QUOTE(Riviera Maya @ 2015 04 22, 20:15)
Ar megstate parkus, miskus? Is ten labai lengva parsinesti vora plaukuose, vejas draiko voratinklius, draiko plaukus
Kazkada MB skaite kazkieno sudaryta statistika, kiek voru zmones miegodami suvalgo

Nesijauciu , kad kada miegodama galejau suvalgyti
As iki siol noriu tiketi, kad vorai nesa laime

gal man tokiu sutapimu daugiau istikruju ir buvo
Megstu gamta, pievas, laukus, miskus , sodus

Vora ant savo galvos pakartotinai du kartus (nakti) ir vakare pajutau spalio menesio gale, kai i miskus su augintiniu jau nebevaikstome, nes buna teslyneliai, ir skirtingai nei rugseji voratinkliai nebesidraiko

Jis is kazkur atejo i namus. Neteigiu tvirtai, kad tai zenklas apie liga. Is kitos puses pagal mano gyvenimo filosofija ir supratima gyvenime nera atsitiktinumu ir sutapimu. Voru visada nemegau ir bijojau nuo vaikystes. Kuri laika uzmusinedavau, po to suaugusi, subrengusi ir susamoningejusi susivokiau, kad neturiu teises atimineti net ir mazos gyvybes, todel isvaikydavau ar pagavusi ismesdavau. O jeigu valai voratinklius, kampus, tai jie ir patys issibegioja ir namie ju retai pamatysi.
Idomu tai, kad ligos eigoje (o ji buvo sunki ir fiziskai ir dvasiskai) daktarai niekaip negalejo nustatyti kas man yra. Net rimti ivairus tyrimai, keliu daktaru apziuros ir isklausymai nedave rezultatu. Tuomet sirgdama sapnavau sapna ...kad as ant greitkelio tilto, panasaus kaip buna amerikoj, tik tas tiltas turi krasta (pabaiga), o as kybau kazkur ant jo per viduri ir nei pirmyn sliauzti, nei atgal. O apacioj tilto juodas juodas gilus vanduo. Buriausi taro didziaisiais arkanais ir krito pagrindine korta "pakabintasis", kuri reiskia, jog tiesiog reikia islaukti, zmogaus rankos suristos. Nevisada tikiu kortomis, juo labiau savo gebejimais jas interpretuoti. Taciau viskas issipilde.
O tiketi, kad kazkas nesa laime puiku, kiekvienam zmogui kiekvienas dalykas turi kitokia simbolika, kitokia prasme. Nesame stampukai, o individualybes

kita vertus visi esame pagal Dievo paveiksla