Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 46

Gal visoms žinomi, bet ir vėl parašyto J.Ruolios patarimai:

http://www.moteris.l...i.d?id=64457862
Atsakyti
Ketvirtadienį man paims kraują vakcinai gaminti, jei hepatito tyrimas bus neigiamas. Niekaip negaunu iš Endemiko visų atsakymų, nors buvo sakę, kad bus penktadienį.
Wilow, kiek užtruko kraujo paėmimas pas Striogą? Vyras turės grįžti į darbą, tai rūpinuosi ar spės. Ir kaip tu jauteisi po to, tur būt nieko ypatingo?
Atsakyti
QUOTE(Karme @ 2014 04 07, 14:15)
Ketvirtadienį man paims kraują vakcinai gaminti, jei hepatito tyrimas bus neigiamas. Niekaip negaunu iš Endemiko visų atsakymų, nors buvo sakę, kad bus penktadienį.
Wilow, kiek užtruko kraujo paėmimas pas Striogą? Vyras turės grįžti į darbą, tai rūpinuosi ar spės. Ir kaip tu jauteisi po to, tur būt nieko ypatingo?

Dvi dienas su savaitės pertrauka ax.gif Jau minėjau, kad mano kraujas baisiai krešėjo, tad pirmą kartą paėmė 20 ml, paskui važiavom į kraujo banką - mat turėjo vilties paimti švirkštais. Nepavyko. Tada davė savaitę atsikvėpt, nes visos venos buvo nuniokotos, ir turėjau dar tyrimų atsakymų laukt. Tada prieš porto statymą paėmė 120ml ir vėl užkrešėjo. Bet to užteko ir vakcina jau pagaminta (8 - šiandien tiksliai). Pats paėmimas truko gal 20 min, nes man kraujas vos vos bėgo... Jaučiaus visiškai įprastai, nes 120ml labai mažai. Beje, už kraujo paėmimą atsakingas A.Daminskas.

Remedy, matau pasijungusi, kaip laikais? Ar švitinimo komplikacijos praėjo?

Man vakar nuskuto plaukus. Vakar baigiau ir xeloda porcijas, Penktadienį - kraujo patikra. Pirmadienį planuojamas guldymas į ligoninę (jei su krauju bus viskas gerai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 07 balandžio 2014 - 17:15
Aciu willow kad teiraujiesi smile.gif

Nu opos jau apsitrauke, nusipirkau kazkokio gerio, pleistras su sidabru, ji kelias dienas gali laikyti tai dabar antra diena esu viena uzklijavus ir nenoriu nulupt nes labai gerai jauciuosi.
Del brachiterapijos tai kazkoks bardakas, ginius apziurejo ir kaip siandien liepe pasiskambinti dar kitai daktarei. Siandien skambinu, nieko ji nezino ir liepe pasiskambint veliau, pasiskambinu veliau, niekas nekelia.. tai taip ir nesupratau sveika jau cia as ar kaip, kad meto mane nuo vieno prie kito biggrin.gif

Beje willow, dekui uz patarima del reabilitacijos,bet as atsisakiau nes kaip ir minejau sunus pas mane grizo trim savaitem,tai kiekviena diena labai svarbi ir jis man geriausia reabilitacija smile.gif

O moterys sakykit o kaip del invalidumo? Ar priklauso kas nors? Neoperuotoms.
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2014 04 07, 20:23)

Nelabai apie tai nutuokiu. Mano giminaitė sirgo kraujo vėžiu. Tuomet aišku nieko neoperuoju, bet invalidumą ji turėjo.
Mano mama jau ligoninėje. Keturias dienas gaus chemijos ir švitins. Po to mėnesį vien švitins. Sakė, kad 50 ml chemijos lašės 24 val. Šiurpiai skamba.
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2014 04 07, 20:23)

Šituos popierius tvarko šeimos gydytoja: tavo reikalas, kad visi išrašai iš onkologinio patektų pas ją. Man pirmą kartą buvo taip: vis tęsė biuletenį su Sodros atstovu, po to nuvažiavau reabilitacijon (biuletenį irgi tęsė), paskui Birštono Tulpės vyr. gydytoja pasakė datą iki kurios turiu biuletenį, tą dieną turėjau pasirodyt šeimos gydytojai, kuri turėjo užpildyt popierius sekančiai dienai į nedarbingumo nustatymo komisiją . Ten nustatė nedarbingumo procentą.
O ar priklauso, tai priklausys nuo tavo šeimos gydytojos dokumentų užpildymo, nes tokios sąlygos, kad būtinai tb operuota man atrodo nėra (tiksliai ir nežinau).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 07 balandžio 2014 - 21:10
Ačiū, Wilow, už išsamų atsakymą. Žinojau, kad kažką rašei, bet ne viską atsirinkau, o dabar man atsakei į tai, kas rūpi. Mano krešėjimas šiek tiek sumažintas, priešingai negu tavo. Įtampa nepaleidžia manęs, nors aiškių priežasčių lyg ir nėra. Na laikas paskirtas, vyras atsiprašė iš darbo beveik visai dienai, bus viskas gerai victory.gif
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2014 04 07, 21:23)
Aciu willow kad teiraujiesi  smile.gif

