QUOTE(Garseen @ 2014 04 08, 19:26)
Gražu

QUOTE(pelytte @ 2014 04 08, 22:37)
Vo radau rogrinta kad tu kazkokias kitokias pirshtines naudjo kurios nealergizuoja. kas per pirshtines?
Blyn blyn panos, lateksas, guma irgi yra alergenai, negalima jų naudot darbui su chemija , jie tik suaštrina situaciją

Pvz.
http://www.saugosgid...arbo-pirstines/
Pastaba- tai vienkartinis daiktas, todėl naudokit tik vienam klientui. Aišku manau tą visos žino, bet būna kad žmonėms iškyla klausimas, ar galima naudot ilgiAu,jei jos pvz nesuplyšę, tai NE NEGALIMA
Beje, pas mane tokios pat rankos buvo

QUOTE(charizmaaa @ 2014 04 09, 01:21)
Merginos sakykit su kuo fotkinat nagucius? Su telefonais, ar fotikais, dirbtinej sviesoj po lempom ar dienos sviesoj???? Nu niekaip neatrandu budu ryskiai ir graziai nufotkinti 

1 psl kalbejom , ir senos temos paskutiniam

Aš tik dabar pastebėjau, kad rogrintos katinas mirksi
Nežinau, aš jau ir taip nagams, kaip hobiui, išleidžiu stipriai per daug, veidrodinio fotoaparato tikrai nepirksiu
o šiaip turėjau fotoaparatą gerą, su įvairiausiom funkcijom, bet nepasakyčiau, kad kokybė buvo super... Jau bandžiau ir lemputes stalinėj lempoj keisti - šaltą baltą, šiltą geltoną, bet nesigauna ryškaus rezultato išgauti... Pasižiūri į kokias Trendų nuotraukas ir silpna daros
bet jos būtent su veidrodiniu ir fotografuoja...

Nežinau, aš jau ir taip nagams, kaip hobiui, išleidžiu stipriai per daug, veidrodinio fotoaparato tikrai nepirksiu

QUOTE(freimule @ 2014 04 09, 08:38)
Aš tik dabar pastebėjau, kad rogrintos katinas mirksi
o šiaip turėjau fotoaparatą gerą, su įvairiausiom funkcijom, bet nepasakyčiau, kad kokybė buvo super... Jau bandžiau ir lemputes stalinėj lempoj keisti - šaltą baltą, šiltą geltoną, bet nesigauna ryškaus rezultato išgauti... Pasižiūri į kokias Trendų nuotraukas ir silpna daros
bet jos būtent su veidrodiniu ir fotografuoja...

o makro funkcija neina ijungti? man graziausiai atrodo su makro, be blico, ryskioj sviesoj

As fotografuoju su veidrodziu, bet jei yra paprastas fotikas su makro funkcija pilnai jo pakanka. Mano veidrodis irgi ishkreipia ir spalvas viska, tikrai kartais neishgaunu visko ko reikia. Tam riektu jau spec apshvietimu, dienos sviesos, fono.
QUOTE(Princesė. @ 2014 04 09, 12:43)
o makro funkcija neina ijungti? man graziausiai atrodo su makro, be blico, ryskioj sviesoj
nes is jusu foto panasu kad makro neijungtas, todel liejas...

Šiaip telefonas mano fokusuoja vaizdą, išryškina, lyg makro funciją daro, bet ale vistiek nesigauna ryškus vaizdas... Va dar vienas variantas - realiai vaizdas nerealus, ryškus, o nufotografavus pusė grožio dingsta...

QUOTE(rogrinta @ 2014 04 10, 13:42)
Kas per spalvytė raudona? 
Su muiline ir prie dirbtinio apšvietimo. Visos mano fotkės jei pastebėjot turi gelsvumo, čia nuo lempos, bet fotkinant be jos, spalvos dar keistesnės gaunas

Su muiline ir prie dirbtinio apšvietimo. Visos mano fotkės jei pastebėjot turi gelsvumo, čia nuo lempos, bet fotkinant be jos, spalvos dar keistesnės gaunas
E.MI forest raspberry

Kamufliažas senses statybinis?

QUOTE(freimule @ 2014 04 10, 10:44)
Šiaip telefonas mano fokusuoja vaizdą, išryškina, lyg makro funciją daro, bet ale vistiek nesigauna ryškus vaizdas... Va dar vienas variantas - realiai vaizdas nerealus, ryškus, o nufotografavus pusė grožio dingsta...
Gražus darbelis

QUOTE(freimule @ 2014 04 10, 15:51)
Kamufliažas senses statybinis?

Aha

QUOTE(mascarra @ 2014 04 10, 16:00)

QUOTE(rogrinta @ 2014 04 10, 18:41)
Kad nėr tų didelių grožių su mano alergijom

As taip svarsciau...Ar tos, kurios prisiauginate nagus sau taip iskart viska ir padarot? Ta prasme sugebate paaukoti visa diena tam? Man kazkaip neiseina... Tai dabar sugalvojau vel prisiauginti, nes buvau naturaliais. Bet as koool prisiauginu ir vaikstau skirtingais. Dabar jau su viena ranka baigiau, bet kada kitos eile ateis sunku pasakyti. Aisku milijonas klaidu, bet bandau bandau bandau.... Galvoju gal kol visus prisiauginsu koks vienas ir gerai iseis