Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų Priauginimas

QUOTE(Zarute @ 2014 05 05, 09:06)
Pliudmila, gal ne teptuke esme? g.gif
Ir as klausyma turiu, kaip dedat spalvota geli, ar ant jo dar dedasi skaidrus gelis, na tipo virsutinis sluoksnis? Gal kas dirbat su Senses Mega white geliu? As kazkaip su juo nesusidraugauju, ar per storai tepu ar per mazai polimerizuoju, jis kai sustingsta, kartais tokiais sluoksniukais nubyra doh.gif

mega white ziauriai plonai tepk,dziovink - 4 min
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2014 05 05, 15:31)
mega white ziauriai plonai tepk,dziovink - 4 min

Kai plonai tepu, tai man dar vieno sluoksnio norisi, nes toks persisvieciantis gaunasi. O ant virsaus det virsutini sluoksni skaidraus gelio ar nereikia, nes Mega white neturi lipnumo?
Atsakyti
Na panos biškį pagaivinsiu temą blush2.gif

1. Modeliuotas priauginimas, Senses flex apricot splava, blizgalai
http://images51.fotk...0516Copy-vi.jpg

2. Šiandienos vargas doh.gif Violetinę spalvą maišiau iš visų turimų violetinių gelių+skaidrus gelis, blizgalai. Kamufliažas senses universalas
user posted image
Atsakyti
Na saunuole, Mascarra!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ar galetum nupasakot eiga, kaip darei? Forma is skaidraus dejai, po to komufliazas iki galiuku, kaip uzbaigei? g.gif As kodel klausiu, man ant spalvoto gelio, kai uzdedu virsutini sluoksni, man jie visi atsisluoksniuoja. Naudoju Ba-ha.
Atsakyti
QUOTE(Zarute @ 2014 05 05, 16:03)
Kai plonai tepu, tai man dar vieno sluoksnio norisi, nes toks persisvieciantis gaunasi. O ant virsaus det virsutini sluoksni skaidraus gelio ar nereikia, nes Mega white neturi lipnumo?

tai dek taip kad nebutu nei per plonai, nei jokiais budais per storai. man kartais paburbuliuoja bet tada labai labai svelniai su bafu patrinu ir nusiima. ir butinai gerai isdziovink ar kartais net ne 4 min, o visas 6 laikau smile.gif reikia biski praktikos su situ geliu. o ant mega white as dedu senses stikla. aisku jei dedi topa su lipnumu, tai geriau pertept dar skaidriu, pasiaust ir tuomet tept topuka smile.gif

mascara, nu tobula wub.gif man pipe forma tai kazkas nerealaus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Princese, aciu uz patarimus, bandysiu!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarute @ 2014 05 05, 17:38)
Na saunuole, Mascarra!!!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Ar galetum nupasakot eiga, kaip darei? Forma is skaidraus dejai, po to komufliazas iki galiuku, kaip uzbaigei? g.gif As kodel klausiu, man ant spalvoto gelio, kai uzdedu virsutini sluoksni, man jie visi atsisluoksniuoja. Naudoju Ba-ha.

Ačiū ačiū panos smile.gif tik ko tais nerodo pirmo paveiksliuko g.gif Na nesvarbu smile.gif Aš darau taip: universalą įtrinu į nat nagą (lepma), dedu formelę, su skaidriu geliu prailginiu nagą (lempa), spaudžiu pincetu po kokių 15-20sek., tada su kamufliažu lieju ir iš karto formuoju nat plokštelės prailginimą (lempa), jau kai užtenka kamufliažo, nuvalau nuo nagų lipnumą ir dar su dilde kamufliažą išdildau kur negražiai atrodo smile.gif tada lieju spalvot gelį (dažniausiai 2 sluoksnius), blizgučius ir tt, tada su skaidriu geliu galutinai užformuoju galiuką, t.y. visą prancūzą, lempa/ Ir tada jau galutinai su dilde formuoju nagutį, bufas, topas ir vsio biggrin.gif dauuug darbo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarute @ 2014 05 05, 11:06)
Ir as klausyma turiu, kaip dedat spalvota geli, ar ant jo dar dedasi skaidrus gelis, na tipo virsutinis sluoksnis? Gal kas dirbat su Senses Mega white geliu? As kazkaip su juo nesusidraugauju, ar per storai tepu ar per mazai polimerizuoju, jis kai sustingsta, kartais tokiais sluoksniukais nubyra doh.gif

Su Senses Mega white dirbau salone.Toks pat ir Kinetics extreme white, su kuriuo dirbu ir tau nagučius dariau. Reik pataikyt sluoksnį,kad nebūtų nei per plonas nei per storas, o kai jau pataikai, kaifas dirbt.
Ant viršaus tepi Senses stiklą, o aš asmeniškai tepu BaHa top 0-3

QUOTE(mascarra @ 2014 05 05, 18:35)
2. Šiandienos vargas  doh.gif 

Nu bet tas vargas atrodo kaip pasaka wub.gif

QUOTE(Zarute @ 2014 05 05, 19:38)
As kodel klausiu, man ant spalvoto gelio, kai uzdedu virsutini sluoksni, man jie visi atsisluoksniuoja. Naudoju Ba-ha.

Nesupratau bajerio g.gif
Papildyta:
QUOTE(Zarute @ 2014 05 05, 11:06)

Su Senses Mega white dirbau salone.Toks pat ir Kinetics extreme white, su kuriuo dirbu ir tau nagučius dariau. Reik pataikyt sluoksnį,kad nebūtų nei per plonas nei per storas, o kai jau pataikai, kaifas dirbt.
Ant viršaus tepi Senses stiklą, o aš asmeniškai tepu BaHa top 0-3

QUOTE(mascarra @ 2014 05 05, 18:35)
2. Šiandienos vargas  doh.gif 

Nu bet tas vargas atrodo kaip pasaka wub.gif

QUOTE(Zarute @ 2014 05 05, 19:38)
As kodel klausiu, man ant spalvoto gelio, kai uzdedu virsutini sluoksni, man jie visi atsisluoksniuoja. Naudoju Ba-ha.

Nesupratau bajerio g.gif
Atsakyti
Mascara 2 labai grazus darbas wub.gif
Atsakyti
Mascarra, labai labai grazuuuu thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
Mascarra, labai labai grazuuuu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū ačiū panos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Noriu prisijungti į jūsų draugišką būrį smile.gif
Šiandien pirmą kartą turėjau gelį rankose ir pasidariau sau papildymą, bei nusilakau UV lakais. blush2.gif žinau, kad trūksta įgūdžių ir kruopštumo, bet stipriai nebarkit už prisvilusį blyną smile.gif
user posted image
Beje, nelabai esu patenkinta PN UV lakais. Labai jau tiršti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo username: 07 gegužės 2014 - 14:02