earth science 'a-d-e creamy cleanser' prausiklis - nesuskaiciuoju jau kelintas, nes vienas is paciu paciausiu ir nuolat kartojamas. Kaina nedidele, labai skalsus, makiaza nuprausia visa puikiai. Kolkas turiu pradarytus kelis kitus prausiklius ir dar sandeliuke visokiu uzsilike, tai bandysiu sunaudot ka turiu, bet esu tikra, kad vel kazkada pirksiu si.
Thayers hamamelio tonikas - irgi is tu produktu, kur nuolat turiu (tik kvapa pakaitalioju). Turiu vel toki sandeliuke, bet kolkas bandysiu pora kitu sunaudot.
Acure kondicionierius - lengvokas toks, nekartociau. Siaip turiu atradus megstama kauke plaukams (Earth Science), kuria naudoju kaip kondicionieriu, tai subaigus kondicionieriu atsargas turbut apsistosiu ties ta kauke. Na o Acure sampunai man patinka - dabar turiu 2 bei seniau esu naudojus su arganu ir nei vienam priekaistu neturiu.
goddess garden 'sunscreen spf 30' - ismetu likuti, nes stovi nuo pernai ir jau galiojimas link pabaigos. Ir siaip sandeliuke dar keli nauji sios ir kitu firmu, tai nera prasmes laikyt jau si.