Tikrai Cleopatros uodega pavydėtina
Na ir pati uodegos šeimininkė ne ką prastesnė
Tikrai kas gi daugiau nei pati Ula savo medalius susiziures:) netvarka - turi but pakabinta pacioj matomiausioj vietoj:)))
guzyte kokia grazi:)
ir cleopatra smagu cia matyt uzaugusia:)
sia savaitei Nimfai rytiniai pamurkimai vel uzejo pries pat man keliat, uzsikaria ir burzgia - neimanoma islipt is lovos laiku:)
sia savaitei Nimfai rytiniai pamurkimai vel uzejo pries pat man keliat, uzsikaria ir burzgia - neimanoma islipt is lovos laiku:)
Labas rytas 
Pagaliau penktadienis. Naktis praėjo neramiai, bet užtat mano Čikutis vis bandė mane paguosti, mažutis
Trynėsi aplinkui, laižė
Net ant rankų pabuvo, ko paprastai nemėgsta.
Nu ką, dirbam , dirbam, o paskui ilsimės, ilsimės
Liko jau mažai
Pagaliau penktadienis. Naktis praėjo neramiai, bet užtat mano Čikutis vis bandė mane paguosti, mažutis
Nu ką, dirbam , dirbam, o paskui ilsimės, ilsimės
Sveiki,
tik dabar galiu skirti keletą minučių SM
neuzmirstuole, supratau, kad kažkas nelinksmo, bet Čiko buvo užjaučiantis draugas ir guodėjas
Kaip gerai, kad mes juos turime, ir jie moka ir žino, kad savo švelnumu gali mus nuraminti ir padėti, kai būna liūdna
mane irgi veikia pilnatis, visai netyčia žiauriai apgadinau automobilį, ir teko pirkti kitą, nes su tuo buvusiu man kažkaip nesiseka...
Bugis nori duoti patarimų ir palinkėt visiems gero ir nuostabaus savaitgalio:
Pirmiausia padėkime susitvarkyti savo šeimininkėms

Po to galėsim žaisti per visas išeigines
tik dabar galiu skirti keletą minučių SM
neuzmirstuole, supratau, kad kažkas nelinksmo, bet Čiko buvo užjaučiantis draugas ir guodėjas
Kaip gerai, kad mes juos turime, ir jie moka ir žino, kad savo švelnumu gali mus nuraminti ir padėti, kai būna liūdna
mane irgi veikia pilnatis, visai netyčia žiauriai apgadinau automobilį, ir teko pirkti kitą, nes su tuo buvusiu man kažkaip nesiseka...
Bugis nori duoti patarimų ir palinkėt visiems gero ir nuostabaus savaitgalio:
Pirmiausia padėkime susitvarkyti savo šeimininkėms

Po to galėsim žaisti per visas išeigines
Sidabre norėjau paklausti, kaip Bugis to drugelio dar nenutraukė ? Nes Čikutis mūsų būtų labai staigiai tą žaisliuką "sutvarkęs". Ar jis ten kažkaip gerai pritvirtintas ? Klausiu, nes irgi turėjau mintį tokį nupirkti
Nu ne, dar nenutraukė
Be to, jiems po kurio laiko atsibodo, tai išėmiau elementą, ir padėjau, per savaitgalį, gal vėl "užvesiu"
Dar tas drugelis gana tvirtas, jie ten jį ir paragavo, ir patampė, ir gaudė, - nieks nenulūžo
Be to, jiems po kurio laiko atsibodo, tai išėmiau elementą, ir padėjau, per savaitgalį, gal vėl "užvesiu"
Dar tas drugelis gana tvirtas, jie ten jį ir paragavo, ir patampė, ir gaudė, - nieks nenulūžo
Cha, Bugutis galėtų paprašyti Kiaros patarimo kaip reikia padėti tvarkytis.
Viską išmeti lauk, lauki kol susitvarkys ir susidėlios atgal. Po to viską išmeti vėl lauk, vėl lauki... vėl meti, vėl lauki
QUOTE(neuzmirstuole @ 2014 09 11, 13:20)
Labas vakaras, merginos
Dėkoju, Neužmirštuole už pagyras
Papildyta:
QUOTE(lyn27 @ 2014 09 11, 16:03)
Tikrai kas gi daugiau nei pati Ula savo medalius susiziures:) netvarka - turi but pakabinta pacioj matomiausioj vietoj:)))
Nesakyk Lyn, medaliai tikrai būna ne vietoj o ypatingai po remonto
Gal kada vėl pasiseks ja pafotografuoti
Papildyta:
QUOTE(Sidabrė @ 2014 09 12, 19:40)
Mano Ūla tokį drugelį greitai sudorotu
Šaunuolis Bugiukas, mandagus yra
labas rytas, nu jau Cleopatros grozis:) tos lapces ir usai nukabinti:)
tas drugelis ir mane vilioja, Sidabre kur pirkot?
ju tik turguose buna kaip suprantu?
tas drugelis ir mane vilioja, Sidabre kur pirkot?
Labas rytas,
Jau grybautojai
Kiek grybų prisirinko, tokiu gražiu oru - tik ir grybauti
Cleopatra man tokia didelė mergaitė ir tokia rimta
lyn27, tą drugelį aš Gariūnuose pirkau, manau, kad yra ir Kalvarijų turguje
Šeštadienį daviau pažaisti, tai jau didelio entuziazmo nebebuvo, daugiau pasižiūrėjo, kas ten laksto, negu gaudė
Jau grybautojai
Cleopatra man tokia didelė mergaitė ir tokia rimta
lyn27, tą drugelį aš Gariūnuose pirkau, manau, kad yra ir Kalvarijų turguje
Šeštadienį daviau pažaisti, tai jau didelio entuziazmo nebebuvo, daugiau pasižiūrėjo, kas ten laksto, negu gaudė
Labas vakaras, merginos
Ačiū už pagyras Cleopatrai merginos
Mergina stengiasi, todėl ir auga kaip ant mielių
. Man irgi smagu žiūrėti į ja, kaip ji gražėja
O dėl grybų, tikrai buvo labai smagu grybauti
. Pirma karta tokius baravykus radome
Ačiū už pagyras Cleopatrai merginos
Mergina stengiasi, todėl ir auga kaip ant mielių
O dėl grybų, tikrai buvo labai smagu grybauti