Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(sedka @ 2014 04 17, 20:13)
Nufotografavau dabar vaizdą iš lauko pusės. Labai dideli mano virtuvės langai.

Na beveik vertikalus apželdinimas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(---- @ 2014 04 17, 19:28)
Ačiū Montera tikrai už geros žemės pateiktą info  4u.gif

O isbandet smile.gif Smagu kad patiko. Man irgi uz ja geresnes ner tik galetu biskuti pigesne but smile.gif

QUOTE(sedka @ 2014 04 17, 21:13)
Nufotografavau dabar vaizdą iš lauko pusės. Labai dideli mano virtuvės langai. O agurkus sėjau 3 sausio 20, 3 vasario 20.

super!!!!! Baltai pavydziu tokio grozio thumbup.gif

Orai tikrai fantastiski ateina gales augalai dziaugtis siluma ir saulute drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos. Vis paskaitinėju, bet neprisiruošdavau prisijungti, bet manau jau pats laikas. Namie ant radiatorių išnešimo terason laukia 3čiliukai, 6 pomidorai (3 rūšių) ir 4 paprikos. Šiandien einu sėti arbūzus ir persodinsiu į didesnius vazonus savo pomidorus, nes jau mačiau kraunamus žiedukus thumbup.gif .

Gal kas žino ar naudinga lieti pomidorus dilgėlių atbata? Paraugintas skiedinys žinau, kad labai tinka, o arbata be cukraus? Turiu dilgėlių džiovintų ir užsiveisė vabaliukai tai mastau kur čia panaudojus šitą gėrį.
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2014 04 18, 15:43)

Gal kas žino ar naudinga lieti pomidorus dilgėlių atbata?  Paraugintas skiedinys žinau, kad labai tinka, o arbata be cukraus? Turiu dilgėlių džiovintų ir užsiveisė vabaliukai tai mastau kur čia panaudojus šitą gėrį.

Naudinga, tik aišku reikia nepadaugint, kad perdaug į lapus nesuvešėtų ir šiaip kad nebūt perstipru, ale kiek domėjaus tai pomidorų temoj patarė jei balkone jau geriau kokių natūralių trąšų nusipirkt, nes dilgėles paraugint reikia, o kvapelis tada nekoks būna biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif . Liko žemių ir taros, tai susigundžiau dar kartą pabandyti auginti agurkus doh.gif . Gal šį kartą pavyks geriau g.gif . Turiu klausimą Monterai ir kitoms agurkų augintojoms: 12l talpos kibire (30cm pločio) kiek daigų galima auginti - 1 ar 2 g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2014 04 19, 16:05)
Sveikutės  4u.gif . Liko žemių ir taros, tai susigundžiau dar kartą pabandyti auginti agurkus  doh.gif . Gal šį kartą pavyks geriau  g.gif . Turiu klausimą Monterai ir kitoms agurkų augintojoms: 12l talpos kibire (30cm pločio) kiek daigų galima auginti - 1 ar 2  g.gif ?

as du i toki ikisau smile.gif
Atsakyti
Su sventem darzininkes 4u.gif

Velyku proga pas mane net pomidoras prazydo smile.gif
user posted image
Ir dumplainis kad uzaugo jau zieda ar vaisiu augina nezinau kaip ten turi jis zydet smile.gif
user posted imageuser posted image

smilga1972 i tokia tara manau gali laisvai du sodint. Mano auga po viena bet gerokai mazesniuose vazonose.
Atsakyti
Su sventem! smile.gif Kad musu augaliukus saulute vis labiau lepintu! smile.gif
Atsakyti
Ačiū arilina ir Montera mirksiukas.gif , įkišau 3 sėklas - kai išdygs, vieną išrausiu mirksiukas.gif .
Atsakyti
mano ko tais beveik visi pomidorai nunyko verysad.gif keli gal dar isgyvens is kokiu 15 daigu,bet lapai tik nunyko,nudziuvo ir psiosas
Atsakyti
QUOTE(apciukas @ 2014 04 22, 06:52)
mano ko tais beveik visi pomidorai nunyko verysad.gif  keli gal dar isgyvens is kokiu 15 daigu,bet lapai tik nunyko,nudziuvo ir psiosas

nu bet tai kas jiems nepatiko?? Pomidorai tai jau ant tiek ner lepus augalai. Maniskiai auga is pasiutimo jau siandien didziaja dauguma pomidoru ir papriku persodinau i pastovius vazonus.
Dar ne viskas o balkonau jau abu uzgrusti.... Kazin ar jau galeciau atviram balkone pomidorus nakciai palikt g.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Aš savo pomidorus jau trečią parą laikau atvirame balkone ir lyg viskas gerai. Nežinia, aišku, ar nereiks jų parsinešt kurią naktį, bet kol kas lieka ir laikosi jie gerai wink.gif
Atsakyti