Desert Essence avietinis kondicionierius - patiko, nors daugiau is iprocio vienoda sampuna ir kondicionieriu perku... Reiketu sio iprocio atsikratyt, nes pvz sis kondicionierius blizgesiui, o as kondicionieriu tik ant galu tepu, tai kaip ir neverta ju blizgint.

O sampuno dar nemazai liko ir naudoju visa patenkinta.
Acure veido tonikas - sudetyje visi man kvapnus dalykai, bet pats tonikas nekvepia... Maisydavau su Thayer's hamameliu. Ir siaip tonikas man tik papildomai nuvalyt veida po prausimo, tai nieko blogo, nieko labai gero nepapasakosiu.
Living Nature bronzatas - pakuote labai smagi ir pats jis nera blogas, bet man gerokai per tamsus. Net konturavimui tamsokas ir itin lengva padaugint, nes gerai pigmentuotas. Dedu i sona su mintim kam nors atiduot, nes panaudotas pora kartu, tai gaila mest....
OPI 'first date at the golden gate' lako miniukas - ismetu likusia puse, nes labai tirsteja (kaskart lakuojant skiedziu), sepetelis man mazas ir nepatogus, o ir spalva nera jokia wow (naudoju pagirnde kojoms, tai su tuo sepeteliu privargstu kol nykscius uzlakuoju)
Gillette 'venus' peiliukai - kas ka begirtu, as nei vienkartiniu, nei keiciamu geresniu uz Gillette neradau.
Veet depiliacinis kremas - nuolat perku Veet arba Nair, nes skirtumo nejauciu, tik kaina/akcijos skiriasi. Jo vietoj toks pat.
schwarzkopf '910 pearl blonde' spalvos plauku dazai-kauke - treciakart jais dazau ir visgi grisiu prie Garnier. Siu spalva kaip ir gera gaunasi, bet lyg apsiplauna labai greitai...

Ir tiek akis grauzia, tiek papersti galva uztepus, nors ir laikyt reikia ilgiau nei pvz Garnier (tai manyciau, kad silpnesni turetu but ir svelnesni, bet as kazkaip kitaip sureaguoju i juos). Zodziu, ne stebuklas, kaina dviguba, siustis is UK tenka, tai metu sita reikala....