Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

Dovanoju Vilniuje (pasiimti patiems Nemenčinės pl. 10.):

2 vnt. Čili - Red Cherry
1 vnt pomidoras - Yellow pear

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2014 04 14, 07:48)
Eina sau apziurejau as ta neauganti agurka o ziuriu lapai nusede kaip amarais zaliais... nu kosmaras jei tokiu laiku jau puola tai kas bus toliau blink.gif

čia laikant balkone? blink.gif

Aš neturiu tiek palangių savo visiems pomidorams išsodinti doh.gif kitais metais žinosiu, kad mažiau, mažiau sėt jų, nes visai neblogai sudygsta
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2014 04 15, 13:10)
čia laikant balkone? blink.gif

Aš neturiu tiek palangių savo visiems pomidorams išsodinti doh.gif  kitais metais žinosiu, kad mažiau, mažiau sėt jų, nes visai neblogai sudygsta

Vat tame ir keistumas kad kambaryje prie lango doh.gif Tai kas bus kai i balkona isnesiu....

Iskrausciau savo mini siltnami i balkona su visais prieskoniais. Dar turi drauges pertekliaus pasiimti tai biskuti atsilaisvino vietos.

Pas mane jau vienas vazonas braskiu zydi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, gyvenu Vokietijoje ir auginu balkoninius pomidorus pirmus metus. Taigi sejau 2 rusis balkoniniu pomidoru, viena Balconi Red, kita Balkonzauber. Bet turiu tokia beda, gal ka patarsit.. Balconi red isaugo dar tik kokius 20cm, turi dar tik 6 tikrus lapus,o jau krauna ziedus. Su kita veisle lygiai tas pats, skirtumas tik tas,kad jie aukstesni ir ju ilgis siuo metu apie 35cm. Ar ne per anksti jie pradejo zydeti? Ar augs lapija, kai krauna ziedus?
Dar toks klausymelis, trasom surinkom arklio meslo,uzpyliau vakar vandeniu, kiek laiko reikia ji brandint? Ir kokia koncentracija ir kiek daznai laistyt smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(arbuzinis javainis @ 2014 04 16, 18:56)
Sveikos, gyvenu Vokietijoje ir auginu balkoninius pomidorus pirmus metus. Taigi sejau 2 rusis balkoniniu pomidoru, viena Balconi Red, kita Balkonzauber. Bet turiu tokia beda, gal ka patarsit.. Balconi red isaugo dar tik kokius 20cm, turi dar tik 6 tikrus lapus,o jau krauna ziedus. Su kita veisle lygiai tas pats, skirtumas tik tas,kad jie aukstesni ir ju ilgis siuo metu apie 35cm. Ar ne per anksti jie pradejo zydeti? Ar augs lapija, kai krauna ziedus?
Dar toks klausymelis, trasom surinkom arklio meslo,uzpyliau vakar vandeniu, kiek laiko reikia ji brandint? Ir kokia koncentracija ir kiek daznai laistyt smile.gif?

Del ziedu tai viskas normaliai pas mane praktiskai visi balkoniniai su ziedynais nors ir nedideli dar.

O del trasu nepatarsiu nes naudoju pirktines. Nors siaip dar tresti ankstoka, kol kas jie pakankamai gauna medziagu ir is zemes.
Atsakyti
Sveikos,
na pagaliau iškeliavo beveik visa "produkcija" tikrajam šeimininkui smile.gif. Liko 3 pomidorai, prieskoniai ir gėlės. Net šviesiau ir gaiviau namuose pasidarė. Vakar persodinti pomidorai ir pelargonija šiandien visą dieną balkone (nestiklintas) lepinosi. Atrodo jiems ir nešalta ir patiko. Šiąnakt dar į namus parsinešiau, o nuo ryt balkone ir gyvens. Čia ką tik parkeliavę į namus:
Paskutinė šilta naktis

Ačiū Montera tikrai už geros žemės pateiktą info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ----: 17 balandžio 2014 - 18:30
Jooo..nuostabūs orai dabar pomidoriukam ateina. Galės sau laimingi balkone linguot smile.gif Savaitgalį planuoju persodint į grietinės indelius tai galės toliau aktyviai stiebtis smile.gif
Arbūzus su agurkais ant vatos lapelio makiažui valyt daiginu biggrin.gif tai kol kas du arbūzai ir vienas agurkas snapiukus išleido.
Atsakyti
Čia mano šios dienos askeriukai thumbup.gif Rytoj ragausim!

[URL=http://www.radikal.ru]user posted image[
Atsakyti
QUOTE(sedka @ 2014 04 17, 19:26)
Čia mano šios dienos askeriukai  thumbup.gif Rytoj ragausim!

bigsmile.gif Na taiiiiip. Skanaus. Ir kada jie sėti? O saulės iš kur gavote?
Atsakyti
Nufotografavau dabar vaizdą iš lauko pusės. Labai dideli mano virtuvės langai. O agurkus sėjau 3 sausio 20, 3 vasario 20.
[URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/UR
Atsakyti
Kaip stilinga ir gražu thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū už komplimentus blush2.gif O antram aukšte pomidorai žaliuoja, tik jie tuoj į šiltnamį keliaus.
Atsakyti