Nu opos jau apsitrauke, nusipirkau kazkokio gerio, pleistras su sidabru, ji kelias dienas gali laikyti tai dabar antra diena esu viena uzklijavus ir nenoriu nulupt nes labai gerai jauciuosi.
Del brachiterapijos tai kazkoks bardakas, ginius apziurejo ir kaip siandien liepe pasiskambinti dar kitai daktarei. Siandien skambinu, nieko ji nezino ir liepe pasiskambint veliau, pasiskambinu veliau, niekas nekelia.. tai taip ir nesupratau sveika jau cia as ar kaip, kad meto mane nuo vieno prie kito  biggrin.gif

Beje willow, dekui uz patarima del reabilitacijos,bet as atsisakiau nes kaip ir minejau sunus pas mane grizo trim savaitem,tai kiekviena diena labai svarbi ir jis man geriausia reabilitacija smile.gif

Labas 4u.gif .o kada tau KT?Ar kiti tyrimai.vistiek juk turi paziureti kokie gydymo rezutatai.Vyras mano rebilitacijos irgi atsisake.sake man geriausia rebilitacija seima.Del invaidumo turbut priklauso viskas kaip ir operuotiems.liga tai ta pati....Remedy laikykis.visom ir visiem sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Priklauso ir nuo visu surinktu medicininiu dokumentu,jei ju pakankamai nebus,tai seimos gydytoja is "lempos" nesurasys.O reabilitacijos geriau neatsisakyit, nes tada gaunasi nebaigtas gydymas,o neigalumo komisja labai i tai kreipia demesi ir jiems palanku numazinti neigalumo grupe. unsure.gif

Atsakyti
Ar visiems prisklauso reabilitacija? Nes vyro kolegos ligoninės sakė, kad jiems nekompensuoja, savo lėšom važiuoja į sanatorijas g.gif
O jam reabilitacijos reikės, kojos, rankos nusilpę ir tt. Žinoma dar ir gydymas net neįpusėjęs, tai anksti apie tai.

QUOTE(Nireglina @ 2014 04 07, 21:31)
Nelabai apie tai nutuokiu. Mano giminaitė sirgo kraujo vėžiu. Tuomet aišku nieko neoperuoju, bet invalidumą ji turėjo.
Mano mama jau ligoninėje. Keturias dienas gaus chemijos ir švitins. Po to mėnesį vien švitins. Sakė, kad 50 ml chemijos lašės 24 val. Šiurpiai skamba.

Atrodo nekaip tas para laiko, bet su lašinių stovais vaikšto paprastai ir į wc ir kitur, esu mačius ir lauke vaikštant.
Vyras prakabėjo taip beveik ištisai virš dviejų mėnesių. Ne tik chemija, bet įvairūs skysčiai. Ir tolimesnės chemoterapijos ir po parą, tik dar prieš ir po skysčiai, tai susidaro.
Atsakyti
http://www.balsas.lt...rinio-stebuklai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ida1: 08 balandžio 2014 - 11:23
QUOTE(Angele @ 2014 04 08, 09:06)
Atrodo nekaip tas para laiko, bet su lašinių stovais vaikšto paprastai ir į wc ir kitur, esu mačius ir lauke vaikštant.
Vyras prakabėjo taip beveik ištisai virš dviejų mėnesių. Ne tik chemija, bet įvairūs skysčiai. Ir tolimesnės chemoterapijos ir po parą, tik dar prieš ir po skysčiai, tai susidaro.

Dieną turbūt nėra didelių problemų dėl lašinės, bet įdomu kaip naktį g.gif Juk besivartant lovoje galima žarnelę užspausti.
Mama parašė kokius vaistus jai lašina. Įlindai į internetą paskaityti. Nebrangūs. Jais gydomas ne toks vėžys koks pas mano mamą. Na, bet matyt gydytojai geriau žino...
Atsakyti