pneumonitas.va is kur tie negalavimai buvo.ir dabar subfebrili temp buna ir sona paskauda.Del MTS tik tokios patirties turim.vyrui vakar skambino jo palatos draugas.su plauciu v... smulkialasciu.tai jam 3MTS galvoj.Tai sake savaite laiko galva taip skaudejo.kad jokie vaistai nepadejo.ir po savaites isleke i onkologini.Dabar svitina.o tik antra stadija jam buvo verysad.gif .
Atsakyti
Sveikatos ir jegu jums 4u.gif ketvirtadieni buvau planinej patikroje...tyrimu jokiu...sekanti patikra po metu....po operacijos ir svytinimo praejo du metai....keistoka netgi ...tai VUOI..
Atsakyti
QUOTE(Gyvensim @ 2014 04 05, 10:26)
Sveikatos ir jegu jums 4u.gif ketvirtadieni buvau planinej patikroje...tyrimu jokiu...sekanti patikra po metu....po operacijos ir svytinimo praejo du metai....keistoka netgi ...tai VUOI..

Hm... o pas kokį/-ią gydytoją buvot? Šiaip tai vieną kartą metuose tik po penkerių metų po gydymo turėtų siųst. Irtai visus tyrimus turėjo padaryt....O kokia stadija jums buvo?
Atsakyti
sveikatos visiem. Mano gyvenimą sugriovė prieš savaitę žinia mano tėčiui plaučiuose metastazės, kepenyse taip pat yra... nieko nežada... o tėtis dar vaikšto po savo ūkelį, negaliu žiūrėt ir galvot kad greit jo nebeliks... kaip pakelt tą skausmą
Atsakyti