Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 46

ech tas laukimas. nervuojame nervuojames, o nuo to nervavinosi nieks nesikeicia... Gedvvita, kantrybes ir ramaus laukimo jums.

noriu paklaust del vaistu nuo skausmo leidimo. Mamai vaistus (tramadoli) leidzia MB. Jis sako, kad istrakus svirksta labai stipriai bega krauja ir, anot jo, su krauju isbega visi vaistai. gal ka zinote apie tokia situacija?
Atsakyti
ech tas laukimas. nervuojame nervuojames, o nuo to nervavinosi nieks nesikeicia... Gedvvita, kantrybes ir ramaus laukimo jums.

noriu paklaust del vaistu nuo skausmo leidimo. Mamai vaistus (tramadoli) leidzia MB. Jis sako, kad istraukus svirksta isbego skystis ir tai, anot jo, yra vaistai g.gif gal ka zinote apie tokia situacija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo safyre: 06 balandžio 2014 - 06:33
QUOTE(safyre @ 2014 04 06, 07:33)

noriu paklaust del vaistu nuo skausmo leidimo. Mamai vaistus (tramadoli) leidzia MB. Jis sako, kad istraukus svirksta isbego skystis ir tai, anot jo, yra vaistai  g.gif gal ka zinote apie tokia situacija?

istraukus adata reikia prispausti vatos tamponeliu prie leidziamos vietos.kad nebektu kraujas.nebijokit vaistai tikrai neisbegs.
Atsakyti
QUOTE(safyre @ 2014 04 06, 07:33)

noriu paklaust del vaistu nuo skausmo leidimo. Mamai vaistus (tramadoli) leidzia MB. Jis sako, kad istraukus svirksta isbego skystis ir tai, anot jo, yra vaistai  g.gif gal ka zinote apie tokia situacija?
Suleidus prispaudžia dezinfekuota vata? Palaikyti gerokai reikia.
Gal krešėjimo rodiklius patikrinti.
Atsakyti
Noriu paklausti ar yra čia kas gydo savo artimuosius šiaulių onkologiniam. Man tėvo diagnozę pasakė chirurgų onkologų konsiulimas. Kaip manot ar reikia jų nuomone tikėti. Kai paklausiau jų gal dar ne viskas prarasta ir reikia į kauną ar vilnių vežti, jie atsakėgali nors dabar parašyti siuntimą, bet neverta, nes be biopsijos kepenų niekas nepasistumės. O šiauliuose jau stovim eilėje ir atsakymus gal būt pažystama sesutė pagreitins, bet bijau kad laikas eina ne mūsų naudai.
Atsakyti
vilniuje irgi niekas greitai nevyksta, baisus žmonių kiekis, užrašė mus greitai, bet su rezultatais teko kelias sav palaukti.
Atsakyti
QUOTE(Gedvvita @ 2014 04 06, 11:45)
Noriu paklausti ar yra čia kas gydo savo artimuosius šiaulių onkologiniam. Man tėvo diagnozę pasakė chirurgų onkologų konsiulimas. Kaip manot ar reikia jų nuomone tikėti. Kai paklausiau jų gal dar ne viskas prarasta ir reikia į kauną ar vilnių vežti, jie atsakėgali nors dabar parašyti siuntimą, bet neverta, nes be biopsijos kepenų niekas nepasistumės. O šiauliuose jau stovim eilėje ir atsakymus gal būt pažystama sesutė pagreitins, bet bijau kad laikas eina ne mūsų naudai.

Kai buvo blogai,man po biopsijos paemimo,jau trecios dienos ryta zinojau atsakymus.Manau labai labai priklauso nuo gydytojo,kai nori atsakymai gaunami ir greiciau.Nes ir mano atveju ,pats gydytojos sako,laikas-musu priesas unsure.gif Beje bipsija ir operacija atlikta Kauno klinikose,ne Siauliuose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpe555: 06 balandžio 2014 - 11:30
QUOTE(Gedvvita @ 2014 04 06, 11:45)

Bandykit uzsirasyti i eile ir i Vilniu ar Kauna, kur greiciau prieis eile, ten ir issirasysit siuntima pries vaziuodami 4u.gif

QUOTE(džu @ 2014 04 06, 12:15)
vilniuje irgi niekas greitai nevyksta, baisus žmonių kiekis, užrašė mus greitai, bet su rezultatais teko kelias sav palaukti.

Na biopsijos rezultatai ir taip 14-21 diena laukiami, nesvarbu, ar Vilniuj, ar kur kitur daroma drinks_cheers.gif Bet dar labai svarbu, kad kaip galima greiciau ta biopsija padarytu, nes jei jos reiks laukti menesi, paskui atsakymo vel menesi, tai gali jos ir nebeprireikti doh.gif
Atsakyti
Mums bipsija darys balandzio 15d. Šiauliuose. Čia kelias sesutes pažystu, tai jos ir pagreitino musų eiles pas onkologus,
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 04 06, 11:31)
Na biopsijos rezultatai ir taip 14-21 diena laukiami, nesvarbu, ar Vilniuj, ar kur kitur daroma drinks_cheers.gif

Kai mano mamai darė stemplės, o vėliau žarnyno biopsijas, atsakymai buvo lygiai po savaitės. Tyrimus darė Vilniuje. Pirmoji biopsija buvo paimta mūsų mieste ir išsiųsta į Vilnių. Antrąją biopsiją paėmė Vilniuje. Mano pusseserei biopsija buvo daryta prieš kelis metus Vilniuje. Tuomet atsakymas išties atėjo po 2 sav.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nireglina: 06 balandžio 2014 - 16:39
QUOTE(ida1 @ 2014 04 06, 08:14)
istraukus adata reikia prispausti vatos tamponeliu prie leidziamos vietos.kad nebektu kraujas.nebijokit vaistai tikrai neisbegs.

QUOTE(Angele @ 2014 04 06, 08:16)
Suleidus prispaudžia dezinfekuota vata? Palaikyti gerokai reikia.
Gal krešėjimo rodiklius patikrinti.

dekui uz patarimus. reik taip ir daryt. pradesiu as leist. bbijau kazkaip unsure.gif
kraujo kresejimo rodikliai labai virs normos pas mama jau senai.
Atsakyti
Vakar buvau aplankyti tėvelio.Pasėdėjom pas jį, kažkoks sapnas: atrodo sveikas žmogus- valgo, kalba gal tik nuotaika liūdnesnė, jei nežinotume kas jam, sakyčiau sveikas žmogus tik gelsvai baltas. o šiandien sužinojau šiokią tokią žinią, kad greičiau padarytų biopsiją rytoj pasiguldys į skyrių, tai lekiu į miestelį suruošti kraitelį
Atsakyti