QUOTE(sena pažįstama @ 2014 04 10, 09:55)
Tevas pradejo ziauriai prakaituoti

Atsikelia slaput slaputelis

Ka tai reiskia?

Plauciai "dega"? Ka daryti? Lasalines lasinti? Valgo labai gerai.
mano mama irgi labai prakaituoja, ir diena ir nakti. Seimos gydytoja sake, kad gali buti cukrus pakiles. padarem tyrima, cukrus normoj. onkolge rekomendavo pagerti kalio ir magnio. pagal jos rekomendacijas ir geria mama, bet vis tiek prakaituoja. ir tas prakaitavimas tesiasi nuo praeitu metu gruodzio men. kazkur. gal tai susije ir su auglio augimu
o krauja vis tiek galima padaryt. jei ne valstybinej gydymo istaigoj, tai privaciai. Vilniuje is poliklinikos ateina sesute ir paima krauja namuose, jei ligonis yra nevaikstantis.
siandien buvau onkopsichologijos komunikacijos centre pas psichologa konsultacijos. Angele ne karta buvo imetusi sio centro nuorda. sergantiems sia liga ir serganciuju artimiesiems priklauso po 5 nemokamas konsultacijas. tikrai rekomenduoju apsilankyti. Bus naudinga.
Papildyta:
o tas gydytoju nepriemimas mane ziauriai nervina. nu galima pagalvot, kad zmones tik nuo vezio mirsta. ateitu i namus, bent pulsa, spaudima pamatuotu, ta pati kraujo tyrima paskirtu, gal tikrai koks rodiklis nukrites ir ji pakelus zmogaus savijauta pageretu.