Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

Aaaaaa unsure.gif Nors kai parašiau visus klaustukus, taip ir pagalvojau, kad čia Nimfa svečiuose biggrin.gif

lyn, gal tenka Niurkutę sutikti, kažkaip jai reikėtų perduoti, kad škotukų tema jos pasiilgo, nagi galėtų kokį kartelį kitą parašyt apie savo kompaniją bigsmile.gif
Ir kaip ten Cinamonas, gal jau iškeliavo?
O aš nuo pirmadienio keliausiu į darbą, užteks sirgti, bet kartais pailsėt labai smagu nors ir ligos metu biggrin.gif
Paliksiu savo katinėlius vienišus liūdėti rolleyes.gif
Atsakyti
Kas mūsų temoje kalbėjo apie sąnarių lankstumą ? g.gif

user posted image
Atsakyti
labas rytelis

mergynos labai grazios ir lankscios thumbup.gif

miegojimo pozos ir papozuojam greitai kol kaciukai neilipo i kadra biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labas rytas:) būtinai perduosiu, kad pasiilgot visos:) turi atostoaut dabar man atrodo išlekt Niurkute, jei neklystu:) o jau gražūs ir lankstūs ir Bugis ir bilas:)) vis rasau ir galvoju ar vardu nesumaisau:)))))

Sidabre mano nimfa irgi kate taupykle buna kai atsiseda:))) surasiu foto kada prie progos:)
Atsakyti
Sveiki,
Bilas / čia glinglingo katinėlis/ biggrin.gif - labai žaismingai flirtuojantis ir žavus thumbup.gif
Atsakyti
labutis

ir man idomu ar Cinamonas jau rado savo zmogu

o cia sunus Bila ishtrauke ish miegu kad pagyvintu tema biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
labutis

ar pleze be plancetu ir mobiliu ? kur vasarishkos foto? lens.gif
tuoj imesiu bilo vasarine foto mirksiukas.gif kad but pirmai
Atsakyti
user posted image biggrin.gif vacation1.gif
Atsakyti
Sveiki,
Nu mano simpatija Bilas koks romantiškai gražus thumbup.gif

Vat neturime nei planšetų, nei pliažų, todėl ir tylime blush2.gif Jokių vasaros malonumų, tiktai darbas, ir katiniukai namų kalėjime blush2.gif Todėl ir nesirodome unsure.gif

Bet gal pasirodysim, koks Bugutis vargšas namie liūdėdamas rolleyes.gif
Šeštadienį vežiau pas vetus nagų karpyti, tai viską jau supranta. Anksčiau verkdavo ir pirmyn, ir atgal, dabar - į priekį pamiauksėjo, o atgal patogiai ir ramiai įsitaisė ir atsipalaidavo, kaip po sunkaus ir nemėgstamo darbo. bigsmile.gif

Džiaugiuosi, kad neleidžiu į lauką į daugiabučio kiemą, nors kiemas ir gražus, ramus, žalias. Kaimynai savo superinį katiną didžiulį, ryžą, kaip persas, bet kažkokia retesnė veislė, išleisdavo vieną, savarankiškai, ir jau ne pirmą vasarą. Tai prieš savaitę rado prie laiptinės durų tragiškai sužalotą verysad.gif
Ir kur jų protas vieną katiną išleisti į kiemą tarp daugiabučių namų g.gif Ai blink.gif

Tikrai pasirodykit, kaip leidžiate šiltas vasaros dieneles, kur visi škotukai dabar ilsisi? g.gif
Atsakyti
tu kurie be prieziuros paleidzia tikrai ir ashnesuprantu schmoll.gif ka tuo metu galvoja zmogus ? vaiko mazo gi be prieziuros nepaleidzia vieno -o cia tiek smegeneliu kaip pas dvimeti geriausiu atveju g.gif
Atsakyti
Na, įdedu Bugutį šiek tiek parodyti ax.gif

Štai - tie patys balkoniniai vasaros kurortai

user posted image

Liūdim prie langelio rolleyes.gif

user posted image

Ir susimąstom - apie gyvenimą smile.gif

user posted image

Atsakyti
laba diena, Guzi tai vos tik durys atsidaro, skuta į lauką, tenka gaudyt smile.gif nes nori už tvoros išeit, pasaulį pažinti smile.gif
user posted image
linkėjimai kitiems katukams smile.gif
Atsakyti