Įkraunama...
Įkraunama...

Pranašingi ženklai

Sveikos, vakar susėdus valgyti Kūčų vakarienės uždegėm žvakutę, o ji padegė gal kokią pusę minutės ir užgeso. Po to vėl uždegėm ir jau degė per visą vakarienę. Pati net nesuprantu kaip į galvą šovė tokia mintis kad jau per kitas Kūčias vieno iš mūsų valgančių jau prie stalo nebus. Gal ir kvaila mintis , bet rambės neduoda. Gal kam taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(barboryte1971 @ 2014 12 25, 21:10)
Sveikos, vakar susėdus valgyti Kūčų vakarienės uždegėm žvakutę, o ji padegė gal kokią pusę minutės ir užgeso. Po to vėl uždegėm ir jau degė per visą vakarienę. Pati net nesuprantu kaip į galvą šovė tokia mintis  kad jau per kitas Kūčias vieno iš mūsų valgančių jau prie stalo nebus. Gal ir kvaila mintis , bet rambės neduoda. Gal kam taip buvo?

minciu mes turime milijonais ir tikrai juk ne visos pildosi smile.gif zvakes irgi buna gesta siaip sau. bet zinoma, kartais mes nujauciame ar pagalvojame kazka ir labai tiksliai. viska tik laikas parodo. sekmes jums
Atsakyti
Gavau absoliučiai netikėtai dovanų naują telefoną. Mano reakcija: jis toks ne mano, toks svetimas, toks nemielas, na visas toks nors imk ir išmesk, nors ir... nuo mano mylimiausio telefonų gamintojo g.gif Po valandėlės viskas paaiškėjo. Jis ir negalėjo likti pas mane, būti skirtas man, kadangi man reikia su 2 SIM. O šis pasirodė su viena, nes vištos vadybininkai sumaišė ir padavė su viena SIM doh.gif
Myliu savo nuojautą, ačiū jai wub.gif Rimtai ieškosiu kaip tą dar tobulinti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 12 28, 19:37)
Gavau absoliučiai netikėtai dovanų naują telefoną. Mano reakcija: jis toks ne mano, toks svetimas, toks nemielas, na visas toks nors imk ir išmesk, nors ir... nuo mano mylimiausio telefonų gamintojo g.gif Po valandėlės viskas paaiškėjo. Jis ir negalėjo likti pas mane, būti skirtas man, kadangi man reikia su 2 SIM. O šis pasirodė su viena, nes vištos vadybininkai sumaišė ir padavė su viena SIM doh.gif
Myliu savo nuojautą, ačiū jai wub.gif Rimtai ieškosiu kaip tą dar tobulinti tongue.gif

O kaip ją tonulinam?
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2014 12 29, 09:19)
O kaip ją tonulinam?

Dar tiksliai nežinau smile.gif Bet manau, kad viskas įmanoma. O pradėti visada galima nuo mokymosi atsipalaiduoti, nuo taisyklingo kvėpavimo įvaldymo, švaraus, neteršiančio kūno valgymo ir įsiklausymo į save smile.gif
Atsakyti
O aš darau priešingai nei ženklai liepia... pvz... turiu važiuoti kažkur . Ir prasideda eilė trukdžių, tokių net atrodo iš lygios vietos. Net pagalvoji, jog kažkas nenori kad važiuočiau. Tada specialiai važiuoju, jei tik trukdžiai įveikiami....
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 12 28, 18:37)

Naujas daiktas arba pirktas del to, kad labai patinka, arba buna keista priprasti prie jo greitai ( ypac prie dovanoto).Nematau cia jokio pranasisko zenklo 4u.gif Vien jau kad padave su viena SIM, o tu to iskarto nepamatei g.gif kur nuojauta buvo mirksiukas.gif

Daugtaske, mes kartais elgiames ne specialiai priesingai, bet sakyciau tvirciau zinome ko mums reikia ir ko mes norime mirksiukas.gif Gera, kai pasiekiama tiksla biggrin.gif Patys!
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 03 06, 15:12)
Naujas daiktas arba pirktas del to, kad labai patinka, arba buna keista priprasti prie jo greitai ( ypac prie dovanoto).Nematau cia jokio pranasisko zenklo  4u.gif Vien jau kad padave su viena SIM, o tu to iskarto nepamatei  g.gif kur nuojauta buvo  mirksiukas.gif

Taigi skaityk ką rašau, gavau dovanų, ne aš jį ir pirkau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 03 08, 22:24)
Taigi skaityk ką rašau, gavau dovanų, ne aš jį ir pirkau rolleyes.gif

Labai gerai perskaiciau, cia su tavo intuicija, nera nicnieko bendro 4u.gif Ypac su SIM kortele, ta norejau pabrezti ax.gif Nes tu isvartei savaip, o as lygiai taip pat savaip tik tavo kalba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 03 08, 22:45)
Labai gerai perskaiciau, cia su tavo intuicija, nera nicnieko bendro  4u.gif Ypac su SIM kortele, ta norejau pabrezti  ax.gif Nes tu isvartei savaip, o as lygiai taip pat savaip tik tavo kalba  lotuliukas.gif

Ok ok, tik tu vienintelė turi intuiciją, tik tu vienintelė geriausiai žinai apie dievą, žinai visas kitiems nežinomas ir neatrastas apnų puses, dvasines ligų priežastis ir t.t. ir panašiai. Tu - ezoterikos skyrelio karalienė. Turėkis 4u.gif tik duok ramybę ir nebepersekiok. Pasikalbėk su savo karališkaja didenybe pati 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 03 08, 23:47)
Ok ok, tik tu vienintelė turi intuiciją, tik tu vienintelė geriausiai žinai apie dievą, žinai visas kitiems nežinomas ir neatrastas apnų puses, dvasines ligų priežastis ir t.t. ir panašiai. Tu - ezoterikos skyrelio karalienė. Turėkis 4u.gif tik duok ramybę ir nebepersekiok. Pasikalbėk su savo karališkaja didenybe pati 4u.gif

Prie ko cia sitos nesamones ? As su ezoterika aplamai neturiu nieko bendra, gali manes nekarunuoti 4u.gif Cia labai daug "makaronu kabintoju"- todel as cia , kad juos nuimineti - ukiskai tariant! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 03 06, 15:12)

bigsmile.gif
Jus tiesiog neturite nuojautos, todel ir netikite kad kiti gali ja tureti !!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukso^gysla: 09 kovo 2015 - 12:41