QUOTE(liuka** @ 2014 04 17, 21:29)
QUOTE(Taurė @ 2014 04 17, 07:29)
Skundas - dingo mano tapkė
Dingsta slidinėjimo kojinės iš mūsų spintos. Dingsta lėlių rūbai iš dėžės, nešvarūs skalbiniai iš skalbiankės, kojinės. Dingo mb piniginė, galvojo pametė, bet vėliau rado spintoje, kur laikomos slidinėjimo kojinės. Dingsta skanukai iš kišenių, jei rūbas paliktas ant lovos, taip ir piniginė iškeliavo pas kojines .... Ai net nesuvardinsiu visko. Bet šuo, totalus, nepakaltinamas, nepagydomas VAGIS
PAs mus irgi pradžioj keli daiktai "dingo". Bet juos greit radom "pakastus" po foteliu. Tai gal jūsiškis irgi "užkasa" laimikį po foteliu?
QUOTE(Markoni @ 2014 04 18, 00:47)
QUOTE(liuka** @ 2014 04 18, 08:57)
Aš vakar irgi žiūrėjau į tuos mažučius kukuliukus - kokie jie juokingi ir mieli
Aš vis dar puoselėju vilčių turėti dar vieną juodą gražuolę.... neužtenka man vienos
O šiaip kai prisimenu, kaip nesuprasdavau žmonių, kurie kalbasi su šunimis, laiko po kelis ir pan....
Labukas
Liuka, kokie gražūs
ir mama kokia apžėlėlė, bet vistiek ji laabai graži
Taure
ar atsirado tapkė?
Maniškei - uždarymas laukinių durų iš kitos pusės skamba, kaip komanda "užšokti ant stalo ir patikrinti ar nieko nepaliko"
Net kai mes namie, o MB išeina į darbą - ji tą komandą atlieka
ta pati ta pati...
aaa mmm... čia tas: "niekada nesakyk niekada"
Liuka, kokie gražūs
Taure
Maniškei - uždarymas laukinių durų iš kitos pusės skamba, kaip komanda "užšokti ant stalo ir patikrinti ar nieko nepaliko"
Net kai mes namie, o MB išeina į darbą - ji tą komandą atlieka
QUOTE(argus @ 2014 04 17, 17:01)
ta pati ta pati...
QUOTE(argus @ 2014 04 18, 11:27)
O šiaip kai prisimenu, kaip nesuprasdavau žmonių, kurie kalbasi su šunimis, laiko po kelis ir pan....
aaa mmm... čia tas: "niekada nesakyk niekada"
QUOTE(argus @ 2014 04 17, 07:59)
Nebus užkasusi kur sode?
Vaikai rado šiandien.
QUOTE(Dilma @ 2014 04 17, 09:08)
Aišku, kad nauja... Šį kartą labai švariai apsisuko
Nu koks gi siaubas, pažiūrėk į akutes
. Nekaltumo įsikūnijimas gi
.
Nu koks gi siaubas, pažiūrėk į akutes
Bet tai jūs naivuoliai, laikot šiukšlynę neuždengtą, ir tikitės, kad šuo ignoruos. Optimiste
QUOTE(argus @ 2014 04 17, 09:14)
koks grožis
QUOTE(Taurė @ 2014 04 18, 17:09)
Bet tai jūs naivuoliai, laikot šiukšlynę neuždengtą, ir tikitės, kad šuo ignoruos. Optimiste
Šitą tiesiog pamiršom į vietą padėt
QUOTE(argus @ 2014 04 18, 12:27)
QUOTE(Karinuks @ 2014 04 18, 16:20)
Sveiki, prisijungiu prie jusu su klausimu. Liuka, kaip matau auginate dvi rusis, cvergsnaucerius ir vakaru skotijos terjerus, noreciau paklausti, kaip sunys, kurie jums labiau prie sirdies? Ieskome jau suniuko senai, bet dar neapsisprendziame, kuri issirinkti. As kaip moteris, mano reikalavimas butu, kad kuo maziau plauku namuose. Vyro reikalavimas - protingas. Aciu uz visas issakytas nuomones
Dilma, matau tu vis letenikes aptriminguoji Kubai palei nagelius. Aš gi irgi buvau taip pradėjus daryti. Ir tada kai ausis kupiravom, pakliuvau į ligoninę, kur chirurgė specializuojasi cverguose. Taip išlazdavojo mane dėl "batų" , sako čia gi ne pūdelis
Susipykom tada su ja, vos neteko ieškoti kitos chirurgės.
Dabar nebetriminguoju taip stipriai, kad vėl kokia višta neprikibtų.
Dabar nebetriminguoju taip stipriai, kad vėl kokia višta neprikibtų.