QUOTE(Amariliai @ 2014 12 09, 17:24)
beje, buvo cigone prie manes pristojus stotelej, kai laukiau truliko vaziuot i teatra, ir zinojau, kad jei neilipsiu i sita, as veluosiu ir rizika, kad neileis per tarnybini iejima. Na, tuo metu ten vaiksciojau kasdien, bet negerai yra veluot. tai ta cigone paeme mano plauka, pasake, kad esu uzkeikta ir dar kazka, neatsimenu, atvaziavo mano trulikas, as isedau i ji ir nuvaziavau neisklausius jos iki galo, plius pinigu nedaviau. Nu neturejau. jin pavymui man pasake viena dalyka alabi garsiai, kuris issipilde. Nors tuo metu netikejau visiskai ir pamirsusi buvau apie tai daug metu. Nuo to laiko, as pati duodu iskart pinigu cigonems kiek galiu tuo momentu, jei pristoja. ir prasau neburt. Man gerai ir jos patenkintos. Paskutiniu metu jos manes kazkaip nebemato jau. Tas ten palinkejimas issipildes buvo labai seniai, bet tebesitesia.
Prie manęs tai jos neina

Turėjau du susidūrimus su jomis iš arčiau, bet buvau su kitais žmonėmis, tai manęs net nesirinko. Kartą su grupioku buvom, tai prie jo prikibo, o į mane tik pažiūrėjo ir nelindo

Iš to, tai pinigus bandė išvilioti. Sako pabursiu tau, įdėk pinigų į savo delną. Tas padėjo 50 lt ant savo delno, aš rėkiu ką tu darai???? ko su jomis iš viso šneki??? Jos tai girdi, bet nieko man nesako, toliau jį vilioja. Tada čigonė savo ranką ant tų litų uždėjo ir tipo burs. Aš jam sakau: tu ką, durnas, greitai tik stumk tą jos ranką, pinigus tuoj tau nuneš. Jis visas susinervino, jos irgi (dviese buvo), bet man nieko nesako, kad aš jį pamokiau, nekeikia, o ant jo rėkt, kad jis kvailys, jo mašinai dabar bus blogai, toli nenuvažiuos ir pan.
Šiaip kiek žinau ta mašina ir taip buvo nekokia, už studento pinigus pirkta, tai negaliu pasakyti, kad prakeikė ten kažkaip tą mašiną. Gedo tiek kiek ir priklausė pagal jos metus manau.
Bet įdomiai, manęs vengė

ir nesu aš tamsaus gymio svarbiausia