Įkraunama...
Įkraunama...

Pranašingi ženklai

QUOTE(Isyankar @ 2014 12 09, 17:34)
Kad čigonės turi kažkokių ypatingų sugebėjimų, tikrai tikiu, bet kažin ar jos švariai buria, ar juodąja magija užsiima?

ten juoda buvo. net netikint man suveike.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 12 09, 17:24)
beje, buvo cigone prie manes pristojus stotelej, kai laukiau truliko vaziuot i teatra, ir zinojau, kad jei neilipsiu i sita, as veluosiu ir rizika, kad neileis per tarnybini iejima. Na, tuo metu ten vaiksciojau kasdien, bet negerai yra veluot. tai ta cigone paeme mano plauka, pasake, kad esu uzkeikta ir dar kazka, neatsimenu, atvaziavo mano trulikas, as isedau i ji ir nuvaziavau neisklausius jos iki galo, plius pinigu nedaviau. Nu neturejau. jin pavymui man pasake viena dalyka alabi garsiai, kuris issipilde. Nors tuo metu netikejau visiskai ir pamirsusi buvau apie tai daug metu. Nuo to laiko, as pati duodu iskart pinigu cigonems kiek galiu tuo momentu, jei pristoja. ir prasau neburt. Man gerai ir jos patenkintos. Paskutiniu metu jos manes kazkaip nebemato jau. Tas ten palinkejimas issipildes buvo labai seniai, bet tebesitesia.

QUOTE(Isyankar @ 2014 12 09, 17:34)
Kad čigonės turi kažkokių ypatingų sugebėjimų, tikrai tikiu, bet kažin ar jos švariai buria, ar juodąja magija užsiima?

QUOTE(Amariliai @ 2014 12 09, 19:04)
ten juoda buvo. net netikint man suveike.

JOMS LYGIAI TAIP PAT KAIP IR KITIEMS KEIKEJAMS, VISKAS ATSISUKA TRIGUBAI PRIES PACIUS 4u.gif Nereikia bijoti, kvaila ju bijoti mirksiukas.gif Mama gulejo ligonineje su baroniene, labai protinga ir gera cigone, nesamonemis neuzsiimineja. Kai kurie turbut turi gera izvalga, moka kortas delioti, psichologija islavinusios, bet prakeikimai ju paciu joms daug blogiau veikia, paskaitinekite apie juos laikrasciuose, paziurekite kaip prakeikinetojos gyvena, manau toliau aiskinti ir nebereikia, kas is tikruje ten keikdamas prasikeikia 4u.gif
Atsakyti
as tai cigonei pykcio nejauciu. sakau, prisiminiau neseniai, o tas vyko pries Kristu dar, tik kad pasekmes tesiasi (is vienos puses tas gerai is kitos ne kazkas, bet viduriukas auksinis visai nieko). Neturiu tiek sveikatos kad ilgai pykti ant ko nors. O joms is tiesu reikia pinigu, tai vat duodi kiek gali ir jokiu problemu. Padekoja, palaiminima duoda savo. Ir ner ne vienos, pasakiusios, kad per mazai.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 12 09, 17:24)
beje, buvo cigone prie manes pristojus stotelej, kai laukiau truliko vaziuot i teatra, ir zinojau, kad jei neilipsiu i sita, as veluosiu ir rizika, kad neileis per tarnybini iejima. Na, tuo metu ten vaiksciojau kasdien, bet negerai yra veluot. tai ta cigone paeme mano plauka, pasake, kad esu uzkeikta ir dar kazka, neatsimenu, atvaziavo mano trulikas, as isedau i ji ir nuvaziavau neisklausius jos iki galo, plius pinigu nedaviau. Nu neturejau. jin pavymui man pasake viena dalyka alabi garsiai, kuris issipilde. Nors tuo metu netikejau visiskai ir pamirsusi buvau apie tai daug metu. Nuo to laiko, as pati duodu iskart pinigu cigonems kiek galiu tuo momentu, jei pristoja. ir prasau neburt. Man gerai ir jos patenkintos. Paskutiniu metu jos manes kazkaip nebemato jau. Tas ten palinkejimas issipildes buvo labai seniai, bet tebesitesia.

