Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

QUOTE(Taurė @ 2014 04 19, 19:22)
Dilma, matau tu vis letenikes aptriminguoji Kubai palei nagelius. Aš gi irgi buvau taip pradėjus daryti. Ir tada kai ausis kupiravom, pakliuvau į ligoninę, kur chirurgė specializuojasi cverguose. Taip išlazdavojo mane dėl "batų" , sako čia gi ne pūdelis  blink.gif Susipykom tada su ja, vos neteko ieškoti kitos chirurgės.
Dabar nebetriminguoju taip stipriai, kad vėl kokia višta neprikibtų.

lotuliukas.gif aišku, kad ne pudelis, na jei suo tik namamas, gal ir gerai, kai nesluoja namo visko is kiemo, bet vaizda iskart bent man gadina:)
Markoni, super nuotraukos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2014 04 19, 17:00)
Sveiki, prisijungiu prie jusu su klausimu. Liuka, kaip matau auginate dvi rusis, cvergsnaucerius ir vakaru skotijos terjerus, noreciau paklausti, kaip sunys, kurie jums labiau prie sirdies? Ieskome jau suniuko senai, bet dar neapsisprendziame, kuri issirinkti. As kaip moteris, mano reikalavimas butu, kad kuo maziau plauku namuose. Vyro reikalavimas - protingas. Aciu uz visas issakytas nuomones  mirksiukas.gif

biggrin.gif prie sirdies man ir tie ir tie smile.gif Kiekviena veisle turi savo šarmą wub.gif Ir tie ir tie protingi, gerai pasiduoda dresurai, bet va minusas westuku, kad prieziura ju yra is tikruju sunkesne ir tvarkyt kas 2men. ir plauku tikrai yra, nors kai kas tvirtina, kad ne smile.gif , na aisku ne tiek kiek nuo kitu veisliu, o va kol turejau tik cvergus namie nebuvo nei vieno plauko ax.gif . Westai turi polinki i alergijas, bet viskas issprendziama. Jei norit suzinot daugiau ir turit klausimu, paskambinkit, papasakosiu mirksiukas.gif +37068735031

Markoni wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liuka**: 19 balandžio 2014 - 20:32
4u.gif
Prisikėlimo rytas- pavasaris žemėj ir sieloj,
Atverkim savo širdį tyram džiaugsmui.
Trims nuostabiems žodžiams – TIKEJIMAS, VILTIS, MEILĖ.
Sveikiname visus su Šv. Vėlykom!!!

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

4u.gif
Ir su margučiais, su šv. Velykom,
Ir su pirmais pavasario žiedais!
Palaiminto prisikėlimo ryto,
Gyvenimo su džiaugsmo spinduliais!

Su švente mielosios(ieji) barzdočių mylėtojos(ai)! bigsmile.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Juros Putukas 2 savaites smile.gif
Atsakyti
Na ir šiluma atėjo doh.gif Antrąją Velykų dieną buvome sode. Šunys maudėsi ir gulėjo pavėsyje beveik visada. Turim laikiną gyventoją, tad parodysim ir jį smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Oj kiek gražuolių bigsmile.gif
Mes va irgi puikiai šventes praleidome. Daug lauke buvome. Prisirijome smėlio, kad turbūt visą žarnyną išvalė lotuliukas.gif
Dar turiu klausimėlį dėl pavadėlio. Turiu 2 m. odinį pavadį, bet girdėjau, kad dresūrai geriausia būtų 5 m. fiksuojamas pavadėlis. Koks būtų geriausias? Patarkite, kokius patys naudojate? O kaip dėl antkaklio? Turime vieną tokį mažesnį nailoninį, kurį dabar naudojame vedžiojant ir turime odinį (pusė odos, kita pusė metalinis smaugtukas, nemoku paaiškint smile.gif ). Koks dresūrai kažin geresnis? Šuo bus tik 3,5 mėn. Planuojame nuo kitos savaitės bandyti vesti.
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2014 04 22, 11:21)
Oj kiek gražuolių  bigsmile.gif
Mes va irgi puikiai šventes praleidome. Daug lauke buvome. Prisirijome smėlio, kad turbūt visą žarnyną išvalė  lotuliukas.gif
Dar turiu klausimėlį dėl pavadėlio. Turiu 2 m. odinį pavadį, bet girdėjau, kad dresūrai geriausia būtų 5 m. fiksuojamas pavadėlis. Koks būtų geriausias? Patarkite, kokius patys naudojate? O kaip dėl antkaklio? Turime vieną tokį mažesnį nailoninį, kurį dabar naudojame vedžiojant ir turime odinį (pusė odos, kita pusė metalinis smaugtukas, nemoku paaiškint smile.gif ). Koks dresūrai kažin geresnis? Šuo bus tik 3,5 mėn. Planuojame nuo kitos savaitės bandyti vesti.

Dresūros mokykloje turėjo pasakyt. Grandinėlės patarčiau nenaudoti išvis, paprastas antkaklis ir pavadėlis patogus. Automatinį naudoju vedžiojimui, kur nelabai yra galimybė paleist šunį ir kai nesinori tampytis
Atsakyti
Sveiki,

Su praejusiom sventem visus.
Grazuoliai kokie visi. Mes vakar ir beveik visa diena su suniu lauke prabuvom, tai grizo namo negyva, visa vakara pragulejo biggrin.gif

QUOTE(zemaiteki @ 2014 04 22, 10:21)
Oj kiek gražuolių  bigsmile.gif
Mes va irgi puikiai šventes praleidome. Daug lauke buvome. Prisirijome smėlio, kad turbūt visą žarnyną išvalė  lotuliukas.gif

As ir dresurai naudoju paprasta pavadeli, fiksuojama vedziojimui. Smaugtuko musiskiui sake nereik, uztenka su paprastu pavadeliu timtelt, smaugtukus pagrinde naudoja dideliu gabaritu sunims.
Atsakyti
QUOTE(malinua @ 2014 04 19, 20:37)
lotuliukas.gif aišku, kad ne pudelis, na jei suo tik namamas, gal ir gerai, kai nesluoja namo visko is kiemo, bet vaizda iskart bent man gadina:)

O koks šuo ne namams tongue.gif ?
Turiu savų sumetimų, kad darau "batus". Man jie netrukdo o ir nesimato. Nedarau taip, kaip pudeliui.

Ir mes paskraidėm savaitgalį biggrin.gif

user posted image

user posted image

Pagaliuko sargas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Nu parodinio suns gi nelaikysi su skustom pedom smile.gif Nuotraukos zavingos, noreciau ir as tokiu, kur smelis, jura....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malinua: 22 balandžio 2014 - 12:12
Va mūsų antkaklis tokio principo (mėlynas). Tik ne sintetinis, o odinis. Ar tikrai tokio tipo cvergui netinka? Mums tokį veisėja išrinko.... Kol kas jo nenešiojame, nes šiek tiek didokas. Turime paprastą sintetinį (tokį raudoną).
I dresūrą dar nėjome, bet norėtųsi iš anksto žinot, kad galėčiau internetu užsisakyt ar pan. rolleyes.gif
Atsakyti