Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

labutis

o Bugis kaip rimtai vasaroja drinks_cheers.gif balkonas irgi labai smagu vasara /ypac jeigu nesauleta puse

o Guzi kokia storule. taip tas kiemas toks atrodo nekaltas iki tol kol nesugalvoja pabegti toliau nuo namu apsizvalgyti.. tuo labiau kad erkiu shiemet laabai daug.. o jos kur tik ilgesne zole patvoriuose ir laikia tokiu lankytoju..
Bilas irgi tik isheinam i kiema ishkart eina i pastoge prie mashinu kaip tikras vyras lotuliukas.gif bet ten stengiuosi neileisti jeigu speju, nes po to ishtrauk ish po mashinos doh.gif

atradau savo kaciu megstamiausia mesyte -laukiniu anciu kaklai thumb_yello.gif ciut apverdu ir pirmyn ! /alkani nuo sauseko katinai biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Šiandien vos tik atidariau balkoną ir įvyko žirgų lenktynės per visą butą - kas pirmas
į balkoną nubėgs biggrin.gif
Bugis ant greičio dar pagavo užsimiegojusį uodą ilgasparnį balkone ir suvalgė kaip tikrą grobį bigsmile.gif
O paskui dar įvyko bušido muštynės blink.gif Katytė kaip karingoji princesė - kaunasi, kol Bugis pradeda rėkti blink.gif Ir plaukų debesys blink.gif

Guzytė labi sumoteriškėjusi biggrin.gif Ar kačiukų nesilaukia g.gif

glinglingas, ir iš kur gi tie laukinių ančių kaklai g.gif Čia jau reikia turėti asmeninį medžiotoją g.gif
Atsakyti
biggrin.gif storulė storulė ji pas mane visada, visi svečiai klausia, ar nesilaukia pastoviai biggrin.gif bet juk ji dar pati vaikas, ir tikrai nesilaukia biggrin.gif aš tiesiog nežinau, kaip ją "sulieknint"- maistą duodu royal pagal normą kiek priklauso parai, nieko papildomo neduodu, nu gal perdaug gulinėja, bet gi visi katinai tokie... ta skūra pilvo kaba nuo mažens ir viskas, šiaip suėmus ten jaučiasi, kad tik oda, bet vaizdelis tai matot smile.gif gal ant dietos pasodint reikia g.gif
Atsakyti
Man tai gaila katinėlius dietinti schmoll.gif Be to , jie pas mane liesi, o ypač vasarą - tai ir sublogę unsure.gif
Bet Bugučio papilvė irgi kabo, bet ji irgi tik oda ir visa tuščia, bet kai ant jos dar plaukai tokie ilgesni - užtat ir atrodo, kad pilvas žemyn nutįsęs bigsmile.gif
Svarbu, kad sveiki, proporcingai atrodo pagal sudėjimą, tai ir tų dietų nereikia, nebent jau matytųsi, kad katinas nusipenėjęs ir pajudėt negali biggrin.gif
Manau, kad Guzytė vasarą irgi pasisportuos, pasibėgios, juk ir kieme palaksto, kad ir su šeimininkų priežiūra, o šiaip ji labai graži ir daili thumbup.gif
Atsakyti
Labas merginos, sveiki skotukai

Sugrizome ir mes su Selme pas Jus. Pasibaige mano stresas ruosiantis savo sventei-tai dabar atsiputusi galiu ir vel normalu gyvenima gyventi ir vel dazniau sveciuotis pas Jus.
Maniske siuo metu per karscius beveik nieko nevalgo, vargsiuke guli vonioje ant plyteliu. Keista bet ir vandenuko neperdaugiausia laka (tas man nepatinka).
O siaip ji pas mus miegale, visa diena miega, o vakare iseina i musiu medziokle.
Na pasirodome kaip mes beatrodom. Cia mano damute per mano svente
user posted image
Atsakyti
labutis

laukiniu anciu kaklai buna maximojj mesos skyriuj lentynuose.