Prie manęs tai jos neina smile.gif Turėjau du susidūrimus su jomis iš arčiau, bet buvau su kitais žmonėmis, tai manęs net nesirinko. Kartą su grupioku buvom, tai prie jo prikibo, o į mane tik pažiūrėjo ir nelindo cool.gif Iš to, tai pinigus bandė išvilioti. Sako pabursiu tau, įdėk pinigų į savo delną. Tas padėjo 50 lt ant savo delno, aš rėkiu ką tu darai???? ko su jomis iš viso šneki??? Jos tai girdi, bet nieko man nesako, toliau jį vilioja. Tada čigonė savo ranką ant tų litų uždėjo ir tipo burs. Aš jam sakau: tu ką, durnas, greitai tik stumk tą jos ranką, pinigus tuoj tau nuneš. Jis visas susinervino, jos irgi (dviese buvo), bet man nieko nesako, kad aš jį pamokiau, nekeikia, o ant jo rėkt, kad jis kvailys, jo mašinai dabar bus blogai, toli nenuvažiuos ir pan. doh.gif
Šiaip kiek žinau ta mašina ir taip buvo nekokia, už studento pinigus pirkta, tai negaliu pasakyti, kad prakeikė ten kažkaip tą mašiną. Gedo tiek kiek ir priklausė pagal jos metus manau.
Bet įdomiai, manęs vengė ax.gif ir nesu aš tamsaus gymio svarbiausia cool.gif
Atsakyti
Kimba jos prie zmoniu, kurie blogai jauciasi. ka jau ka, o sita nuskaito. antras dalykas yra hipnoze, jos ta moka. pvz situacija, kai as turejau piniginej 30 lt ir ejau uzstatyt savo vestuvinio ziedo, cigone mane sugavo ir ateme tuos 30 litu, uz ka as irgi negaliu jos kaltint, nes jos toks darbas ir jos cia problema. as isgyvenau. paauglystej kibdavo, paskui dar kuri laika, kol buvau labai nelaiminga. paskui atradau ta metoda su pinigais iskart paduodamais ir nustojo. dabar susikompromituosiu, bet buvo toks momentas, kad man uzplauke kazkoks durnas noras gaut zolytes parukyt. nebandzius buvau. o as is tu zmoniu, kurie nesugeba net kontrabandiniu cigareciu susirast pas ka gaut, nors visas kvartalas ta zino biggrin.gif tai va, as ejau per cigonu tabora su tuo konkreciu tikslu ir ziurejau cigonems i akis, kad nors kuri suvoktu ko man reikia ir pasiulytu. nea. jos suka akis nuo manes, traukiasi. as per ta tabora perejau kaip Moze per prasiskyrusia jura. visi suko salin. tai va. blogai nesijauciau, siaip norejau pabandyt is smalsumo. nu ir negavau biggrin.gif reikejo kaip nors bijoti turbut biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 09 gruodžio 2014 - 22:50
QUOTE(Amariliai @ 2014 12 09, 22:46)
Kimba jos prie zmoniu, kurie blogai jauciasi. ka jau ka, o sita nuskaito. antras dalykas yra hipnoze, jos ta moka. pvz situacija, kai as turejau piniginej 30 lt ir ejau uzstatyt savo vestuvinio ziedo, cigone mane sugavo ir ateme tuos 30 litu, uz ka as irgi negaliu jos kaltint, nes jos toks darbas ir jos cia problema. as isgyvenau. paauglystej kibdavo, paskui dar kuri laika, kol buvau labai nelaiminga. paskui atradau ta metoda su pinigais iskart paduodamais ir nustojo. dabar susikompromituosiu, bet buvo toks momentas, kad man uzplauke kazkoks durnas noras gaut zolytes parukyt. nebandzius buvau. o as is tu zmoniu, kurie nesugeba net kontrabandiniu cigareciu susirast pas ka gaut, nors visas kvartalas ta zino biggrin.gif tai va, as ejau per cigonu tabora su tuo konkreciu tikslu ir ziurejau cigonems i akis, kad nors kuri suvoktu ko man reikia ir pasiulytu. nea. jos suka akis nuo manes, traukiasi. as per ta tabora perejau kaip Moze per prasiskyrusia jura. visi suko salin. tai va. blogai nesijauciau, siaip norejau pabandyt is smalsumo. nu ir negavau biggrin.gif reikejo kaip nors bijoti turbut biggrin.gif

Geras biggrin.gif Gal joms nusiskaitė, kad jūs kriminalistė kokia, ieškote kur čia tas taškas biggrin.gif

