Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

ačiū už išsamų atsakymą dėl dilgėlių

Aš dar bijau nešt terason. Vakarais namo parsinešu. Viena sjau taip gražiai žydi , ankstyvuolis mano wub.gif

Eisiu paliesiu kiaušinių nuoviru visus pomidorus. Nusipirkau trąšų, bet galvoju gal natūraliai man šiemet juos paauginti blush2.gif
Atsakyti
Maniškiai jau visi pomidorai ir paprikos pastoviuose induose ir per dienas gyvena atviram balkone, tiesa, šiltnamėlyje mirksiukas.gif . Dar nakčiai parsinešu, tegul pripranta palaipsniui ax.gif . Viskas auga labai gražiai, visi daigai jau su žiedais arba pumpurais, agurkai lenda iš žemės, žodžiu, viskas liuks thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 22 balandžio 2014 - 16:48
Po persodinimo mano pomidorų apatiniai lapeliai džiūt pradėjo, o atrodo laistau pakankamai, gal visgi dėl vandens trūkumo čia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2014 04 22, 17:48)
Maniškiai jau visi pomidorai ir paprikos pastoviuose induose ir per dienas gyvena atviram balkone, tiesa, šiltnamėlyje  mirksiukas.gif . Dar nakčiai parsinešu, tegul pripranta palaipsniui  ax.gif . Viskas auga labai gražiai, visi daigai jau su žiedais arba pumpurais, agurkai lenda iš žemės, žodžiu, viskas liuks  thumbup.gif

Oi kaip smagu kad viskas gerai auga thumbup.gif
Vel baltai pavydesiu tau papriku biggrin.gif Kazkaip geriau jos pas tave auga. Mano pomidorai jau visi sukrove ziedus kai kas jau zydi, bet paprikos toli grazu dar iki ziedu. Vienaj tik maciau kad yra uzsimezge.
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2014 04 22, 18:24)
Oi kaip smagu kad viskas gerai auga thumbup.gif
Vel baltai pavydesiu tau papriku biggrin.gif  Kazkaip geriau jos pas tave auga. Mano pomidorai jau visi sukrove ziedus kai kas jau zydi, bet paprikos toli grazu dar iki ziedu. Vienaj tik maciau kad yra uzsimezge.

Paprikos daugybę žiedų sukrovę, bet jau nusiteikiau, kad gali kristi pirmi, tai labai nesureikšminu mirksiukas.gif . O šiaip tai gal dėl to, kad pietinis balkonas, aukštai - daugiau saulės g.gif . Šiemet ir žemę kitokią pirkau, nebe durpių substratą, o kompostinę žemę. Tikiuosi geresnio rezultato ax.gif .
P.S. Tavo daržas irgi fantastiškas būna, nenukabink nosies mirksiukas.gif , tau agurkai geriau sekasi auginti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2014 04 22, 18:40)
Paprikos daugybę žiedų sukrovę, bet jau nusiteikiau, kad gali kristi pirmi, tai labai nesureikšminu  mirksiukas.gif . O šiaip tai gal dėl to, kad pietinis balkonas, aukštai - daugiau saulės  g.gif . Šiemet ir žemę kitokią pirkau, nebe durpių substratą, o kompostinę žemę. Tikiuosi geresnio rezultato  ax.gif .
P.S. Tavo daržas irgi fantastiškas būna, nenukabink nosies  mirksiukas.gif , tau agurkai geriau sekasi auginti  mirksiukas.gif  4u.gif

