Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

labutis

truputi uzsivertus su gyvunais ir kiemo tvarkimu tai kad nepamirshtumet Bilo ikeliu kaip gyvena jis su savo persekiotojais biggrin.gif dazniausiai tam rutulioke ir miega jis. buna daznai kad randu su maziais kartu jame miegant smile.gif
niekas nieko negazdina tiesiog manau vasara yra laikas atostogu ir tvarkymosi kas turi kiemus ar sodus biggrin.gif labai smagu rasti foto ilindus i namucius drinks_cheers.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glinglingas: 27 birželio 2014 - 09:55
Sveiki doh.gif

Aš pirmadienį pradėjau nuo mankštos ax.gif

user posted image

O Bilui pavydžiu tokios nuostabios kompanijos thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Privalau papasakoti.
Nors mūsų temoje labai visi nekalbūs, bet gal paskaitys ir iš kitų temų, arba besidomintys škotukais, arba aplamai katinėliais, manau, kad nesvarbu, kokios jie veislės, bet elgesiu ir kai kuriom savybėm gali būti panašūs - juk jie visi yra katės bigsmile.gif

Tai štai - mano Bugutis mokosi daktaro profesijos biggrin.gif
Ir pačiu laiku - juk šeimininkė sensta ir vis daugiau ligų turi biggrin.gif

Apie viską iš eilės ir konkrečiai:
Prieš 10 dienų man padarė kojos venų operaciją.
Kažkurią dieną Bugutis taaaip atsargiai apuostė, apžiūrėjo tą kojos blauzdą - tikrai atsargiai ir susirūpinęs g.gif
Betgi jis nežino kuo gali padėti savo šeimininkei ? g.gif
Taigi, pradėjo elgtis taip, kaip jam liepia jo maža, jautri ir mylinti širdelė ax.gif

Vakar po perrišimo išsitiesiau pagulėti. Prigulė Bugis šalia, palaižė kojos pirštus, apsikabino juos savo mažomis rankytėmis, padėjo galvą ant jų ir užmigo ax.gif
Po to, aš įsitaisiau pagulėti apsiklojusi. Palindo Bugis po apklotu, užgulė su savo 5 kg tiesiai ant tos pjautos žaizdos ir pradėjo kalbėti burtažodžius biggrin.gif
Vos prasilaisvinau, bet Bugis būrė toliau. rolleyes.gif
Buvo baisiai skausmingai saldu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šaunuolis Bugis 4u.gif dar trūksta praktikos vyrukui, bet juk svarbiausia geri ketinimai, o nuo skausmo galima vaistų išgerti arba pakentėti lotuliukas.gif
Mano Skipė negydo ir nesistengia schmoll.gif Šiandien ryte skaudėjo galvą, pasiguldžiau ant pagalvės, sakau gydyk savo murkimu - vibravimu galvą, tai pagulėjo gal penketą minučių ir atsigulė, kur visada- prie šono, kad man būtų patogu ją glostyti ir kasinėti biggrin.gif jau toookia savanaudė...

Žiūriu ir Bugio priekinės kojos trumpos g.gif o aš kai tokia paranojikė, tai vis žiūriu į Skipės kojas. Galvoju kaip anksčiau nepastebėjau, gal su sanariais kas g.gif Bet iščiūpinėjau , išspaudinėjau, tai nepanašu kad kur skaudėti ir nagus galandasi. Gal į senatvę ir pasitraukė kiek, juk žmogus irgi sendamas mažėja.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 07 04, 19:58)
Mano Skipė negydo ir nesistengia schmoll.gif Šiandien ryte skaudėjo galvą, pasiguldžiau ant pagalvės, sakau gydyk savo murkimu

