Kelių mėnesių pabaigtuvės
CMO (neverčiu) šampūnas slenkantiems plaukams. Vidutiniškas. Plaukai būdavo gražūs, bet šiek tiek sausino plauką. Pipiriškumas vidutinis, daugiau kvape, nei kokiam poveikyje.
CMO balzamas slenkantiems plaukams. Pagal instrukciją, reikėjo naudoti plaukų šaknims, kas kaip ir logiška, jei nori sustabdyti plaukų slinkimą. Bet taip naudojant man tikrai riebino plaukų šaknis ir jau po pusdienio plaukai sukrisdavo. O naudojant kaip įprastą balzamą viskas ok būdavo.
Henne Color balzamas. Šis daiktas daugiausiai skirtas plaukų dažų miltelių maišymui, gaminant dažančią masę. Naudojau ir taip, bet nelabai patiko, jokio kitokio poveikio, o ir masė tokia pati gaudavosi, kaip su šiltu vandeniu ir aliejumi. Kaip balzamas vidutiniškas. Šiek tiek sausino plaukus.
Anatomicals plaukų šampūnas. Daugiausiai naudojo MB, aš tik dėl įdomumo. Vidutiniškas, standartinis šampūnas. Jokio wow efekto.
Henna color šampūnas raudoniems plaukams. Spalvai intesyvumo priduodavo minimaliai. Kaip šampūnas normalus, bet nieko ypatingo. Gal net šiek tiek sausino plaukus, tačiau antrą dieną vis tiek riebaluoti tapdavo.
Papildyta:
Deep steep kūno losjonas. Be intensyvaus, bet skanaus kvapo, nieko ypatingo. Gana sunkiai geriasi, drėkinimo pakanka tik pirmai valandai, po to kažkur dingsta visas efektas.
BBW kūno purškiklis. Kvapas skanus, laikydavosi ilgai, pakakdavo kelių papurškimų, tad naudojosi skalsiai.
REN veido šveitiklis. Toks "minkštas". Dalelės iš aliejaus, tad šveičiant jos ištirpsta ir oda lieka švelni, bet ir pašveista. Labai patiko.
REN veido kaukė. Veido oda po jos likdavo labai švari, lygi. Tačiau efektas laikinas, kaip ir daugumos kaukių turbūt. Šiaip patiko, bet nekartotina, nes gana brangi.
Papildyta:
Missha 3 D tušas. Labai gerai laikosi, nenubėga, nenutrupa net itin karštą dieną. Blakstienas gražiai padažo, bet gana natūraliai. Tušas iš sausesnių, tad greit ir išsausėjo visiškai. Nors pagal kainą tai galima nors ir kas mėnesį keisti. Nuo 4 D nelabai kuo skiriasi suteikiamu efektu. Dažnai su juo dažydavau tik apatines blakstienas, nes dauguma kitų tušų neatlaiko ir nubėga.
Peggy Sage tušas. Gavau lauktuvių iš Francės, tad net nežinau, ar LT galima nusipirkti. Iš pradžių dažė tobulai. Padarydavo tokias lėliškas, bet kartu ir natūralias blakstienas. Lyg tavo pačios būtų gražios, o tušas tik prisideda prie to grožio paryškinimo. Tačiau gana greit apdžiuvo ir dažydavo kaip apdžiuvęs tušas.
Aubrey organics lūpų balzamas. Skanus kvapas. Drėkinimas vidutinis. Žiemą nelb, orams atšilus - visai pakankamas. Faina, kad natūralus, bet dabar gana daug natūralių gerų, tiesiog puikių lūpų balzamų, tad nekartotinas.
L'occitane rankų kremas. Patinka man jie. Tik kvapus kaitalioju, kurie, tiesa sakant, nėra mano mėgstamiausi. Bet jo gerasis efektas trunka gana trumpai, tad tenka vis naudoti, ir naudoti, ir naudoti

O tai reiškia, kad reikia pirkti, ir pirkti, ir pirkti.
Abrikosų kauliukų aliejus. Nesuskaičiuojamas pabaigtukas. Naudoju akių makiažui valyti ir plaukų kaukėms, ypatingai galiukams. Puikus daiktas, jokių nusiskundimų.
Valgyti medų labai smagu, bet yra tokia akimirka, prieš pat valgant, kai būna dar smagiau...