o kokia grazuole wub.gif su gelinu kokiu ispudingu thumbup.gif o jau akys wub.gif
Atsakyti
visiems laba diena smile.gif ,
labai noreciau konsultacijos. turim pirma nulepauses vada. beveik visi kaciukai iskeliavo i naujuosius namucius. liko paskutinis berniukas. jis taip pat tuoj iskeliaus. jam jau 3 men. bet va pastebejau kad jis nevalgo sauso maistelio. kai buvo sesuciu ir broliuku tai jiem visiems buvau padejus atskirus bliudukus su maisteliu(sausu ir paslapintu) ir vandenuku. visi valge ir gere jau nuo 1men amziaus,daug suvalgydavo(kaikurie patys pradejo,kaikuriuos pamokinau). kai sumazejo kaciuku tai palikau tik kates bliuda su sausu maisteliu ir indeli su sausu paslapintu. tai va-liko vienas berniukas. jis visdar patraukia is mamos papo pienuko. bet va pastebejom pries keleta savaiciu kad kate nelabai norim jam duoti to pienuko-kai tik ji kur prigula tai jis iskart puola prie jos ieskoti papo, kate ji stumia, spiria su uzpakalinem kojom,stojasi ir eina o tas net po einancia mama eina po pilvu ir gaudo papa. ji gal jau nebeturi to pieno kad nenori jam duoti(jau net du kartus spejo prarujoti). karta ar du i diena nzn ar kaciukas nugali ar kate pasiduoda bet duoda jam paciulpti papo,bet ar kas ten bega nzn... plius tuo paciu metu(kai kate pradejo nebenoreti jo maitinti) prasidejo kita beda-kaciukas pradejo lysti prie musu maisto. tiesiog kai tik sedam prie stalo tai jis ir prisistato-neina nuvyti jo o tik nusisuk ir tempia is lekstes viska-tinka jam ir kiausiniene, ir saldi kepta vaikams bulka ir pan,net is keptuves ne karta traukiau,kriaukleje pastoviai lekstes "plauna" liezuviu. toks vaizdas kad jis baisiai alkanas. kazkaip nezinau blush2.gif ar kada maciau ji valganti ta sausa ar paslapinta maisteli. kai ju buvfo daug o jie visi tokie vienodi buvo pas mus tai pastoviai po kelis ar po viena valgydavo jie tai ir maniau kad ir jis valgydavo(o gal ir nevalgydavo)-net mintis nekilo kad kazkuris nevalgo. o dabar nezinau kaip yra... panikuoju nes kaciukas tuoj turi iskeliauti i naujus namucius. maisteli katei ir kaciukams nuo pat ju gimimo perku ta pati is veterinaro brangu ir kokybiska,sveriama,maziems kaciukams. guliaso nebandzius,nes kate jo niekada nemego,nevalge tai ir kaciukai neragave. gal jo pabandyti jam nupirkti? bet vis tiek sausa gi turi valgyti. o jis jau ir toks didelis... bandziau jam per prievarta paslapinta maisteli po gruduka kisti i burna(taip jo brolius ir seses pripratinau prie to maistelio),bet stumia atgal su liezuviu, draskosi,rekia,priesinasi(maziukai taip nedare),net nesiartina prie maisto-atnesu ji prie kates ar jo bliuduko tai varo begom salin. na vandenuka tai geria be problemu... aisku atitinkamai ir kakoja jis tik i savaite karta ar dar reciau. zadu eiti iki veterinaro,bet gal kas is praktines puses(patirties) ka patarsit. kas cia jam? patirties aplamai mazai turiu-pirma vada unsure.gif . atsiprasau kad taip issipleciau-norejau kuo aiskiau nupasakoti situacija ax.gif
Atsakyti
Sveika, jolax, doh.gif
Smagu, kad sugrįžai, po svarbiausios savo gyvenimo šventės.Linkime, kad visos svajonės pildytųsi ir šeimyninis gyvenimas suteiktų daug džiaugsmo drinks_cheers.gif

Šelmė paipuošusi irgi kaip jaunamartė, su tokiu gražiu bantu, bet neprieštaravo, kad
tokia rožė būtų užsegta thumbup.gif

ievaite, nelabai ką aš galėčiau patarti, nes mes kačiukų neveisiame, čia jau veislynų kasdienybė - kaip išauginti sveikus kačiukus ir pereiti prie mitybos, tvarkos ir taip toliau....
Aš savo Bugutį įsigijau 3-ų mėnesių ir jau viską mokantį - valgė pats, valgė jam skirtą maistą, jokio mūsų maisto neprašė, reikalai tik į dėžutę ir nė karto nebuvo kitur, baldai irgi nenudraskyti, nes yra draskyklės. Nežinau, ką galima patarti unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2014 07 28, 19:28)
Sveika, jolax, doh.gif
Smagu, kad sugrįžai, po svarbiausios savo gyvenimo šventės.Linkime, kad visos svajonės pildytųsi ir šeimyninis gyvenimas suteiktų daug džiaugsmo drinks_cheers.gif

