Pabaigtuuuuukaaaaaiii
Čistaja linija kremas spuoguotai odai. Nieko gero. Veidą, atrodo, dar labiau kemša. Bandžiau naudoti nugarai, nes irgi turiu probleminę, tai kremas nusitrina, kaip kokia sena oda. Žodžiu, pigus kremas ir lieka pigiu kremu, šiuo atveju (bet būna išimčių, tikiu).
Levandų eterinis aliejus. Prisiskaičiau, kad veikia, kaip arbatmedžio aliejus, kuris man netinka, nes alergizuoja odą. Kažkaip jokio ypatingo poveikio spuogeliams nepastebėjau. Didžiąją dalį sunaudojau kvėpavimui garais, kai turėjau sinusitinę slogą.
Batiste sausas šampūnas tamsesniems plaukams. Puikus. Tiesa, galiu lyginti tik su Syoss sausu šampūnu, bet vis tiek - Batiste man patinka. Tik efektas nėra toks, jog jautiesi, kaip ką tik išplauta galva. Jaučiuosi dar blogiau po sauso šampūno, bet plaukai atrodo šiek tiek geriau ir tai išgelbsti ekstra situacijose. Tas šampūno tamsumas visai geras dalykas, nes plaukai mažiau žili atrodo
Mychelle serumas. Turėtų kovoti su odos pigmentacija, dėmelėmis ir pan. Jokios kovos ženklų nepastebėta. Nekartotinas.
Anatomicals šampūnas. Daugiausiai naudojo MB, bet kelis kartus patestavus, jaučiu, jog turiu teisę rašyti atsiliepimą. Labai vidutinis šampūnas. Plaukai jau pirmos dienos vakare sukritę. Ir kvapas toks nelb "peach". Nekartotinas.
Physicians Formula akių pravedimas/serumas. Nuostabus ir fantastiškas. Gaila, kad iHerb'e nebėra juodo, bet bandysiu draugauti su rudu. Kai jį pirkau, turėjau gana mažai patirties su "pravodkėm", tačiau jau pirmą kartą pavyko puikiai pasidažyti. Išlikdavo visą dieną, ilgai tarnavo. Blakstienų augime kažin ar daug indėlio buvo, bet atleidžiu.
Revlon lūpų dažai. Nepabaigti, bet atsisveikinu. Spalva graži, bet turi blizgučių, kurie man labai labai nepatinka. Tiesiog negaliu prisiversti naudoti.
Hourglass pagrindas makiažui. Kaip ir viskas turėtų būti gerai: sudėtis, prabangi kaina, produkto idėja. Bet kažkaip nieko gero. Dengiasi maloniai, bet oda lieka slidi ir ant viršaus jau sunkiai kas laikosi. Kaip aliejumi, kuris nelabai geriasi, patepta.
Mavala blakstienu serumas. Naudojant kasdien tikrai matėsi skirtumas. Blakstienos buvo ilgesnės, mažiau iškrisdavo. Tik nustojus naudoti, situacija liko panaši, kaip prieš naudojimą. Gal meluoju, šiek tiek geriau

Tad lyg ir geras daiktas, bet lyg ir nesinori naudoti nuolat. Tiesa, dar jautrindavo akis kartais.
Orly viršutinis ir apatinis nagų lako sluoksnis. Naudodavau tik kaip nagų lako pagrindą. Jokių nusiskundimų. Labai ilgai naudojosi. Nagą apsaugodavo 100 proc. Lakas laikydavosi normaliai, nemanau, kad ilgiau, bet pagrindo ir funkcija ne ta.
Eveline blakstienų serumas. Naudoju kaip pagrindą blakstienų tušui. Puikus daiktas. Jau turbūt trečias sunaudotas. Man tikrai gražiau dengiasi tušas. Esu išbandžius su keliais. Šiuo metu su Maybelline Colossal. Rezultatas puikus. Dar savo fantazijose prisigalvoju, kad ir blakstienas labiau saugau su tokiu pagrindu
Madre Bees lūpų balzamas su kokosu aliejumi. Lengvas, paprastas, geros sudėties ir nemokamas

Man šis turbūt labiausiai iš visų patiko, nes toks blizgesnis, šlapesnis ir kvapas neutraliausias.
Bevardžiai, Ebay gerojo pardavėjo iš Kinijos dovanoti, lapeliai veido riebumui reguliuoti. Graži pakuotė

Funkciją atliko, bet nežinau, kaip toks daiktas gali neatlikti. Ačiū gerajam pardavėjui
Tuščia lentyna ir vėl laukia tuščių buteliukų
Valgyti medų labai smagu, bet yra tokia akimirka, prieš pat valgant, kai būna dar smagiau...