Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Metu lauk, nes niekaip nesusidraugavau ir neišmokau naudotis:

uogauoga Fulerio žemės kaukė.
user posted image

uogauoga Žaliojo molio kaukė. irgi išmesta

user posted image

(nuotraukos skolintos)
Atsakyti
SebaMed intim. prausiklis
n'tasis, i jo vieta toks pat. Vienas geriausiu bandytu, vis pataikau ant nuolaidu, tai ir perku toliau.
user posted image

NeoBio Sandalmedzio ir jazminu duso zele
Kvapas man primine vanile, jazminu ten neuzuodziau. Skalsiai naudojasi, gana tirsta, bet sausino oda, nekartosiu. I jos vieta Durance.
user posted image

Uoga Uoga makiazo valiklis Puiki naktis
Labai patiko, gerai iveikia blaktienu tusa (tik akiu makiazui valyti naudojau), skaniai kvepia, smagiai naudojasi. Galetu buti didesnis kiekis, greitai baigėsi smile.gif Tikrai kartosiu.
user posted image

Bobbi Brown Smokey eyes mascara
Toks eilinis tusas, nieko gero, bet nieko blogo. Patiko tik sodri juoda spalva, noretusi daugiau apimties, ir ilginimo (jis labiau tankinantis). I pabaiga trupeti pradejo. Nekartosiu. I jo vieta Annayake.
user posted image
Visos nuotraukos is interneto
Atsakyti
annemarie borlind maskuoklis - subaigiau antra ir vel pirksiu si
user posted image

aura cacia arbatmedzio aliejus - butent sios firmos nuolatos perkama musu namuose ir labiausiai patinka is bandytu
user posted image
Atsakyti
Goldwell Rich Repair šampūnas.user posted image
Šampūnas kaip šampūnas, nieko stebuklingo.

Rexona Long lasting protection deodorantas
user posted image
Nesu gausiai ar kažkaip ypatingai prakaituojanti, tai dėl apsaugos priekaištu neturiu. Kvapas pusė velnio, tik purškėsi nemaloniai kažkaip.

Adidas control ultra protection dezodorantas.
user posted image
Patiko labiau nei Rexona. Labai skaniai kvepėjo, jei naudot kartu kvepalus, gal ir per daug to kvapo būtų. Bet jis juntamas tik pakelus ranką pvz. biggrin.gif Bet apsaugojo gerai, maloniai purškėsi, kartotinas.

Nagų lako valiklis.
user posted image
Gerai valė nagų laką, kartotinas.

Lancome hydra zen nuit naktinis kremas, miniukas
user posted image
Kaip miniuko, užteko ilgam. Mano oda normali, nereikalaujanti jokių spec. priežiūros priemonių, žiemą į sausumą, tuo laikotarpiu jį ir naudojau. Greit susigerdavo, skaniai kvepėjo biggrin.gif Kartočiau, jei būčiau labai bagota biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Becel: 24 gegužės 2014 - 17:35
Estee Lauder Idealist turejau miniuka pabandymui. Nerealus! Mazas kiekis, bet po jo oda super susitvarke, visi raudonumai dingo, oda svytinti, svari grazi Super tiesiog, dabar bandysiu Night repair seruma, o sita butinai kazkada imsiu pilna versija

user posted image

Mac Blot powder- labai patiko, nesimato, puikiai gesina pasiriebalavima ant veido , na zodziu 10 balu

user posted image

Avene Scrub veidui- nelabai, per stambios tos granules, megstu lengvesnius scrub'us
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamis2: 24 gegužės 2014 - 18:11
Kelių mėnesių pabaigtuvės bigsmile.gif

user posted image

CMO (neverčiu) šampūnas slenkantiems plaukams. Vidutiniškas. Plaukai būdavo gražūs, bet šiek tiek sausino plauką. Pipiriškumas vidutinis, daugiau kvape, nei kokiam poveikyje.

CMO balzamas slenkantiems plaukams. Pagal instrukciją, reikėjo naudoti plaukų šaknims, kas kaip ir logiška, jei nori sustabdyti plaukų slinkimą. Bet taip naudojant man tikrai riebino plaukų šaknis ir jau po pusdienio plaukai sukrisdavo. O naudojant kaip įprastą balzamą viskas ok būdavo.

Henne Color balzamas. Šis daiktas daugiausiai skirtas plaukų dažų miltelių maišymui, gaminant dažančią masę. Naudojau ir taip, bet nelabai patiko, jokio kitokio poveikio, o ir masė tokia pati gaudavosi, kaip su šiltu vandeniu ir aliejumi. Kaip balzamas vidutiniškas. Šiek tiek sausino plaukus.

Anatomicals plaukų šampūnas. Daugiausiai naudojo MB, aš tik dėl įdomumo. Vidutiniškas, standartinis šampūnas. Jokio wow efekto.

Henna color šampūnas raudoniems plaukams. Spalvai intesyvumo priduodavo minimaliai. Kaip šampūnas normalus, bet nieko ypatingo. Gal net šiek tiek sausino plaukus, tačiau antrą dieną vis tiek riebaluoti tapdavo.

Papildyta:
user posted image

Deep steep kūno losjonas. Be intensyvaus, bet skanaus kvapo, nieko ypatingo. Gana sunkiai geriasi, drėkinimo pakanka tik pirmai valandai, po to kažkur dingsta visas efektas.

BBW kūno purškiklis. Kvapas skanus, laikydavosi ilgai, pakakdavo kelių papurškimų, tad naudojosi skalsiai.

