Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Rimmel Black Cherries nagų lakas - išmetu, nes sutirštėjo, o praskiestas pradėjo netolygiai dengti

Bourjois Gentle Eye Makeup Remover - mano turimus tušus nuvalo gerai, nedirgina akių ir paakių

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Visas įrašas blog'e yra, bet pakopijuosiu lietuviškai. smile.gif
user posted image
Desert Essence Organics Red Raspberry Shampoo
Naudoju jau antrą šio šampūno buteliuką. Prisiekiu, greitai parašysiu platesnį atsiliepimą šiam šampūnui, nes jis išties puikus! Pigus, sudėtis gera ir šampūnas tikrai atlieka savo darbą. Ir kvapas fantastiškas. Ko daugiau galima norėti?

Argital Vegetal Whitening Cleanser
Esu kiek dviprasmiškos nuomonės apie šį prausiklį… Apibendrinus, visai neblogas produktas, odos nedirginęs, ingredientai ir vėl tikrai geri, tačiau kažkaip tikėjausi kažko… daugiau? Ypač atsižvelgiant į kainą, kuri tikrai nėra jau tokia maža. Jokiu būdu tai nėra blogas prausiklis, tačiau man jis to tokio “WOW” efekto tikrai neturėjo. Vienas iš pliusų – jei nuspręstumėt jį išbandyti, buteliuko jums užtektų tikrai ilgam laikui.

Uoga Uoga “Mėnulio rasa” veido valymo pienelis
Ko gero mėgstamiausias makiažo valiklis (bent kol kas). Švelnus ir visiškai nedirginantis odos (bei akių), tačiau labai greitai nuvalantis visus makiažo likučius. Ir levandų kvapas malonus.. Puikus produktas prieš einant miegoti. biggrin.gif Mano pilną atsiliepimą apie šį pienelį galite paskaityti čia.

Uoga Uoga “Mėlynių šventė” veido kaukė
Šią kaukę perku jau nuo praeitų metų (vasaros, jei tiksliau). Puiki kaukė, padedanti “apvalyti” veido poras, apraminti odą ir tiesiog pagerinti odos išvaizdą. Vienintelis minusas – trumpas galiojimo laikas (~2 savaitės), tačiau pirkdami bent jau būsite įsitikinę, kad produktas tikrai šviežus smile.gif. Įsigyti ją galima tik salelėse, kainuoja apie 10lt.

Lavera Body Butter “Macadamia Passion”
Gan tirštas ir “sunkokas” kūno kremas, puikus žiemai. Kartais gali palikti šiek tiek riebesnę “plėvelę” ant odos, tačiau nieko pernelyg baisaus. smile.gif Kvapas taip pat labai (labai!) skanus, o ir kaina nebaisi. Lavera taip pat turi tos pačios rūšies prausimosi kremą, kuris labai patiko man.
Atsakyti
Biocura Yoghurt vazelinas. Tepk netepęs lūpos sausos.

user posted image
Foto http://bye-lies.blog...balsem.html?m=1
Atsakyti
Desert Essence avietinis kondicionierius - patiko, nors daugiau is iprocio vienoda sampuna ir kondicionieriu perku... Reiketu sio iprocio atsikratyt, nes pvz sis kondicionierius blizgesiui, o as kondicionieriu tik ant galu tepu, tai kaip ir neverta ju blizgint. biggrin.gif O sampuno dar nemazai liko ir naudoju visa patenkinta.
user posted image

Acure veido tonikas - sudetyje visi man kvapnus dalykai, bet pats tonikas nekvepia... Maisydavau su Thayer's hamameliu. Ir siaip tonikas man tik papildomai nuvalyt veida po prausimo, tai nieko blogo, nieko labai gero nepapasakosiu.
user posted image

Living Nature bronzatas - pakuote labai smagi ir pats jis nera blogas, bet man gerokai per tamsus. Net konturavimui tamsokas ir itin lengva padaugint, nes gerai pigmentuotas. Dedu i sona su mintim kam nors atiduot, nes panaudotas pora kartu, tai gaila mest....
user posted image

OPI 'first date at the golden gate' lako miniukas - ismetu likusia puse, nes labai tirsteja (kaskart lakuojant skiedziu), sepetelis man mazas ir nepatogus, o ir spalva nera jokia wow (naudoju pagirnde kojoms, tai su tuo sepeteliu privargstu kol nykscius uzlakuoju) doh.gif
user posted image

Gillette 'venus' peiliukai - kas ka begirtu, as nei vienkartiniu, nei keiciamu geresniu uz Gillette neradau. thumbup.gif
user posted image

Veet depiliacinis kremas - nuolat perku Veet arba Nair, nes skirtumo nejauciu, tik kaina/akcijos skiriasi. Jo vietoj toks pat.
user posted image

schwarzkopf '910 pearl blonde' spalvos plauku dazai-kauke - treciakart jais dazau ir visgi grisiu prie Garnier. Siu spalva kaip ir gera gaunasi, bet lyg apsiplauna labai greitai... g.gif Ir tiek akis grauzia, tiek papersti galva uztepus, nors ir laikyt reikia ilgiau nei pvz Garnier (tai manyciau, kad silpnesni turetu but ir svelnesni, bet as kazkaip kitaip sureaguoju i juos). Zodziu, ne stebuklas, kaina dviguba, siustis is UK tenka, tai metu sita reikala.... ax.gif
user posted image
Atsakyti
Loreal lash serum
user posted image
Naudotas daugiau nei pusę metų. Skirtumas akivaizdus. Tepdavau nakčiai. Blakstienos tapo tankesnės, ilgesnės. Skirtumas nėra labai ryškus, bet padėtis pagerėjo, todėl vertinu teigiamai. ax.gif
Atsakyti
user posted image
Nei labai patiko, nei nepatiko. Maniškis sakė, kad jam sausino odą g.gif
Atsakyti
Geomar kuno sveitiklis - labai nustebino,nes tikejausi druskos ir aliejaus misinio,bet tos granules tokios keistos ir netirpstancios pradejus sveisti pavirsta i kremine konsistencija g.gif Bet siaip tai labai patiko poveikis ir kvapas,kunas labai svelnus likdavo tik pasirode nelabai skalsus. Noreciau isbandyti kitu rusiu ax.gif
user posted image

