Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

Visų šunys kaip šunys lakstė, džiaugėsi, o mūsų visą dieną buvo pririšta - susirado tašką, kur pyrago buvo pridėta, tai tik paleidus bėgo ten. Teko laikyti sode pririštą,

O čia palapinė man, ane...
Atsakyti
zemaitieki, puikiai tinkamas tas anktaklis smile.gif jis gi nėra smaugiamas wink.gif o laisvumas yra tam, kad per galvą laisvai uždėtum...
tokį kaip foto - tai turime ir mes ir ne tik mes forume biggrin.gif
Atsakyti
Oj kaip gerai smile.gif O tai kaip dėl pavadėlio? Kokio ilgio naudojate ir ar su virvele, ar su juostele? Turbūt geriausi fiksuojami flexi firmos?
Atsakyti
Pažiūrėkite, ar toks tiktų. Galvoju gal geriau su juostele. Flexi Comfort Compact Iki 15 kg svorio turbūt užteks?
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2014 04 23, 09:05)
Pažiūrėkite, ar toks tiktų. Galvoju gal geriau su juostele. Flexi Comfort Compact Iki 15 kg svorio turbūt užteks?

Kuo puikiausiai 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Dar šeštadienį sužinojau, kad nebėra mano Bonytės broliuko ir sesutės... Parvo virusas pasiglemžė... verysad.gif Dar dvi sesutės kapanojasi. Net nespėjo antro skiepo gaut... Tikiuos išgyvens. Iš 6 šuniukų vados būtų labai gaila, jei liktų tik du (vienas pas mane, kitas taip pat Kaune pas naujus šeimininkus)... Saugokite savo šuniukus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2014 04 23, 10:44)
Ačiū  4u.gif
Dar šeštadienį sužinojau, kad nebėra mano Bonytės broliuko ir sesutės... Parvo virusas pasiglemžė... verysad.gif  Dar dvi sesutės kapanojasi. Net nespėjo antro skiepo gaut... Tikiuos išgyvens. Iš 6 šuniukų vados būtų labai gaila, jei liktų tik du (vienas pas mane, kitas taip pat Kaune pas naujus šeimininkus)... Saugokite savo šuniukus unsure.gif

Jej kaip baisu unsure.gif kas cia per virusas, negirdejus tokio? Liudna.
Atsakyti
nuo jo būna skiepijama. Bet nespėjo antro skiepo gaut. Pažeidžiamas žarnynas. Per 5 dienas pasiglemžė...
Atsakyti
Beje, gal iš jūsų kas šeriat šunį Taste of the wild sausu maistu? Galvoju gal pereit nuo Advanced prie TOW. Gal žinote, kuris geresnis, nes yra 4 rūšys... Niekaip neišsirenku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2014 04 23, 16:18)
Beje, gal iš jūsų kas šeriat šunį Taste of the wild sausu maistu? Galvoju gal pereit nuo Advanced prie TOW. Gal žinote, kuris geresnis, nes yra 4 rūšys... Niekaip neišsirenku smile.gif

Mes kažkada bandėm TOW su ėriena. Iš karto nupleiskanojo kailis. Pakeitėm. Po to pabandėm primaišyt TOW su lašiša (ar kokia ten žuvis) - ir vėl pleiskanos.
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2014 04 23, 16:18)

Maitinau TOW su žuvimi - turbūt vienintelis, nuo kurio nebuvo alergijos
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2014 04 23, 13:10)
nuo jo būna skiepijama. Bet nespėjo antro skiepo gaut. Pažeidžiamas žarnynas. Per 5 dienas pasiglemžė...

Visgi išsiaiškinom, kad ne šis virusas. Šiaip kažkas nutiko... Svarbu visi kiti sveiki, linksmi ir laimingi rolleyes.gif Net ant širdies ramiau cool.gif

Reiks gal pabandyti TOW su lašiša smile.gif Tikiuos nealergizuos.

Šią savaitę bandysim maudytis rimtai pirmą kartą smile.gif Kaip jūsų su maudynėm? Ar mėgsta? Ar į ežerą pačios lipa? O kaip vonioj? smile.gif
Atsakyti