REN veido šveitiklis. Toks "minkštas". Dalelės iš aliejaus, tad šveičiant jos ištirpsta ir oda lieka švelni, bet ir pašveista. Labai patiko.

REN veido kaukė. Veido oda po jos likdavo labai švari, lygi. Tačiau efektas laikinas, kaip ir daugumos kaukių turbūt. Šiaip patiko, bet nekartotina, nes gana brangi.

Papildyta:
user posted image

Missha 3 D tušas. Labai gerai laikosi, nenubėga, nenutrupa net itin karštą dieną. Blakstienas gražiai padažo, bet gana natūraliai. Tušas iš sausesnių, tad greit ir išsausėjo visiškai. Nors pagal kainą tai galima nors ir kas mėnesį keisti. Nuo 4 D nelabai kuo skiriasi suteikiamu efektu. Dažnai su juo dažydavau tik apatines blakstienas, nes dauguma kitų tušų neatlaiko ir nubėga.

Peggy Sage tušas. Gavau lauktuvių iš Francės, tad net nežinau, ar LT galima nusipirkti. Iš pradžių dažė tobulai. Padarydavo tokias lėliškas, bet kartu ir natūralias blakstienas. Lyg tavo pačios būtų gražios, o tušas tik prisideda prie to grožio paryškinimo. Tačiau gana greit apdžiuvo ir dažydavo kaip apdžiuvęs tušas.

Aubrey organics lūpų balzamas
. Skanus kvapas. Drėkinimas vidutinis. Žiemą nelb, orams atšilus - visai pakankamas. Faina, kad natūralus, bet dabar gana daug natūralių gerų, tiesiog puikių lūpų balzamų, tad nekartotinas.

L'occitane rankų kremas. Patinka man jie. Tik kvapus kaitalioju, kurie, tiesa sakant, nėra mano mėgstamiausi. Bet jo gerasis efektas trunka gana trumpai, tad tenka vis naudoti, ir naudoti, ir naudoti biggrin.gif O tai reiškia, kad reikia pirkti, ir pirkti, ir pirkti.

Abrikosų kauliukų aliejus. Nesuskaičiuojamas pabaigtukas. Naudoju akių makiažui valyti ir plaukų kaukėms, ypatingai galiukams. Puikus daiktas, jokių nusiskundimų.
Atsakyti
Goldwell DualSenses 'rich repair' šamūnas baigėsi.Mano plaukai dažyti, sausoki galai, banguoti, korėti, besipučiantys, galvos oda normali. Gerai, jog gavau likutį, kokiem 5-6 plovimams, nes šampūnas riebindavo plaukus, kurių šiaip turiu daug, labai negražus plaukų kritimas, skalpo niežėjimas ir toks lyg purvinumo jausmas buvo. Nekartočiau schmoll.gif
user posted image
ir
Sanctuary dušo želė 75ml. Pirkau vien tam, kad nebuvau apsisprendus kokios duškės noriu, bet kol galvoju maudytis tai reikia biggrin.gif Nepatiko. Kvapas toks bisex, neskalsi, nepatogi pakuotė ir lyg sausio odą truputėlį.
user posted image
Atsakyti
L'Occitane kūno losijonas, patiko, gerai gėrėsi, pakankamai skalsiai naudojosi, tik atrodo, kad šaltuoju metų laiku vis dėl to trūktų drėkinimo, bet jei akcija būtų kartočiau smile.gif
user posted image
Atsakyti
Lactacyd Femina intymios higienos prausiklis patiko, geras kainos ir kokybės santykis. Visai kartočiau. O jį pakeisiu laimėtu Gentle Day prausikliu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Missha BB Perfect cover: patiko, po šito BB visi Europos rinkai skirti nublanko, labai geras maskavimas, galima sluoksniuoti priklausomai nuo norimo efekto, labai patogi pakuotė, kartotinas.
user posted image
Head&Shoulders Citrus fresh šampūnas: periodiškai kartojamas, dažnai naudojant sausina plaukus, bet jei noriu iki pat vakaro nesukritusių plaukų, griebiu tik jį.
user posted image
Rasa gelis nuo spuogų: atidavė draugė, nelabai supratau jo funkcijos, nuo spuogų absoliučiai negelbėjo, atvirkščiai, patepus spuogą jis dar ilgiau gydavo, po to sunaudojau tepdama po plaukų šalinimo kojas ir pažastis, bet tik kad sunaudoti, nes jokio efekto nebuvo (man plaukai įauginėja, BHA padeda kovoti su tuo, bet šitas geliukas nieko nedarė). Nekartotinas.
user posted image
Alpha hydrox Putojantis veido prausiklis: patinkantis ir jau kelintą kartą kartojamas, puikiai nuplauna ir veido ir akių makiažą, negraužia, nesausina, ekonomiškai naudojasi, vienas iš must have dalykų.
user posted image
Atsakyti
Bioderma veido prausimo želė
user posted image
Puslitrinio butelio užteko daugiau nei metams naudojant kiekvieną dieną. Geras prausiklis, tik sausino odą, tai po to būtina tepti kremą. ax.gif
Atsakyti
user posted image
"Avon Naturals" drėkinamasis kūno pienelis su vanile.
Nepatiko. Konsistencija labai vandeninga, skysta, man patinka tirštesni kūno losjonai (nors aišku, čia gi pienelis, tai dėl to tokia konsistencija). Kvapas labai įkyrus, sintetinis. Oda mano nėra sausa, tai ar super drėkina nepasakysiu, bet man pakako. Tikrai nekartotinas.
Atsakyti