Dėl hipnozės tai pritariu, girdėjau ir aš apie tai. Jau gana seniai, kai man buvo gal kokių 16 metų, skaitėme vietiniame laikraštyje su tėvais tokį dalyką, kad čigonė susigavo miesto centre kokią tai devyniolikmetę, kaip tik buvo laikas prieš jos gimtadienį ir čigonė prisakė, kad priburs jai laimės, meilės ir viso ko, tik ta turi atsilyginti. Tai ta mergiotė tiek užsihipnotizavo, kad mygom, kaip ant sparnų lėkė pėstute iki namų, net nelaukė autobuso (pagal tą atstumą iki jos namų, nes buvo nurodytas laikraštyje rajonas, tai nuo centro bus kokios geros dvi valandos greitu žingsniu). Per visą tą laiką iki namų nepersigalvojo, nesudvejojo, o namuose kadangi nieko nebuvo, tėvai dirbo, tai susirinko kiek rado pinigų ir mamos visokių auksų ir vėl atgal pėstute skrido vėl tas porą valandų pas čigonę į centrą unsure.gif doh.gif Viską atidavė...
Atsakyti
del hipnozes. nu pvz, kas nors matet Tarkovskio "Zerkalo", ten pradzia yra hipnozes seansas, kur mikciojima berniukui isgyde. Nebuciau as atkreipus demesio, jei nebuc ziurejus to filmo (antrasyk po pacukystes) su savo pazistamu psichiatru. ir jis man sako, cia yra ne svaiciojimas, ciai, ka mes matem dabar, tai yra pats tikriausias hipnozes seansas. nu filmas ne dokumentinis, bet sitaip ir ivyksta viskas. o paskui kazkur tai skaiciu ar girdejau, kad hipnozei nepasiduoda zmones, kurie patys toj busenoj buna gan daznai ir jiems tai nera jokia nauja patirtis, iprastas dalykas. va kai su Taro pradejau, sakiau kokiu metodu dirbu. Manes neima ta hipnoze, nes tikrai pazistama yra transo busena, kuria pati valdau. Ir dar yra valios jega. Pas visus skirtingai. Bet sitai galima lavinti, lavinant demesio koncentracija. Pvz jei yura laikrodis su rodyklem, tai islaikyt pilnai demesi ir koncentracija i kelias minutes, paskui daugiau, iki valandu gali ismokt. VA sitai turi tureti tas, kuris hipnotizuoja, bet jeigu to dalyko daugiau turi tas, kuri bando uzhipnotizuot, nepavyks. O cigones turi ta igimta. Pvz as tikrai nesupratau kaip is manes tuos 30 lt ateme, o issilavinimas neleido man jos isrengti vidury senamiescio ir atimti tuos 30 litu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2014 12 10, 10:24)
Geras biggrin.gif Gal joms nusiskaitė, kad jūs kriminalistė kokia, ieškote kur čia tas taškas biggrin.gif

aha., as ir taip pagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 12 10, 12:19)
O cigones turi ta igimta. Pvz as tikrai nesupratau kaip is  manes tuos 30 lt ateme, o issilavinimas neleido man jos isrengti vidury senamiescio ir atimti tuos 30 litu biggrin.gif

Aš su jais nebendravus daug, bet jo, manau, kad jos stengiasi ir meta tas savo galias, jei to prireikia. Kai būrė mano grupiokei, tai ji pati sutiko meiliai ir noriai, tai čigonė matyt nemanė, kad ji neatsiskaitys, tai iš šalies viskas ramiai atrodė, be jokių ten hipnozių. Panašiai kaip čebureką perkant: čeburekas į ranką - pinigai.
O kai mano kitą grupioką burt norėjo, tada viskas blogiau vyko, nes aš šalia buvau, kuri rėkavo cool.gif Tai grynai jis visas taip pasimetė žiauriai, laiko tuos pinigėlius ant delno (nes čigonė pasakė, kad ne jai jų atseit kaip atlygio reikia, bet tipo ant pinigų paburs, taip efektyviau) ir ta čigonė ne tai, kad lengvai uždėtų savo delną ant jo delno ir tų pinigų, bet taip su įtampa atrodo ir jau glemžia tuos pinigus pati saujoje, o tas grupiokas regis supranta, kad daro nesąmonę, kad reikia atiminėti tuos pinigus, bet lyg jį kažkas stabdo, negali, gūžiasi kažkaip. Tik kai jau aš sujudau ir smarkiau surikau, tai atsitokėjo kažkaip unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,pradejau vis matyti kiekviena diena vyrus su gelem!Tikrai man net keista.
Esu vienisa,gal cia kanors reikstu..?Ne as rimtai gal cia koks geras zenklas? ax.gif
Jei blogas tai nepasakokite geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2014 12 10, 22:12)
Sveikos,pradejau vis matyti kiekviena diena vyrus su gelem!Tikrai man net keista.
Esu vienisa,gal cia kanors reikstu..?Ne as rimtai gal cia koks geras zenklas? ax.gif
Jei blogas tai nepasakokite geriau biggrin.gif

Aišku geras ženklas, ypač, jei dar mintyse šaukiatės vyro smile.gif Jei taip, tai tęskite tai toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 12 10, 23:35)
Aišku geras ženklas, ypač, jei dar mintyse šaukiatės vyro smile.gif Jei taip, tai tęskite tai toliau smile.gif

Eu siandien vel maciau smile.gif i vyra nelabai ziurejau ziurejau i gele,suviniota i popieriu ir viena (saltis tai,kad nesuvytu)
Gal tikrai sutiksiu mylimaji ? biggrin.gif
As net istikruju pamirsusi esu,kad cia parasiau,o siandien vel maciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2014 12 11, 19:01)
Eu siandien vel maciau smile.gif i vyra nelabai ziurejau ziurejau i gele,suviniota i popieriu ir viena (saltis tai,kad nesuvytu)
Gal tikrai sutiksiu mylimaji ? biggrin.gif
As net istikruju pamirsusi esu,kad cia parasiau,o siandien vel maciau smile.gif

Pasilepinkite save nusipirkdama kokia norite gele, panasiau , kad jums geles labiau istringa, negu vyrai 4u.gif
Atsakyti