Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

Labas rytas,
Man labai gražu, kai jie tuos ūsus pakabina ir išpučia žandukus biggrin.gif

Apie draskykles - aš irgi vienam katinėliui pirkčiau mažesnę, man gražios tos su banga-čiuožykla, po to viršuje dar koks guoliukas ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Neuzmirstuole, labai grazus tavo katinukas smile.gif . Grazios man tos ugnines spalvos wub.gif . Anksciau kazkaip man nelabai patikdavo tie rizi katinai o dabar labai grazu paziureti ir ta ju spalva taip nuotaika pakelia kai i juos ziuri. Kaip sakau, saules zuikuciai biggrin.gif

O as asmeniskiai net ir vienam katinui pirkciau tokia draskykle. Nes kai uzeina dukimo momentas, tai pats smagumas per tokia pasikartiti biggrin.gif
Papildyta:
Surask Bonifaciju biggrin.gif

user posted image

Musu namu Gelyte biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
Siandiena sapnavau rudeni biggrin.gif . Ir tas ruduo toks grazus. stovi klevo medziai o nat ju geltonai, raudonai, zali labai, sviecia saule. Lapai po truputi krenta nuo medziu, letai pasiubuodami leidziasi ant zemes. Ir as einu ir galvoju, kodel as dabar neturiu fotoaparato ir negaliu uzfiksuoti tokio grozio doh.gif doh.gif lotuliukas.gif Atsibudus net juokas sueme.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Ačiū už pagyras katinėliui smile.gif Man irgi gražu, kai žandukus išpučia smile.gif O draskyklė man irgi ta patinka, apie kurią jūs Sidabre šnekate.
O dėl traukimo į eterį, tai nepatinka jam fotkintis, tam mano katinui. Vos ne vos pagavau tuos kelis kadrus. Tik atsisuka ir viso gero doh.gif
Atsakyti
Bonifacijus antakius ir ūsus nusidažęs atsispindinčiais dažais biggrin.gif

Gelu uodegytė irgi žvejybai tinka thumbup.gif biggrin.gif

Apie rudenį - šiandien tokia diena ir yra, reikia imti fotoaparatą ir į gamtą ax.gif

Tik iš darbo neišleidža verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(neuzmirstuole @ 2014 09 05, 10:19)
Labas rytas smile.gif

Ačiū už pagyras katinėliui smile.gif Man irgi gražu, kai žandukus išpučia smile.gif O draskyklė man irgi ta patinka, apie kurią jūs Sidabre šnekate.
O dėl traukimo į eterį, tai nepatinka jam fotkintis, tam mano katinui. Vos ne vos pagavau tuos kelis kadrus. Tik atsisuka ir viso gero  doh.gif

Pas man irgi Gelu, Atila visiskai nemegsta. Tik istraukiu fotika iskarto susiraukia biggrin.gif . Del to ir ju nuotrauku buna maziausiai. Cia net buvo toks ivykis, sedi pas mane pazistama ir tuo momentu iskrenda nemaza muse. Cia susidomi iskato Ula ir Bonicka. Sokineja, mosikuojasi. Ta muse nuskrido ir atsitupe po palubem. Ula su Bonifacijum iskarto uzlipo ant sekcijos virsaus ir mosikuoja tai musei. Sedi pazistama ir juokiasi is ju reakcijos. Sako, greiciau imk mobilu ir nufilmuok. As juokiuosi, sakau, kad nieko nesigaus. Na baik tu, cia gi muse, sako ji. Paimu telefona ir tyliai isijungia pip tonas, kad isijunge kamera. Maniskiai atiseo kaip pabuciuoti, ziuri i mane ir nei hrust doh.gif doh.gif doh.gif . Muse buvo nebeidomi. Pazistama buvo labai nustebusi tokiu katinu elgesiu. Ula irgi seip nemegeja, bet ja buna galiu priprasyti, kad popuozotu, bet Kitu neee. Geriausiai pozuodavo Cinamonas, dar Bonicka gali irgi pozuoti, bet kiti sunkiai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sidabrė @ 2014 09 05, 10:26)
Bonifacijus antakius ir ūsus nusidažęs atsispindinčiais dažais biggrin.gif

Gelu uodegytė irgi žvejybai tinka thumbup.gif  biggrin.gif

Apie rudenį - šiandien tokia diena ir yra, reikia imti fotoaparatą ir į gamtą ax.gif

Tik iš darbo neišleidža verysad.gif

Bet auksiniu lapu dar mazai yra smile.gif . Na reikes. As labai noreciau Ula kieme nufotografuoti prie rudeniniu lapu, bet nemanau, kad iseitu. Bijau, kad katite gali labai sustresuoti 4u.gif

Bet su Bonifacijum gerai cia gavosi, pati net nustebau, kad taip fotoaparatas pagavo smile.gif
Atsakyti
Labas rytas ax.gif

user posted image
Atsakyti
Labas rytas, geltonaki gražuoli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neuzmirstuole @ 2014 09 06, 12:21)
Labas rytas, geltonaki gražuoli smile.gif

ačiū, neuzmirstuole, už "gražuolį', dabar jau išeinu pietų miego, tai jau labanaktis :ax:

user posted image
Atsakyti
Labas Bugi 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 09 06, 14:26)
Labas Bugi   4u.gif

Oi, mažoji Magija kokia gražutė - eikš, apkabinsiu ax.gif

user posted image

Vidam, Magija iš tiesų labai graži katytė thumbup.gif
Bet aš, kai neturėjusi ilgaplaukių, tai nemokėčiau jų prižiūrėti, o dar persiukę g.gif
Kažkada rinkausi tarp egzoto, brituko ir škotuko. Nugalėjo Bugis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2014 09 06, 14:37)
Oi, mažoji Magija kokia gražutė - eikš, apkabinsiu ax.gif

Bet aš, kai neturėjusi ilgaplaukių, tai nemokėčiau jų prižiūrėti, o dar persiukę g.gif

Tu didelis ir atrodai piktas g.gif geriau iš tolo tave apkabinsiu wub.gif
user posted image

Aš visą laiką auginau ilgaplaukes. Tai jokių problemų, kasdien iššukuoji ir tiek tos bėdos. O kaip čia mums seksi su Magija bus matyti, aišku jei parodoms tai tikrai nemokėčiau paruošti biggrin.gif O šiaip svarbiausiai, kad nesusiveltų koltūnai. Dabar tai toks pūkas...šukuok nešukavus tokia kūtvėla atrodo lotuliukas.gif
O dėl pasirinkimo tai kažkaip viskas vyko ekspromtu...nebuvo pasverti nei minusai, nei pliusai...labai buvau pasimetusi. Dabar jau gal kitaip elgčiausi, bet yra kaip yra, turiu šnypšlę ir ašarę, kuri jau yra mano mylimas vaikas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 06 rugsėjo 2014 - 14:08
Ahaaa... škotukuose tai Magija rodoma, o katinėliuose ne tongue.gif Bet čia kogero dėl to, kad Bugutį nuobodžiauntį pralinksmintų thumbup.gif
Atsakyti