Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

QUOTE(Sidabrė @ 2014 09 09, 06:17)
Ateinu skųųųųstis unsure.gif
Atėjo Bugis 4 val., atkasė visus mano patalus, pasivaikščiojo, susigrūmė su Katyte, ramiai miegančia man prie kojų, ir pasiektas naujas kėlimosi rekordas - 4,30 val., kadangi aš su miegu ir taip sunkiai draugauju verysad.gif
Na, po to sekė žirgų lenktynės, po to grumtynės - kas stipresnis, po to paprašaikos koncertas unsure.gif
6 val. Bugis ramiai padėjo galvą ir užmigo ax.gif

Labas - nelabas rytas doh.gif

Labutis visoms :-).
Sidabrė, čia nieko nuostabaus. Dabar gi pilnatis, dėl to taip ir sukvailiavo ;-). Maniškiai irgi būna per pilnatį kulvėrščiais eina. Tada būna pikta, jau tikrai. Aš irgi jautriai miegu, tai iškarto prabundu :-P
Papildyta:
QUOTE(vilkra @ 2014 09 09, 07:46)
Oi ,Sidabre, galiu tik užjausti.. Šiąnakt irgi beveik be miego. Mažoji naujokėlė virkauti pradėjo paryčiui, kaip tik tuomet, kai baigė verkšlenti mano mažoji dukra. Jai stomatitas- tai iki paryčių inkštavo. Katytės kniauksėjimo gal net negirdėjus būčiau- bet MB-"va girdi, tavo katė verkia" . Vos neplojau nosin. Kai dukra virkavo tame pačiame kambaryje- tai sugebėjo "negirdėti". Kai katytė kažkur virtuvėj- tai jau jam miegoti trukdo... Žodžiu ,geriu kavą ir tikiuosi, kad šiandien lis ir man niekur nereiks eiti..

user posted image

Aš pamenu, man su mama taip būdavo. Kadangi gyvendavom dviese, tai dažnai tekdavo man taikytis prie mamos kaprizų :-P. Aš nuo pat mažų dienų labai norėjau kačiuko o kadangi mano mama buvo pedantiška moteris kačiukas pas mane užsibudavo tik savaitę, paskiau mano mama liepdavo juos grąžinti į kiemą. Sunkus metas būdavo. Tai ji irgi ir girdėdavo, matydavo visko trigubai ar net pankiagubai doh.gif. O dabar turiu kiek noriu ir nieks nezizia biggrin.gif
Atsakyti
vilkra, ačiū už visą puodą skanios kavos thumbup.gif
Tikiuosi, kad mažoji katytė greitai apsipras ir pradės džiuginti, juk jie taip greitai pamilsta savo šeiminkus ax.gif
Sveikatytės mažajai dukrelei 4u.gif

Niurkute, kažkaip net nesusimąsčiau, kad jie per pilnatį siautėja biggrin.gif

Bugio paklausiau - tu ką, visagalis jautiesi šiuose namuose? Kiti tau visai nesvarbu? g.gif

Visoms kantrybės ir laukiam geresnių dienų mirksiukas.gif

Vėl neriu į darbus verysad.gif
Atsakyti
Labas merginos:)

na ūla su bugiu kaip visada nuostabus:)

man taip grazu katukai i lauka kai iseina:) super foto - lauksim ziemines:))))

vajei kokiu ankstumu siaucia:) nors buna ir Nimfa kokia 4,30 girdziu kaip gazka gaudo ir kaip dramblys per lova pasokineja:DDDDD
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2014 09 09, 09:08)

Niurkute, kažkaip net nesusimąsčiau, kad jie per pilnatį siautėja biggrin.gif

Pabandykite atkreipti dėmėsi smile.gif . Man šiaip labai sutampa. Dar būna, kad ir prieš pilnačiai artėjant pradeda kvailioti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lyn27 @ 2014 09 09, 13:30)
Labas merginos:)

na ūla su bugiu kaip visada nuostabus:)

man taip grazu katukai i lauka kai iseina:) super foto - lauksim ziemines:))))

vajei kokiu ankstumu siaucia:) nors buna ir Nimfa kokia 4,30 girdziu kaip gazka gaudo ir kaip dramblys per lova pasokineja:DDDDD

Būna ir mums visko doh.gif . Bet atkreipiau dėmėsi, kad labiau pradeda siausti prieš pat pilnatį ir per pačia pilnatį. Na gal dėl to, kad man visa naktį įspūdingai šviečia į langus mėnulis doh.gif . Nors ir užuolaidas užtraukiu, bet vis viena labai jaučiasi. Ir aš pastaruoju metu pradėjau ji labai jausti doh.gif . Užknis mane greit toji krugla menulia lotuliukas.gif
Papildyta:
Su Ūlačka truputi čia pasimaivisim biggrin.gif

Kodėl mano medalius guli tokioje nepagarbioje vietoje g.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Niurkute, Ulos spalvos ir raštas nuostabios thumbup.gif wub.gif wub.gif biggrin.gif

Kaip man gražu, kai katinėliai savo grožį demonstruoja taip stovėdami įsitempę, o Ulos dar uodega - kaip tikra vėduoklė, tai sėdėčiau namie ir žiūrėčiau, ir žiūrėčiau bigsmile.gif biggrin.gif

