Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

QUOTE(Vidam @ 2014 09 06, 15:05)
Tu didelis ir atrodai piktas  g.gif geriau iš tolo tave apkabinsiu wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Ir pozuotoja kokia thumbup.gif

Oi tie katinėliai, greitai užkariauja mūsų širdis ax.gif Nors pirmomis dienomis man Bugutis irgi iš pradžių buvo svetimas - kaip kažkas pašalinio vaikšto po namus biggrin.gif
Bet paskui .... tiesiog įsimyli bigsmile.gif
Taip būtent dėl to - aš saviškius kartais ir kartą per mėnesį pašukuoju blush2.gif
Tiesiog dirbant nėra ir to laiko, paskui ir noro, atrodo, myliu prižiūriu, kaip ir nieko netrūksta, bet dažnai dėmesio ir neišeina skirti blush2.gif
Ir dėl akyčių - bijau aš tų ašarojimų, bet kai viskas tvarkoj, tai atrodo ir rūpintis nereikia mirksiukas.gif
Iš tiesų - mylim ir džiaugiamės tais, kuriuos turime ax.gif O jie juk myli mus ax.gif

Kas čia giriasi, kad mane myli - net išsimiegoti neturiu vietos blink.gif

user posted image
Atsakyti
Bugi, ko ten guli po skarelėm... atvaryk pas mane, užsiimsim katiniškais reikalais - erzinsim šunį!

user posted image
Atsakyti
[quote=busycat,2014 09 06, 15:29]
Bugi, ko ten guli po skarelėm... atvaryk pas mane, užsiimsim katiniškais reikalais - erzinsim šunį!
/quote]
Negaliuuuu.. verysad.gif Manęs niekur neišleidžia ir liepia žaist tik su pelėmis verysad.gif

user posted image
Atsakyti
Bugi, o tu atsinešk ir pelę... eisim Ryžo paerzint

user posted image
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 09 06, 15:23)
... Bet čia kogero dėl to, kad Bugutį nuobodžiauntį pralinksmintų thumbup.gif

Atspėjai biggrin.gif dabar jau tikrai jam neliūdna, kai dar tavo chebrytė prisijungė smile.gif
Atsakyti
Gražuolė Gabana thumbup.gif
Iki katinų visada auginau kokį nors šunį biggrin.gif Bet dabar mano namuose per mažai vietos dar ir ciūcikui būtų, nors pasidairau - paskutinis nužiūrėtasis - beplaukis kinų kuoduotasis ax.gif Ne šuo - o mini mini arkliukas biggrin.gif

Įdomu, kaip Gabana atrodo supykusi g.gif Va toks šuo - ir iššiepia dantis, ir ruošiasi pulti g.gif
busycat, ar buvo tokių vaizdelių? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 06 rugsėjo 2014 - 16:36
Ne, neesu mačiusi ir net negaliu įsivaizduoti, kaip tokia Gabana atrodytų blush2.gif Įtariu išsišiepti jai ir neišeitų, žandai neleistų laugh.gif
Atsakyti
Tada jinai dėl grožio, ne dėl apsaugos bigsmile.gif
ir gal būt kokiems bailiams pabaidyti bigsmile.gif
Atsakyti
Tikrai ne dėl apsaugos, biggrin.gif Dėl dūšios ir dėl grožio 4u.gif O kas bijo, tai labiausiai baidosi jos išvaizdos laugh.gif juk ji tikrai tikrai didelė

Va, ji kokio didumo. Mes petys petin sėdim

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 06 rugsėjo 2014 - 18:00
QUOTE(busycat @ 2014 09 06, 18:55)

Va, ji kokio didumo. Mes petys petin sėdim

ĮSPŪDINGA thumbup.gif Ir nuotaikos abiejų vienodos - susimąstymas ir žvilgsniai į tolį biggrin.gif

Jau aš apie kinų kuoduotąjį gal geriau patylėsiu blush2.gif

Grožis turi būti DIDELIS biggrin.gif
Atsakyti
Nu kodėl gi, Kinų kuoduotieji ir man pakankamai simpatiški. Net esu glosčiusi thumbup.gif Tokie mini arkliukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 09 06, 19:35)
Nu kodėl gi, Kinų kuoduotieji ir man pakankamai simpatiški. Net esu glosčiusi thumbup.gif Tokie mini arkliukai biggrin.gif

Ai, aš čia eilinį kartą pasvajoju blush2.gif Be to, atrodo, kad jiems reikalinga priežiūra,t.y. kailio depiliavimas arba kirpimas mašinėle, kažką ten paskaitinėjau, bet ne viską supratau, tai jau čia persudėtinga unsure.gif
Atsakyti