QUOTE(Sidabrė @ 2014 09 09, 06:17)
Ateinu skųųųųstis
Atėjo Bugis 4 val., atkasė visus mano patalus, pasivaikščiojo, susigrūmė su Katyte, ramiai miegančia man prie kojų, ir pasiektas naujas kėlimosi rekordas - 4,30 val., kadangi aš su miegu ir taip sunkiai draugauju
Na, po to sekė žirgų lenktynės, po to grumtynės - kas stipresnis, po to paprašaikos koncertas
6 val. Bugis ramiai padėjo galvą ir užmigo
Labas - nelabas rytas

Atėjo Bugis 4 val., atkasė visus mano patalus, pasivaikščiojo, susigrūmė su Katyte, ramiai miegančia man prie kojų, ir pasiektas naujas kėlimosi rekordas - 4,30 val., kadangi aš su miegu ir taip sunkiai draugauju

Na, po to sekė žirgų lenktynės, po to grumtynės - kas stipresnis, po to paprašaikos koncertas

6 val. Bugis ramiai padėjo galvą ir užmigo

Labas - nelabas rytas

Labutis visoms :-).
Sidabrė, čia nieko nuostabaus. Dabar gi pilnatis, dėl to taip ir sukvailiavo ;-). Maniškiai irgi būna per pilnatį kulvėrščiais eina. Tada būna pikta, jau tikrai. Aš irgi jautriai miegu, tai iškarto prabundu :-P
Papildyta:
QUOTE(vilkra @ 2014 09 09, 07:46)
Oi ,Sidabre, galiu tik užjausti.. Šiąnakt irgi beveik be miego. Mažoji naujokėlė virkauti pradėjo paryčiui, kaip tik tuomet, kai baigė verkšlenti mano mažoji dukra. Jai stomatitas- tai iki paryčių inkštavo. Katytės kniauksėjimo gal net negirdėjus būčiau- bet MB-"va girdi, tavo katė verkia" . Vos neplojau nosin. Kai dukra virkavo tame pačiame kambaryje- tai sugebėjo "negirdėti". Kai katytė kažkur virtuvėj- tai jau jam miegoti trukdo... Žodžiu ,geriu kavą ir tikiuosi, kad šiandien lis ir man niekur nereiks eiti..

Aš pamenu, man su mama taip būdavo. Kadangi gyvendavom dviese, tai dažnai tekdavo man taikytis prie mamos kaprizų :-P. Aš nuo pat mažų dienų labai norėjau kačiuko o kadangi mano mama buvo pedantiška moteris kačiukas pas mane užsibudavo tik savaitę, paskiau mano mama liepdavo juos grąžinti į kiemą. Sunkus metas būdavo. Tai ji irgi ir girdėdavo, matydavo visko trigubai ar net pankiagubai