Nors į savo Buginį irgi kartais sėdžiu ir žiūriu - jis man gražus blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
gražuoliams katinėliams linkėjimai nuo Guzytės smile.gif
user posted image
Atsakyti
labutis

buna ir musu subludija katinai -tikrai nevisada tai trukdo jie tik mb ..

katineliai thumbup.gif
Atsakyti
Pritariu Sidabrei - Ūla gražuolė. Ir raštas gražus, ir pati katė tokia labai išvaizdi. Matosi, kad prižiūrėta ir mylima smile.gif
Ir man mūsų škotukai gražūs. Man mano katinas irgi gražus. Būna žiūriu į jį, ypatingai, kai jis taip galva nuleidžia ir į kažką įdėmiai žiūri, ir galvoju, na koks jis mielas smile.gif Taip ir norisi paniurkyti smile.gif

O Guzyte kokia fainuolė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2014 09 09, 21:31)
Niurkute, Ulos spalvos ir raštas nuostabios thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  biggrin.gif

Kaip man gražu, kai katinėliai savo grožį demonstruoja taip stovėdami įsitempę, o Ulos dar uodega - kaip tikra vėduoklė, tai sėdėčiau namie ir žiūrėčiau,  ir žiūrėčiau  bigsmile.gif  biggrin.gif

Nors į savo Buginį irgi kartais sėdžiu ir žiūriu - jis man gražus blush2.gif  biggrin.gif

Labas vakaras, merginos 4u.gif

Ačiū Sidabre, labai malonu, kad mano meinuke gali irgi apsilankyti škotukų temoje ir dar gauti gražių pagyrų. Čia man visiškai gavosi atsitiktinai pagauti tokį kadrą smile.gif . Ir gan pavyko iš pirmo karto. Nes taip būna vienam pozavimui, kad gražiai pagauti kadrą, man kartais reikia po prakaitu padirbėti. Tai būna, kad vienam kadrui padarai 10 kadrų.

Oi į jūsų Bugi galima žiūrėti ir žiūrėti wub.gif
Papildyta:
QUOTE(neuzmirstuole @ 2014 09 10, 15:50)
Pritariu Sidabrei - Ūla gražuolė. Ir raštas gražus, ir pati katė tokia labai išvaizdi. Matosi, kad prižiūrėta ir mylima smile.gif
Ir man mūsų škotukai gražūs. Man mano katinas irgi gražus. Būna žiūriu į jį, ypatingai, kai jis taip galva nuleidžia ir į kažką įdėmiai žiūri, ir galvoju, na koks jis mielas smile.gif Taip ir norisi paniurkyti smile.gif

O Guzyte kokia fainuolė  bigsmile.gif

Dėkui, Neužmirštuole 4u.gif . Labai malonu smile.gif

Škotukai irgi turi savo šarmo wub.gif
Papildyta:
QUOTE(auksine @ 2014 09 10, 10:25)
gražuoliams katinėliams linkėjimai nuo Guzytės smile.gif

Miela mergytė 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(glinglingas @ 2014 09 10, 11:51)
labutis

buna ir musu subludija katinai -tikrai nevisada tai trukdo jie tik mb ..

katineliai  thumbup.gif

Blūdija blūdija jie biggrin.gif . Įpatingai per pilnatį biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, merginos 4u.gif

Senokai čia nesirodė mūsų Cleopatra biggrin.gif . Šią vasara mūsų šeimyną buvo pas Cleopatra svečiuose 4u.gif . Tai padarėme šiokių tokių nuotraukų photo.gif photo.gif photo.gif

user posted image

Ah tos nemažos lapcitės biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2014 09 11, 10:16)
Sveikutės, merginos  4u.gif

Senokai čia nesirodė mūsų Cleopatra  biggrin.gif . Šią vasara mūsų šeimyną buvo pas Cleopatra  svečiuose  4u.gif . Tai padarėme šiokių tokių nuotraukų  photo.gif  photo.gif  photo.gif

Labas rytas,

Kokia gražuolė mergina užaugo Cleopatra ax.gif ax.gif ax.gif thumbup.gif

Uodegos galėtų ir voverės pavydėti thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2014 09 11, 10:35)
Labas rytas,

Kokia gražuolė  mergina užaugo Cleopatra ax.gif  ax.gif  ax.gif  thumbup.gif

Uodegos galėtų ir voverės pavydėti thumbup.gif  biggrin.gif

Aciu Sidabre 4u.gif . Tas uodegas seip visi kaciukai tokias storas turejo. Net ir trumpaplaukiu uodegos buvo kaip trumpaplaukiams katinams per storos. Pas Cinamona gera desra buvo. Uodega kaip pas Liamura toki gyvuneli. Nes kai moteris ji pirko, ji man iskarto pasake apie jo uodega, kad tokiu storu ir vingiuotu uodegu ji dar nemate. Jai taip buvo keista lotuliukas.gif . O pas Gelu seip mama ir senele turejo si gena, labai storas uodegas perduodavo ir pacios tokias turejo desras biggrin.gif
Atsakyti