Vidam, juokiausi iš dūšios, tikrai biggrin.gif
Aš galvoju, kad katinėliams nenurodysi, kada reikia gydyti bigsmile.gif
Be to, su amžiumi katės gal būt praranda šį gebėjimą g.gif Čia mano tokia nuomonė, aš pastebėjau, kad mano Katytė ( taip aš ją vadinu, kartais Katenka) dabar jau nebenori gydyti. Sakykim, prieš 4 metus po mano kojos lūžio ji gulėjo tą koją apsikabinusi porą mėnesių. Dar prieš kokį porą metų pavaikščiodavo per mane ir trypdama atrasdavo, ką ten man reikia pašildyti biggrin.gif O dabar irgi tik gulasi šalia, kad paglostyčiau biggrin.gif
O dėl trumpesnių priekinių kojų - manau, kad čia katino sudėjimas, figūra ar kaip ten pavadinti, bet jau tikrai ne sanąrių ligos, kurios pasireiškia visai kitaip. Manyčiau, kol katinas lankstus, gali laisvai visur užšokti, lakstyti - tai jam jokių sanarių ligų nėra mirksiukas.gif
Taip , aš Bugio tą sudėjimą irgi pastebiu, kadangi jis ilgas katinėlis, tai sėdėdamas atrodo kaip "katė-taupyklė", kartais ir vaikšto net užpakalinėm kojom pritūpęs, kaip sėlindamas, pas Katelę tokių bruožų nėra, labiau proporcina bigsmile.gif

Va - "Katė-taupyklė" : thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 04 liepos 2014 - 19:39
Šaunuolis Bugutis thumbup.gif Sidabre, su jo pagalba tu kuo greičiausiai sugysi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 07 04, 21:19)
Šaunuolis Bugutis thumbup.gif Sidabre, su jo pagalba tu kuo greičiausiai sugysi 4u.gif

ačiū, busycat,
tikimės, kad viskas bus gerai, juk prieš akis - dar 8 gyvenimai thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
labutis

smagu, kad operacija sekminga ir turime priziuretoja gera cool.gif

oi mes tai paplepetume, bet laiko dabar nera. vasara ir ruduo pas mus laikas kaip prie kompiuterio kuo maziau sedim jeigu tik galima biggrin.gif o dar tas futbolas siais metais doh.gif

Bilas kuria diena pasivaidens kaip ishvertes kiaushus vedina kasdien lotuliukas.gif

Atsakyti
Labas merginos:)

Sidabre stovykla ne darbo - mano skautavimo čia stovykla buvo:))))

oi bugis koks dakratas:) Nimfa mane ir kartais pagydo, būna atsigula ten kur skauda taip atsargiai.

Man vis laiko kuo toliau tuo mažiau - trūkumas juodas.

O jau giglingo šeimyna, kad paaugus - kokie gražučiai visi:)
Atsakyti
Labas rytas,

Visos atostogaujat ir vasarojat turbūt:) aš jau laukiu savųjų tas džiaugsmas nuo 18-27 laukia, nors trumpai, bet visvien galva pailsint gerai:)

įmetu savo neklaužadąsmile.gif visa nepatenkinta, kad kažkas ramybę trugdo:) lenda fotografuot:)

user posted image[/IMG]
Atsakyti
Laba diena doh.gif ,
Lyn27 ???????? g.gif
Kaip čia taip????? g.gif
Kad Nimfūnė nepatenkinta ten viršuje - tai matosi, jau jos užriestos nosytės su niekuo nesumaišysi biggrin.gif
Bet kas ten apačioje??? Iš kur tas grožis???? Ir taip nieko nesakyti? blink.gif
Ir slapukauti blink.gif
Prašom plačiau, kaip čia ta draskyklė su dviem užpildytais aukštais atsirado?
Atsakymas turėtų būti skubus biggrin.gif
Atsakyti
Oi Sidabre čia ne tai ką galvoji:)))) čia ne mano grožis:) čia sesutės mano karalius namųsmile.gif)))))) kai buvau stovykloj nimfa pas juos ilgajį savaitgalį keturias dienas atostogavo:)
Atsakyti