Ecodenta dantu pasta su 7 zolelemis - labai patiko skonis,tikejausi labiau zolinio,bet jautesi tik svelni meta.Gal kazkam truks gaivumo,bet as nemegstu stipriu pastu tai man kaip tik,vale irgi gerai. Dabar bandysiu spanguoline bigsmile.gif
user posted image

Lavera savaimnio idegio losjonas - visgi nelikau juo suzaveta,nors skaiciau daug geru atsiliepimu. As baltaode,nesideginu tai atspalvis ant mano odos buvo truputi geltonas ir kartais dryzius palikdavo,nors savaiminius naudoju kelis metus ir esu atkalusi tepimosi technika.Kvapas toks pusiau patinkantis ir isigerdavo i naktinukus,zodziu nekartotinas schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Pai 'lotus & orange blossom' tonikas - kartotas, bet tik todel, kad pirmojo purkstukas sugedo, parasiau i parduotuve ir atsiunte kita nemokamai. Siaip tonikai man visi vienodi - valau veida jais su vatyte po prausimosi, bet siuo patiko ir tiesiog apipurskus palikt. Nors vistiek pagrinde sunaudojau kaip ir kitus tonikus, todel nekartociau. O ir kaina negrazi - cia apie $50 uz 50ml, is UK siunciaus pigiau, gal apie $30 mokejau, bet vistiek tonikui nesamoninga kaina....
user posted image

Zoya top coat'as - labai patiko, nors kaip ir visi kiti pradejo tirstet, tai keliskart teko praskiest. Bet net praskiestas daze puikiai, nepalikdavo burbuliuku ir pan.
user posted image

Physician's Formula tusas - vienas is megstamiausiu, nors 'va va voom' man dar geresnis. Si metu lauk, nes nebenaudoju - einamiausias dabar Estee Lauder, po to PF 'va va voom', tai nesinori tusais apsikraut.
user posted image

100% Pure 'ballerina' spalvos skaistalai - ismetu, nes uzsistovejo jie pas mane, o naudoju iiitin retai. Spalva grazi, dengiasi graziai, bet nemegstu as kreminiu produktu. Ir pakuote nepatogi, baksnoju sepeteliu lyg ir normaliai, bet vistiek nelabai man.
user posted image
Atsakyti
Pasibaigė Dr. Sante intymios higienos putos jautriai odai. Labai patiko, kelis litus tekainavo, o poveikis tikrai neblogas, po depiliacijos nuprausus nuramina odą, ir šiaip kasdienai pasiteisino, švelnios tokios, nedirgino tikrai, sausumą ir niežulį nuėmė smile.gif Į jų vietą Viteks Thermal intymios higienos gelis smile.gif
user posted image
Atsakyti
YSL Parissiene kūno pienelis, visai patiko. Parfumuotus pienelius naudoju šiltuoju metu laiku, nes kai kai šalta, man iš tokių trūksta drėkinimo, ir kartais netgi atrodo, kad sausina oda, o dabar pats tas ax.gif
Atsakyti
Loreal fast dry top coat. Labai vykęs produktas, tik gal kiekis mažas, todėl greit sunaudojau, bet iš esmės man patiko. Greit džiovino nagų laką, suteikdavo žvilgesio ir labai fainas,platus šepetukas smile.gif Manau ateity kartosiu, ypač apsimoka pirkti per akcijas.
user posted image

Alessandro nagų stipriklis su kalciu. LABAI veiksminga priemonė, naudojau kokius keturis mėnesius, nagai sustiprėjo, gerai auga, jokių lūžinėjimų, mažiau sluoksniuojasi smile.gif Tikrai pirksiu vėl ir vėl.
user posted image

Batiste sausas plaukų šampūnas, kelioninio dydžio. Šis bene labiausiai patinka, ypač kvapas. Veiksmingiausias, geriausias iš mano bandytų sausų šampūnų, todėl paskutiniu metu perku tik šį.
user posted image

Loccitane vonios putos. Žiauriai geras dalykas, malonus ir raminantis levandų kvapas ir putoja ne per daug (ko labai nemėgau naudojant pigesnes vonios putas), vanduo palieka minkštesnis smile.gif Tikrai pirksiu vėl, bet pasitaikius nuolaidai, nes šiaip kaina didoka.
user posted image

Hawaiiana soliariumo kremas. Visai patiko, nors šios pakuotės nepabaigiau iki galo, metu lauk, nes jau metai laiko pradaryta.
Šiaip nebloga priemonė, tikrai oda gražiai įdegdavo juo pasitepus. Tik nepatiko kvapas, toks labiau kaip savaiminio įdegio kremo schmoll.gif
Dėl kainos ir kokybės santykio kartočiau smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2014 06 05, 09:01)

Alessandro nagų stipriklis su kalciu. LABAI veiksminga priemonė, naudojau kokius keturis mėnesius, nagai sustiprėjo, gerai auga, jokių lūžinėjimų, mažiau sluoksniuojasi  smile.gif  Tikrai pirksiu vėl ir vėl.

Kur perkate si nagu stiprikli? smile.gif
Atsakyti