Gal visoms žinomi, bet ir vėl parašyto J.Ruolios patarimai:
http://www.moteris.l...i.d?id=64457862
Ketvirtadienį man paims kraują vakcinai gaminti, jei hepatito tyrimas bus neigiamas. Niekaip negaunu iš Endemiko visų atsakymų, nors buvo sakę, kad bus penktadienį.
Wilow, kiek užtruko kraujo paėmimas pas Striogą? Vyras turės grįžti į darbą, tai rūpinuosi ar spės. Ir kaip tu jauteisi po to, tur būt nieko ypatingo?
Wilow, kiek užtruko kraujo paėmimas pas Striogą? Vyras turės grįžti į darbą, tai rūpinuosi ar spės. Ir kaip tu jauteisi po to, tur būt nieko ypatingo?
QUOTE(Karme @ 2014 04 07, 14:15)
Ketvirtadienį man paims kraują vakcinai gaminti, jei hepatito tyrimas bus neigiamas. Niekaip negaunu iš Endemiko visų atsakymų, nors buvo sakę, kad bus penktadienį.
Dvi dienas su savaitės pertrauka

Remedy, matau pasijungusi, kaip laikais? Ar švitinimo komplikacijos praėjo?
Man vakar nuskuto plaukus. Vakar baigiau ir xeloda porcijas, Penktadienį - kraujo patikra. Pirmadienį planuojamas guldymas į ligoninę (jei su krauju bus viskas gerai).
Aciu willow kad teiraujiesi
Nu opos jau apsitrauke, nusipirkau kazkokio gerio, pleistras su sidabru, ji kelias dienas gali laikyti tai dabar antra diena esu viena uzklijavus ir nenoriu nulupt nes labai gerai jauciuosi.
Del brachiterapijos tai kazkoks bardakas, ginius apziurejo ir kaip siandien liepe pasiskambinti dar kitai daktarei. Siandien skambinu, nieko ji nezino ir liepe pasiskambint veliau, pasiskambinu veliau, niekas nekelia.. tai taip ir nesupratau sveika jau cia as ar kaip, kad meto mane nuo vieno prie kito
Beje willow, dekui uz patarima del reabilitacijos,bet as atsisakiau nes kaip ir minejau sunus pas mane grizo trim savaitem,tai kiekviena diena labai svarbi ir jis man geriausia reabilitacija
O moterys sakykit o kaip del invalidumo? Ar priklauso kas nors? Neoperuotoms.

Nu opos jau apsitrauke, nusipirkau kazkokio gerio, pleistras su sidabru, ji kelias dienas gali laikyti tai dabar antra diena esu viena uzklijavus ir nenoriu nulupt nes labai gerai jauciuosi.
Del brachiterapijos tai kazkoks bardakas, ginius apziurejo ir kaip siandien liepe pasiskambinti dar kitai daktarei. Siandien skambinu, nieko ji nezino ir liepe pasiskambint veliau, pasiskambinu veliau, niekas nekelia.. tai taip ir nesupratau sveika jau cia as ar kaip, kad meto mane nuo vieno prie kito

Beje willow, dekui uz patarima del reabilitacijos,bet as atsisakiau nes kaip ir minejau sunus pas mane grizo trim savaitem,tai kiekviena diena labai svarbi ir jis man geriausia reabilitacija

QUOTE(Remedy @ 2014 04 07, 20:23)
Nelabai apie tai nutuokiu. Mano giminaitė sirgo kraujo vėžiu. Tuomet aišku nieko neoperuoju, bet invalidumą ji turėjo.
Mano mama jau ligoninėje. Keturias dienas gaus chemijos ir švitins. Po to mėnesį vien švitins. Sakė, kad 50 ml chemijos lašės 24 val. Šiurpiai skamba.
QUOTE(Remedy @ 2014 04 07, 20:23)
Šituos popierius tvarko šeimos gydytoja: tavo reikalas, kad visi išrašai iš onkologinio patektų pas ją. Man pirmą kartą buvo taip: vis tęsė biuletenį su Sodros atstovu, po to nuvažiavau reabilitacijon (biuletenį irgi tęsė), paskui Birštono Tulpės vyr. gydytoja pasakė datą iki kurios turiu biuletenį, tą dieną turėjau pasirodyt šeimos gydytojai, kuri turėjo užpildyt popierius sekančiai dienai į nedarbingumo nustatymo komisiją . Ten nustatė nedarbingumo procentą.
O ar priklauso, tai priklausys nuo tavo šeimos gydytojos dokumentų užpildymo, nes tokios sąlygos, kad būtinai tb operuota man atrodo nėra (tiksliai ir nežinau).
Ačiū, Wilow, už išsamų atsakymą. Žinojau, kad kažką rašei, bet ne viską atsirinkau, o dabar man atsakei į tai, kas rūpi. Mano krešėjimas šiek tiek sumažintas, priešingai negu tavo. Įtampa nepaleidžia manęs, nors aiškių priežasčių lyg ir nėra. Na laikas paskirtas, vyras atsiprašė iš darbo beveik visai dienai, bus viskas gerai

QUOTE(Remedy @ 2014 04 07, 21:23)
Aciu willow kad teiraujiesi

Labas

Priklauso ir nuo visu surinktu medicininiu dokumentu,jei ju pakankamai nebus,tai seimos gydytoja is "lempos" nesurasys.O reabilitacijos geriau neatsisakyit, nes tada gaunasi nebaigtas gydymas,o neigalumo komisja labai i tai kreipia demesi ir jiems palanku numazinti neigalumo grupe.

Ar visiems prisklauso reabilitacija? Nes vyro kolegos ligoninės sakė, kad jiems nekompensuoja, savo lėšom važiuoja į sanatorijas
O jam reabilitacijos reikės, kojos, rankos nusilpę ir tt. Žinoma dar ir gydymas net neįpusėjęs, tai anksti apie tai.
Atrodo nekaip tas para laiko, bet su lašinių stovais vaikšto paprastai ir į wc ir kitur, esu mačius ir lauke vaikštant.
Vyras prakabėjo taip beveik ištisai virš dviejų mėnesių. Ne tik chemija, bet įvairūs skysčiai. Ir tolimesnės chemoterapijos ir po parą, tik dar prieš ir po skysčiai, tai susidaro.

O jam reabilitacijos reikės, kojos, rankos nusilpę ir tt. Žinoma dar ir gydymas net neįpusėjęs, tai anksti apie tai.
QUOTE(Nireglina @ 2014 04 07, 21:31)
Nelabai apie tai nutuokiu. Mano giminaitė sirgo kraujo vėžiu. Tuomet aišku nieko neoperuoju, bet invalidumą ji turėjo.
Mano mama jau ligoninėje. Keturias dienas gaus chemijos ir švitins. Po to mėnesį vien švitins. Sakė, kad 50 ml chemijos lašės 24 val. Šiurpiai skamba.
Atrodo nekaip tas para laiko, bet su lašinių stovais vaikšto paprastai ir į wc ir kitur, esu mačius ir lauke vaikštant.
Vyras prakabėjo taip beveik ištisai virš dviejų mėnesių. Ne tik chemija, bet įvairūs skysčiai. Ir tolimesnės chemoterapijos ir po parą, tik dar prieš ir po skysčiai, tai susidaro.
QUOTE(Angele @ 2014 04 08, 09:06)
Dieną turbūt nėra didelių problemų dėl lašinės, bet įdomu kaip naktį

Mama parašė kokius vaistus jai lašina. Įlindai į internetą paskaityti. Nebrangūs. Jais gydomas ne toks vėžys koks pas mano mamą. Na, bet matyt gydytojai geriau žino...