QUOTE(neuzmirstuole @ 2014 09 05, 10:19)
Labas rytas
Ačiū už pagyras katinėliui

Man irgi gražu, kai žandukus išpučia

O draskyklė man irgi ta patinka, apie kurią jūs Sidabre šnekate.
O dėl traukimo į eterį, tai nepatinka jam fotkintis, tam mano katinui. Vos ne vos pagavau tuos kelis kadrus. Tik atsisuka ir viso gero
Pas man irgi Gelu, Atila visiskai nemegsta. Tik istraukiu fotika iskarto susiraukia

. Del to ir ju nuotrauku buna maziausiai. Cia net buvo toks ivykis, sedi pas mane pazistama ir tuo momentu iskrenda nemaza muse. Cia susidomi iskato Ula ir Bonicka. Sokineja, mosikuojasi. Ta muse nuskrido ir atsitupe po palubem. Ula su Bonifacijum iskarto uzlipo ant sekcijos virsaus ir mosikuoja tai musei. Sedi pazistama ir juokiasi is ju reakcijos. Sako, greiciau imk mobilu ir nufilmuok. As juokiuosi, sakau, kad nieko nesigaus. Na baik tu, cia gi muse, sako ji. Paimu telefona ir tyliai isijungia pip tonas, kad isijunge kamera. Maniskiai atiseo kaip pabuciuoti, ziuri i mane ir nei hrust

. Muse buvo nebeidomi. Pazistama buvo labai nustebusi tokiu katinu elgesiu. Ula irgi seip nemegeja, bet ja buna galiu priprasyti, kad popuozotu, bet Kitu neee. Geriausiai pozuodavo Cinamonas, dar Bonicka gali irgi pozuoti, bet kiti sunkiai
Papildyta:
QUOTE(Sidabrė @ 2014 09 05, 10:26)
Bonifacijus antakius ir ūsus nusidažęs atsispindinčiais dažais
Gelu uodegytė irgi žvejybai tinka
Apie rudenį - šiandien tokia diena ir yra, reikia imti fotoaparatą ir į gamtą
Tik iš darbo neišleidža
Bet auksiniu lapu dar mazai yra

. Na reikes. As labai noreciau Ula kieme nufotografuoti prie rudeniniu lapu, bet nemanau, kad iseitu. Bijau, kad katite gali labai sustresuoti
Bet su Bonifacijum gerai cia gavosi, pati net nustebau, kad taip fotoaparatas pagavo
www.goldpluchecits.weebly.com