Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Flormar perfect coverage maskuoklis. Blogiausias maskuoklis EVER biggrin.gif nieko nemaskuoja, dėmelių, spuogelių nepaslepia, vos užtepus ant paakių, tuoj pat subėga į raukšleles. Nekartotinas ir nerekomenduotinas.
user posted image

Loreal Energetic tangerine nagų lakas. Ryški neoninė orandžinė, finishas be spindesio. Kaip ir visi šios serijos labai man greitai sutirštėja ir baigiasi.
user posted image

Oyster cosmetics kaukė dažytiems plaukams su kokosu. Užteko 6 mėnesiams (!!!) naudojant beveik kasdien. Naudojau kaip balzamą. Iš pradžių labai erzino kvapas, vėliau pripratau. Patiko, tikrai kartosiu kokią kitos rūšies iš šios serijos. Pirkau su šampūnu, kuris netiko man, perleidau mamai, jai puikiai tiko.
user posted image
Atsakyti
user posted image
Budama Lietuvoje sunaudojau šį šampūną ir man jis labai patiko- plaukai iki vakaro ir sekantį rytą buvo dar nesulipę. Tikrai vienas geriausių bandytų šampūnų thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
talika lipocils

tikrai efektingas tepdavau beveik kasdien , po tusu, kartais tiesiog viena ir ant antakiu truputi, pastebejau skirtuma-blakstienos ilgesnes, tankesnes

Dragon's Blood Cleansing Water RODIAL
user posted image

nerealus vandenukas , pasalina visa makiaza, kartu ir tonizuoja , stangrina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 05 birželio 2014 - 14:30
QUOTE(greeny1231 @ 2014 06 05, 10:06)
Kur perkate si nagu stiprikli?  smile.gif

Douglas 4u.gif
Atsakyti
Avon Senses Garden of Eden dušo želė - nepatiko kvapas, išnaudojau pusę, o likutį supyliau į skysto muilo indą, kad greičiau pasibaigtų

user posted image
Atsakyti
Byly Gold vaško juostelės veidui. Nelabai patiko, poveikis kaip tų papigiai, o kaina vos ne kaip Veet. Visgi Veet man geriausios, nors šiuo metu atradau dar vienas pigesnes, o šiaip tai susinaudoja visada, naudoju maždaug kas savaitę smile.gif
user posted image
Atsakyti
MakeUp Academy maskuoklis. Metu lauk vos pabandžius. Gavau pasenusį, light spalva labai tamsi, produktas tirštas.
user posted image

Essence cover stick maskuoklis. Irgi metu lauk net neįpusėtą. Per tamsus, per kietas, sunkiai skaidosi.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twiggy: 06 birželio 2014 - 16:57
earth science 'a-d-e creamy cleanser' prausiklis - nesuskaiciuoju jau kelintas, nes vienas is paciu paciausiu ir nuolat kartojamas. Kaina nedidele, labai skalsus, makiaza nuprausia visa puikiai. Kolkas turiu pradarytus kelis kitus prausiklius ir dar sandeliuke visokiu uzsilike, tai bandysiu sunaudot ka turiu, bet esu tikra, kad vel kazkada pirksiu si.
user posted image

Thayers hamamelio tonikas - irgi is tu produktu, kur nuolat turiu (tik kvapa pakaitalioju). Turiu vel toki sandeliuke, bet kolkas bandysiu pora kitu sunaudot.
user posted image

Acure kondicionierius - lengvokas toks, nekartociau. Siaip turiu atradus megstama kauke plaukams (Earth Science), kuria naudoju kaip kondicionieriu, tai subaigus kondicionieriu atsargas turbut apsistosiu ties ta kauke. Na o Acure sampunai man patinka - dabar turiu 2 bei seniau esu naudojus su arganu ir nei vienam priekaistu neturiu.
user posted image

goddess garden 'sunscreen spf 30' - ismetu likuti, nes stovi nuo pernai ir jau galiojimas link pabaigos. Ir siaip sandeliuke dar keli nauji sios ir kitu firmu, tai nera prasmes laikyt jau si.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 08 birželio 2014 - 16:59
Klorane Quinine B6 šampūnas - patiko, efektyvus, malonaus kvapo, naudojant plaukai pasidarė purūs, gražiai krentantys, kolegės nuolat paklausdavo, ar nedažiau plaukų, nes pradėjo labai žvilgėti

user posted image
Atsakyti
Lancome Midnight Rose ax.gif
user posted image
Avon plaukų kaukė, kaip kaukė posilpnė, o kaip kondicionierius kartas nuo karto visai neblogai ax.gif
user posted image
Atsakyti
L'occitane rankų kremo miniukus labai mėgstu. Dažniausiai nešiojuos rankinėje, kvapus pakaitalioju, bet mėgstamiausias šis wub.gif
user posted image
Atsakyti
Rexona dezodorantas, kvapas "Sexy". vienas geriausių dezodorantų, nežinau jau kiek esu sunaudojus, patinka kad tikrai laiko visą dieną, netepa rūbų ir kvepia labai skaniai smile.gif Kai bus akcija nusipirksiu dar, o dabar naudoju Nivea smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissable_lips: 09 birželio 2014 - 10:22