nu pas mane irgi balkonai kampiniai vienas pietryciai o kitas pietvakariai tai saules turiu nuo pat ryto iki velyvo vakaro, bet kazkaip paprikos biskiuka prasciau auga.
As tai zeme siais metais irgi maisiau dali grynai komposto su meslu, kazkokia vokiska pirkau kompostine pomidoram ir paprikom ir ta kur rodziau kompostas smelis ir biohumusas tai visakokiu primaisiau. Dar trasos humusines tai irgi tikiuos geresnio rezultato. Aisku su tiek daugybe kibiru nelabai pripirkciau vien kompostines tai dar pirkau senukuose durpes universalios nebloga kaina 50l- 7 su trupuciu lt.
Zadejau siais metais paskaiciuot kiek zemiu sunaudoju per sezona, bet pamirsau smile.gif jau turbut koki virs 150l tikrai sunaudojau. biggrin.gif doh.gif O dar kiek reiks ...
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2014 04 22, 22:00)
nu pas mane irgi balkonai kampiniai vienas pietryciai o kitas pietvakariai tai saules turiu nuo pat ryto iki velyvo vakaro, bet kazkaip paprikos biskiuka prasciau auga.
As tai zeme siais metais irgi maisiau dali grynai komposto su meslu, kazkokia vokiska pirkau kompostine pomidoram ir paprikom ir ta kur rodziau kompostas smelis ir biohumusas tai visakokiu primaisiau. Dar trasos humusines tai irgi tikiuos geresnio rezultato. Aisku su tiek daugybe kibiru nelabai pripirkciau vien kompostines tai dar pirkau senukuose durpes universalios nebloga kaina 50l- 7 su trupuciu lt.
Zadejau siais metais paskaiciuot kiek zemiu sunaudoju per sezona, bet pamirsau smile.gif jau turbut koki virs 150l tikrai sunaudojau. biggrin.gif  doh.gif  O dar kiek reiks ...

Nu maniškė žemė nelabai brangi palyginus - 70l kainavo apie 12Lt. Užteko poros maišų viskam, nes truputį mažesnis daržas nei tavo ax.gif
Atsakyti
Teks nepatingėt ir susinešt augaliukus nakčiai į vidų
Balandžio 25-os naktį daug kur numatomos šalnos nuo 0 iki 5 laipsnių šalčio, dirvos paviršiuje kai kur 6–8 laipsniai šalčio.
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2014 04 24, 12:47)
Teks nepatingėt ir susinešt augaliukus nakčiai į vidų

As tai ir tampau taip pirmyn atgal...
Kad ir sianakt, bazilikai ir geles liko balkone tai ryte nelabai koks vaizdelis tai greit i kambari partempiau -atsigavo...
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2014 04 24, 15:11)
As tai ir tampau taip pirmyn atgal...
Kad ir sianakt, bazilikai ir geles liko balkone tai ryte nelabai koks vaizdelis tai greit i kambari partempiau -atsigavo...

Ir aš dar tampau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2014 04 24, 20:32)
Ir aš dar tampau  mirksiukas.gif

Nu bet kaip nervuoja tos saltos naktys... siandien tai viska susitempiau net ir siemetines braskes... tik senas palikau sukisus i siltnamiuka.

Patarkit su Vilmukais ir Venusiukais, kiek as ju galiu susodint i loveli ta ilgesniji nei standartiniai apie 70cm kurie ilgio? 4 ar 5 ? Nes ziuriu jau mazuose vazoneliose o jau zydi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2014 04 24, 21:30)
Nu bet kaip nervuoja tos saltos naktys... siandien tai viska susitempiau net ir siemetines braskes... tik senas palikau sukisus i siltnamiuka.

Patarkit su Vilmukais ir Venusiukais, kiek as ju galiu susodint i loveli ta ilgesniji nei standartiniai apie 70cm kurie ilgio? 4 ar 5 ? Nes ziuriu jau mazuose vazoneliose o jau zydi doh.gif

turbūt į standartinį aš 3 Vilmukus sodinu smile.gif Venusiukai gal ir 4 tilptų. Tai jei didesnis gal būtų plius kokis vienas pomidoras smile.gif
Maniškiai irgi dar mažuliukai, o žiū jau viduriuke pas kai kuriuos matos žiedukų doh.gif
Atsakyti