Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų Priauginimas

Username, man kliuna skirtingos nagu formos g.gif
Rogrinta, as maniau tu su Crystal Nails Extreme white man darei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pliudmila @ 2014 05 01, 16:45)
Merginos,kurios dirba su akrilu,gal galyt pasakyt koki teptuka akrilui isigyti,nes jau 2 sugadinau,pirkau vel nauja,bet ir jis nepatinka,kok numerio ir firmos jums patinka.  verysad.gif

Merginukes,ar niek nedirba su akrilu?Prasasu patarkyt... blush2.gif
Atsakyti
merginos patarkit koki geli naudojate koki prepa,bonda base ir topa
domina vid tirstumo
paciai pradziai dirbau su pn eco pasirodo ji klampus na issikamavusi padengdavau naga, bet domina labiau paklusnus gelis ir kokia firma rinktis, nes pn priemones visas pardaviau noriu kazko naujo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pliudmila @ 2014 05 12, 15:44)
Merginukes,ar niek nedirba su akrilu?Prasasu patarkyt... blush2.gif

Ez Flow Grand Artist Oval 508 ir harmony PRO 9
Atsakyti
Nu ir davet cia vaizdu ..
Rogrinta su Mascarra vercia akis is laimes vartaliotis. TOBULI darbai. O tas mini PIPE Mascarros uzvalde mano sirdi wub.gif
Klausyk Mascarra tu kartais neplanuoji Kaune darbuotis su visam? ax.gif
Mane FB irgi pavoge.. tai nebekeliu cia darbu, bet del viso ko pridesiu keleta
Nebeatsimenu, kuriuos jau rodziau sad.gif
Cia bandziau Nocturne salono ideja kopijuoti, mergaite serga zvyneline, tai labai sunku dildziuoti, vos teprisilieti su dilde, kraujuoja is kart.. sad.gif
user posted image
Le prancuzas. Labai juokiausi is sios klientes, nes sako, vaziuosiu atostogu i siltus krastus noresiu ka nors ypatingo ir ryskaus. Ateina ta diena. Noriu balto prancuzo ir ko nors minimalaus biggrin.gif
user posted image
Klientes pirstukai keistoki. Ir ant jos naguciu priauginimas atrodo griozdiskas, sakem bandysim pereiti tik ant ilgalaikio, tai nezinau kaip ten bus smile.gif Pacios nagas labai storas. Tai gal pakaks.
user posted image

Niu ir kadangi modeliuotu priauginimu mazai kas nori, bet atsiranda klienciu, kurios vis uzsinori ko nors ilieto po geliu. Tai sumasciau i savo paslaugu sarasa itraukti "le lieta prancuza" biggrin.gif tai kai su freza ispjauni smile linija ir ja pripildai ten visko ko nori ir kas telpa lotuliukas.gif
Pirmas mano bandymas.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sunta, man pirmieji nerealus!!!!!! Super!!!!! Su kuo pagrinda darei? g.gif
Atsakyti
Visur cia Universal Mixas smile.gif
Atsakyti
Sumusiau saves pacios rekorda, pasidariau priauginima per 4val biggrin.gif Abi rankas biggrin.gif Kaip Rogrinta ir sake, atsisedau, susikaupiu, uzsidariau duris ir wualia !!
user posted image

Turiu beda namie, vaikinas mano nemoka fotkinti is vis. Tai gaunu pati nusifotkinti sad.gif Net nebeprasau, nes susipykstam, jam kazkodel labai patinka is po panagiu fotkint, tai visos foto be rysio sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2014 05 14, 02:00)
Nu ir davet cia vaizdu ..
Rogrinta su Mascarra vercia akis is laimes vartaliotis. TOBULI darbai. O tas mini PIPE Mascarros uzvalde mano sirdi   wub.gif
Klausyk Mascarra tu kartais neplanuoji Kaune darbuotis su visam?  ax.gif

Ačiū ačiū už pagrimus 4u.gif Dėl tolimesnių darbų, žinok aš neplanuoju ne tik kad Kaune nedirbt, bet jau ir Lietuvėlę tikriausiai palieku, ir apie liepą kraustaus į Norvegiją su visam rolleyes.gif O man santa tavo darbai tokie faini, taip gražiai išpaišai tu, man niekados neišeina taip gražiai išraityt linijų kaip tau 4u.gif

P.S. Vis dar ieškau modeliukų pas Egidiją kursams "prancūziška elegancija", dar trūksta modeliukų 28 ir 29 gegužės smile.gif Jei kas norėkit duokit žinot wink.gif

P.P.S. O čia mano paprastas vakarykštis darbas. Tik niekaip nesuprantu, rodos taip lengvai dirbosi, taip greitai, užteko po vieną storesnį sluoksnį universalo užkept, bet vistiek tik per 3 valandas padariau doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mascarra: 15 gegužės 2014 - 11:12
QUOTE(Sunta @ 2014 05 14, 19:53)
Visur cia Universal Mixas smile.gif

Koks tikslus pavadinimas? smile.gif 4u.gif ačiū senses universal mix?

Stengiuosi toliau:
Papildymas user posted image

Iškilo klausimas, lyg skaičiau, bet nežinau ar tikrai taip. Jei ant UV lako noriu piešti akriliniais dažais? Kokį topą dėti? Lipnų ar ne? ir išvis kurioje "vietoje" geriausia tepti dažus, gal išvis ant topo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo username: 15 gegužės 2014 - 11:27
username, na jeigu su akriliniais dazais piesi ant topo, tai nusiplovus rankas neliks tavo dazu biggrin.gif as ir po stiklu, ir po paprastu tepu, viskas ok buna. nors kursuose sake jei didesnis piesinelis, gerai dar butu skaidriu geliu padengti, nubafinti ir tuomet tepti topa arba stikla.
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2014 05 15, 14:53)
username, na jeigu su akriliniais dazais piesi ant topo, tai nusiplovus rankas neliks tavo dazu biggrin.gif as ir po stiklu, ir po paprastu tepu, viskas ok buna. nors kursuose sake jei didesnis piesinelis, gerai dar butu skaidriu geliu padengti, nubafinti ir tuomet tepti topa arba stikla.

na suprantu, kad ant viršaus bet kokiu atveju reiks dėti topą biggrin.gif tik kažkas rašė, kad deda ant topo ir tada dar sykį topą. Bet kaip suprantu neverta. ax.gif
gal kas naudojate ibd gelį? gal kurią spalvą naudojant kaip maskuojančią?
Papildyta:
QUOTE(rudenelis5 @ 2014 05 12, 14:05)
merginos patarkit koki geli naudojate koki prepa,bonda base ir topa
domina vid tirstumo
paciai pradziai dirbau su pn eco pasirodo ji klampus na issikamavusi padengdavau naga, bet domina labiau paklusnus gelis ir kokia firma rinktis, nes pn priemones visas pardaviau noriu kazko naujo  4u.gif

PN net nagų lakai kai kurie labai tiršti, vargelis man su jais blush2.gif
aš kol kas naudoju ibd clear gelį, bet negaliu sakyti, kad jis pats geriausias, nes dar nieko kito nebandžiau biggrin.gif norėčiau irgi kažką kito išbandyti. va merginos su kamufliažiniais kaip gražiai darbuojasi reikia ir man tokio smile.gif tik irgi dar nežinau kokios firmos rinktis. geriausiai būtų tos pačios, kurią dabar naudoju, tiktų bonderiai ir t.t.. bet kad pas juos pasiūlos ne per daugiausiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo username: 16 gegužės 2014 - 09:25