Šelmė paipuošusi irgi kaip jaunamartė, su tokiu gražiu bantu, bet neprieštaravo, kad
tokia rožė būtų užsegta thumbup.gif

Aciu uz palinkejimus. Na su ta Selmes gele-tai galvojau bus prasciau. Pries kelias dienas pradejau pratinti kad kai reikes nebutu sokas. Kai pirma karta uzdejau siek tiek buvo pastyrusi ir sliauze pagal grindis, bet po kurio laiko apsiprato ir vaiksciojo taip kaip be banto. Paskui po keliu dienu vel uzdejau ir visai nieko. biggrin.gif
Atsakyti
labutis

prisidedu prie sveikinimu ir linkejimu mirksiukas.gif Daug meiles ir kantrybes Jusu gyvenime heart.gif
tiesa pasakius kaip nesidomiu forumo gyventoju asmeniniu gyvenimu nelabai ir atsimenu kas ka shvencia. sory kad pamirshau

su tuo bantu tai tikrai jeigu pratini tai po kurio laiko vistike susitaiko su savo likimu lotuliukas.gif

ievaite-Sunku pasakyti kodel needa kaciukas, bet gali buti , kad silpnesnis ir jam tiesiog daugiau demesio reikia skirti kol paes. sumaitinti porcija visa ryte, pietus, vakare gal net ish ranku pasiterliojant. O Jus mirkydavot sausuka kaciukams ar iskart sausa nemirkyta davet? gal jam per kietas maistelis atrodo -tai pabandykit pamirkyti siltame vandely kokia 10 min ir maitinti toki ale drebuti. Geriausiai aishku stebeti nuo pat pradziu ar visi eda. Pas mane yra suniukas mergyte siuo metu panashiai -nenori esti sauso nors tu ka doh.gif bet ja paimu ir ish ranku sumaitinu visa porcija. o va paduodi jautienos zalios farsho tai gatava ranka nukasti. todel gali buti kad jis tiesiog nenori sauso maisto. as kas trecia diena arba farsa zalia jautienos arba truputi nuvirta laukiniu anciu kakliukus duodu (kaciukams beja taip pat) cia kad tikrai netruktu nieko jiems ax.gif sekmes
Atsakyti
Labas merginos ir as grizau:) truputi paatostogavusi:)

jau kaip smagu matyt ir Guzyte ir bila, ir selme:))) o bugis kaip visada zavingas:)

mano mergina ir tik balkonu dziaugiasi, o per karscius kisu as ja po drungnu vandenuku:) tuo metu nelabai patenkinta buna, bet po to uz tai relaksuoja patenkinta, kad is karsciu isvadavau:))))

jolax sveikinu su svente:)) labai labai, likiu supratimo ir kantrybes:))))
Atsakyti
kai dar buvo visas pulkas kaciuku pas mus, tai as jiems padedavau viena indeli paslapinto ir viena sauso maistelio. vieni ta valge,kita-kita-kaip kam patiko. kai kaciuku daug ir jie visi vienodi tai neisidemejau kas ka valgo-faktas kad valgo. ir net nebuvo minties kad kazkuris absoliuciai nieko nevalgo,nes eidavo buriu visi valgyti-smagiau turbut. o va dabar is visu pozymiu pastebejau kad jis nevalgo. neaisku ar niekada nevalge ar tik dabar pradejo taip daryt... atskyriau vakar nuo mamos, suskaiciavau kiekviena grudeli bliuduke,stebejau visa diena-ne kasnio nepaliete. vakare nulekiau i parde ir paemiau konservu maziems kaciukams. konservus valge. tiesa-pradzioj is mano ranku paskui jau pats. o paslapintu ir ismirkytu gruedeliu net is mano ranku niekaip nevalgo,ikisus jam i burnyte viska spjauna lauk. ar galiu as ji toki,valganti tik konservus, isleisti i naujus namucius? ir aplamai ar gerai katei tik konservai? jo mama nuo pat mazens konservu nepripazino-net neragaudavo,tik sausas maistas jai MAISTAS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievaite: 29 liepos 2014 - 11:02