Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

Tiesa, Niurkute tai kad jūsų avataras pasikeitęs bigsmile.gif O jūs to nematot ? Ten dabar Ūla tokia gražuolė guli smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Aciu, Vidam. Dabat jau tikrai Avataras isijunge ir man smile.gif .

Dekoju merginos uz pagirimus mano augintinems 4u.gif . Kai myli siuos pukius, tai jie is tos meiles ir grazeja biggrin.gif . Mes su MB stengiames, kad tik jiems butu pas mus gerai gyventi 4u.gif

Sidabre, Bugis labai saunus berniukas 4u.gif . Man jis bet kokioje nuotrauoje atrodo grazus mirksiukas.gif

Merginos traukite daugiau savo groziu nuotrauku i eteri 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(neuzmirstuole @ 2014 09 04, 13:09)
Tiesa, Niurkute tai kad jūsų avataras pasikeitęs  bigsmile.gif O jūs to nematot ? Ten dabar Ūla tokia gražuolė guli smile.gif

Dabar su Vidam pagalba ir as pas save pamaciau biggrin.gif . Nes pries tai nerode. ir jau kelinta diena vis keiciau ir keiciau o nieko nerode doh.gif . Dabar ir as matau biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, turiu toki klausyma. Kur jus uzsakinejote savo katinukams draskykles? Nes mano drauge nori uzsakyti Bonifacijui draskykle, kai jis jau atsikraustis pas ja, kad turetu kur laipioti. Buciau dekinga uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Man irgi tas klausimas aktualus smile.gif Nes norėčiau nebrangios ir kokybiškos. Tokios, jaučiu nėra g.gif
Pati šiuo klausimu nieko patarti negali, nes pirkau iš Kikos, kai ten buvo Miau dienos. Taikė nuolaidą, bet man atrodo, kad vis vien permokėjau g.gif Dabar pagalvojau, gal Kalvarijų turguj reikėtų pasižiūrėti ... Lyg ir mačiau ten kažką panašaus.
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2014 09 04, 14:36)
Mergaites, turiu toki klausyma. Kur jus uzsakinejote savo katinukams draskykles?

Sveiki. Gal nesupyksit, kad įlįsiu į jūsų namus. biggrin.gif Aš užsakinėjau draskyklę superkate.lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lyn27 @ 2014 09 04, 11:58)
Labas rytas,

nu jau man Bugis kur ant gartraukio, tai atrodo, jog nukris smile.gif  smile.gif  smile.gif  aha Niurkute man Bugis irgi kažkuo Atamaną primena:)

Sidabre į kokį seminarą išlekei?smile.gif gal jau apie eurą?smile.gif

Taigi, galvoju, jeigu kas paklaus - į kokį seminarą, tai atsakysiu, kad yra toks keiksmažodis iš raidės E biggrin.gif
Prisiklausiau aš ten visko, ir nemažai darbų laukia unsure.gif

Ir man Bugis į Atamaną panašėja biggrin.gif Bet jis dabar taisytis pradėjo ir vis valgyti nori, ir meškinas toks, vos atkeliu.

O tas gartraukis tikrai pasisiūbavo, nes jis nuo viršaus ant jo nusileidžia šuoliu, bet Bugiui užeina karts nuo karto vis pasitikrinti, ar jis dar moka laipioti biggrin.gif

Aš draskyklę tai superkatėj, gal matėt iš nuotraukų, bet ne ta, kur balkone, o kambaryje, ai, įkelsiu, atrasiu ankstesnę nuotrauką, bet gavosi man ne taip brangiai, kadangi aš užsakinėjau pagal "Aluonos" pavyzdį, o jos kaina buvo virš 1 tūkst, o man gavosi už 600 Lt, tai labai apsidžiaugiau.
Kalvarijų turguj yra tikrai, bet paprastutės g.gif
Na, įmetu čia tokią seną nuotrauką, viskas nelabai ryšku, bet matosi šiek tiek.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 04 rugsėjo 2014 - 17:54
Aciu, mergaites. Kaip tik sia info perdaviau atsakinga asmeniui biggrin.gif . O man ateitije irgi reikes tokios kaip pas jus Sidabre. Labai jau matosi kokibiska ir grazi gavosi. Tik itariu ja statisiu i savo miegamaji. Nes salone jau vietos nebera kur statyti mano katukams draskikle verysad.gif . Net nuliudau, bet miegamajame turiu tuscia siena. MB pagalvoja apie paveiksla o as tyliai apie katinu draskikle lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aist @ 2014 09 04, 17:59)
Sveiki. Gal nesupyksit, kad įlįsiu į jūsų namus.  biggrin.gif Aš užsakinėjau draskyklę superkate.lt  4u.gif

Aist, labai malonu, kad prisijungei ir patarei 4u.gif . Labai tau dekinga. Tikrai nesupikom biggrin.gif . Musu merginos cia labai fainos ir draugiskos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oho kokį katodromą turi Bugutis su podružke thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 09 04, 21:13)
Oho kokį katodromą turi Bugutis su podružke thumbup.gif  bigsmile.gif

Aga - katodromas thumbup.gif Kainavo, tai kainavo - bet įsigijau, jau vos ne prieš metus biggrin.gif
Atsakyti
Skaityk, kad maniškiai ryja seiles iš pavydo karsta.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sidabre oho pas jus tikrai katodromas biggrin.gif Bet pas mus namie net ir vietos tokiai nebus. Be to, vienam katinui gal tokios dideles ir nereikia g.gif

Nu ka pasirodom ir mes pagaliau smile.gif Nemegsta tas mano katinas fotkintis, bet pagavau pora kadru.

[I]Reikia patikrinti, ar gerai mazasis seimininkas i mokykla susiruose

user posted image

O kas cia ?

user posted image

Reikia pabandyt istraukti smile.gif

user posted image

Nesigauna ...

user posted image

Nelabai ir norejosi

user posted image
Atsakyti
neuzmirstuole:) nu jau grazuolis koks usu pakabines:) daugiau i eteri trauk:)))
Atsakyti