Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų Priauginimas

QUOTE(Princesė. @ 2014 04 25, 15:21)
mascara, nu man tai tobula 4u.gif cia pipe darei?  blush2.gif

Ačiū 4u.gif Bandžiau kažką panašaus į siaurintą pipe daryti ax.gif
Atsakyti
Panos, ar aš jau tikrai tokia durna g.gif Pasiklausiau fb grupėj, kokios firmos patinka modeliavimui skirti spalvoti geliai ( t.y. modeliuotam priauginimui), prancūzui. O ten man pasakė kad statybinis spalvotas yra tik baltas, o kitų spalvų nėr. Aš dabar sėdžiu ir galvoju, ar tikrai statybinis spalvotas yra tik baltas? Negaliu taip susibalamutinau, tikrai galvojau kad jų yra visokių spalvų g.gif fool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mascarra: 27 balandžio 2014 - 09:20
QUOTE(lilget @ 2014 04 25, 11:51)

Prajuokinai lotuliukas.gif

QUOTE(mascarra @ 2014 04 25, 12:03)
Bet man spalva nepatiko, na ne man, tai persidariau  biggrin.gif Viršutinė ranka (be paišymų) modeliuota, o su papaišymais tiesiog pieštas prancūzas  blush2.gif

Nu aišku ,kad modeliuota gražiau bigsmile.gif Bet iš tikro nuostabi spalva, gerai kad persidarei biggrin.gif

QUOTE(Princesė. @ 2014 04 25, 17:49)
Panos, as noriu paklausti jusu del Janinos Poskus biggrin.gif

Nu aš žinok irgi nesuprantu jos kainų fenomeno doh.gif Manęs jos darbai nesužavėjo. Tik tiek kad ji garsi iš seniau,kai dar buvo tik nagų priauginimo pradžia, tuo metu ji buvo pačių pačiausia, pas ją ėjo visokios garsios damos, tai turbūt taip ir liko viskas... jokio progreso nesimato ant darbų

QUOTE(mascarra @ 2014 04 26, 23:06)
Bandžiau kažką panašaus į siaurintą pipe daryti  ax.gif

Kaip pipe, ilgio trūksta mirksiukas.gif

QUOTE(mascarra @ 2014 04 27, 11:05)
Panos patarkit kokios firmos geri spalvoti builder geliai, t.y. modeliavimui smile.gif

blink.gif iš kur ištraukei kad tokių būna , pirmą kart girdžiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 27 balandžio 2014 - 09:27
QUOTE(rogrinta @ 2014 04 27, 09:25)
Prajuokinai  lotuliukas.gif
Nu aišku ,kad modeliuota gražiau  bigsmile.gif Bet iš tikro nuostabi spalva, gerai kad persidarei  biggrin.gif

Kaip pipe, ilgio trūksta  mirksiukas.gif

blink.gif iš kur ištraukei kad tokių būna , pirmą kart girdžiu  g.gif

Spalva tai PN gelinių dažų, nr 13 man rodos smile.gif
Jo ilgio trūksta, bet buvau ilgą laiką be nagų, man tuo metu jie atrodė labai ilgi biggrin.gif Bet jau dabar ilgesnių noriu biggrin.gif
Jo mane jau paprotino kad tokių nebūna biggrin.gif O aš kvaiša galvojau kad yra spalvoti builderiai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Beje aš irgi per du kart sau korekciją dariau biggrin.gif . Iš pradžių buvo gaila trumpint, pasidariau vakare ant vienos rankos frenchą, ryte atsikėliau, nu net bloga negražu.Tai paėmau nusirėžiau trumpai, ir dabar džiaugiuos ryškiais mažais nagučiais biggrin.gif
Va abu variantai
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 27 balandžio 2014 - 09:44
QUOTE(rogrinta @ 2014 04 27, 09:40)

Va abu variantai

Abu super wub.gif
Atsakyti
Rogrinta net nezinau kuris graziau wub.gif
Atsakyti
Mascarra - affffigennnnnas darbelis!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Rogrinta - o man pirmieji labiau patinka ax.gif ax.gif ax.gif Man, matyt, atsibodo tos kvadratines formos doh.gif
Rogrintuk, nu please, pora pamokeliu suorganizuok mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Lilget, cia kazkoki kosmara susapnavai!!! Drasiai eik, busi tikrai labai patenkinta rezultatu mirksiukas.gif
Female, manau supratot kur kreiptis mirksiukas.gif
Atsakyti
Na keliu šiandieninį darbelį smile.gif Raudonai/orandžinė spalva iš Perfect nails gelinių dažų, nr 14 (1sl), balta kinetics (2sl), akutės smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zarute @ 2014 04 29, 09:46)

Female, manau supratot kur kreiptis  mirksiukas.gif

ok, itikinot biggrin.gif
Atsakyti
Merginos,kurios dirba su akrilu,gal galyt pasakyt koki teptuka akrilui isigyti,nes jau 2 sugadinau,pirkau vel nauja,bet ir jis nepatinka,kok numerio ir firmos jums patinka. verysad.gif
Atsakyti
Pliudmila, gal ne teptuke esme? g.gif
Ir as klausyma turiu, kaip dedat spalvota geli, ar ant jo dar dedasi skaidrus gelis, na tipo virsutinis sluoksnis? Gal kas dirbat su Senses Mega white geliu? As kazkaip su juo nesusidraugauju, ar per storai tepu ar per mazai polimerizuoju, jis kai sustingsta, kartais tokiais sluoksniukais nubyra doh.gif
Atsakyti