Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

JMO Vitamin C anti-aging face serum
Labai patiko, jautesi kad stangrina oda, veidas po jo labai graziai atrode, toks gaivus, skaistus, graziai atrodydavo net be pudros. Siaip kaip makiazo pagrindas visai netinkamas, nes yra tokios pusiau gelines konsistencijos, tai naudojau daugiausia vakarais. Tikrai kartotinas, ypac jei vel pasitaikys su nuolaida.
user posted image

Dr. Hauschka Lip care stick
Irgi labai patiko. Vertas kiekvieno cento. Labai graziai atrodo ant lupu, net nzn ka jis padaro, bet tokia net lupu forma grazesne biggrin.gif Nera toks kaip vien riebalas, bet gerai maitinantis, ilgai issilaiko, malonus kvapas, gana ilgam uzteko.
user posted image

Annayake blakstienu tusas
Tikejausi daugiau is jo. Is pradziu galvojau, kad visai neblogai dazo, jei dar truputi sutirstes bus super tusas. Bet kai po kiek laiko sutirstejo, pradejo labai daug koses tepti, nezmoniskai lipinti blakstienas, vienas vargas kol graziai pasidazai. Siaip dazo ryskiai, ilgina, storina. Man norejosi kad graziai atskirtu blakstienas ir tankintu. Nekartosiu. I jo vieta Dior It Lash.
user posted image

Durance duso zele (Vanilla - Ylang)
Labai patiko. Tirsta, skalsi, gerai putoja, odos nesausina. Labai skaniai kvepia, siaip as vaniles nemegstu, bet sitas derinys labai patiko, toks kaip kvepalu aromatas, jauciasi ir nusiprausus kuri laika. Gal kazkada ir kartosiu.
user posted image
Atsakyti
Essence nagų lako valiklis - nuolat naudojamas, valo gerai, pigus, minusų nėra smile.gif
Lancome Le Crayon Sourcils antakių pieštukas - patiko nes kietas, lengva išretušuoti, natūraliai atrodo, išlieka visą dieną, nenusitrina.

user posted imageuser posted image
Atsakyti

Niekam tikes, sunkiai suoptimizuotas. Vienintelis pliusas, kad nekemsa poru. Nei drekinimo, nei energijos - nieko. Atrodo susigeria lengvai, taciau oda tampa blizgi. Sausesnes vietas net persti pasitepus. Nors mano oda misri i riebuma.user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noir couture: 20 birželio 2014 - 14:16
dolce & gabbana 'light blue', 50ml EDT - esu turejus seniau, tada kartojau ir dabar nauja buteliuka nusipirkau. Man tai tobulas vasarinis kvapas - gaivus, lengvi, neerzina.
user posted image

dolce & gabbana 'passion eyes' tuso miniukas - nemegstu riestu sepeteliu, bet siuo atveju netrukde jis. Pradzioj tusas labai patiko, net vienas naudojamas, o veliau naudojau kartu su kitais turimais tusais, nes man norisi daugiau apimties. Bet graziai pasukuodavo ir atskirdavo, tai maisant su kitu tusu gaudavau norima rezultata.
user posted image

Everyday Minerals 'sheri's radiant creation' blizgi pudra (foto didoka, tai dedu nuoroda) - turiu tik megineli, bet uzsistovejo ir metu lauk. Nepatinka jame rozinis pigmentas ir kaip highlighter'is jis man per blankus, nepakankamai vientisas. Is 'lucent powder' turiu 'natural' spalva, tai ja irgi uzkisus laikiau, nes netiko kaip highlighter'is, bet pabandziau visam veidui padengt ant pudros ir rezultatas puikus - labai atgaivina vaizda, bet nesimato blizgumo ir pan. Sakyciau toks meteoritiskas rezultatas. thumbup.gif

juice beauty 'green apple' kuno losjonas - nepatiko schmoll.gif Tikejausi ir kvapo vaisiskesnio, o realiai i obuolius net nepanasu, geriausiu atveju kazkas truputi citrusinio.... Jei norisi tikro obuoliu kvapo, tai rekomenduoju 100% Pure losjonus thumbup.gif Na tai sunkiai man naudojosi sitas losjonas ir vis stumiamas i sali budavo, o paskui susiruosiu pribaigt, naudoju naudoju ir niekaip nesibaigia, tai vel atidedu i sona. Drekinimas geras, gana lengvas, bet geriasi i oda sunkokai ir nelabai smagiai tepasi.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2014 06 19, 20:27)
Dr. Hauschka Lip care stick
Irgi labai patiko. Vertas kiekvieno cento. Labai graziai atrodo ant lupu, net nzn ka jis padaro, bet tokia net lupu forma grazesne biggrin.gif Nera toks kaip vien riebalas, bet gerai maitinantis, ilgai issilaiko, malonus kvapas, gana ilgam uzteko.
user posted image

Labai šito noriu, nors ir sėdžiu jau apsikrovus balzamais. Kažkokia manija kartais užplaukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 06 20, 23:14)
Labai šito noriu, nors ir sėdžiu jau apsikrovus balzamais. Kažkokia manija kartais užplaukia  biggrin.gif

Biotekoj birzelio savaitgaliais 15 % nuolaida Dr. Hauschka kosmetikai, tai dar galit isigyt su nuolaida. mirksiukas.gif Tik patariu imti seno leidimo pakuote, nes as snd nusipirkau ir emiau naujasne. Pardaveja perspejo, kad nuo jos raides nusitrina, bet ai sakau, nieko tokio. Gizus namo ziuriu tikrai, atrodo kad pudruotais pirstais buciau emus uz tos pakuotes, nes toks rudas isismuzrinimas atirades biggrin.gif Ir jos taip po truputi valosi. Cia siaip smulkmena, bet jei reiktu rinktis imciau vel sena geriau. ax.gif
Cia sena (1) ir nauja (2) pakuotes
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Pabaigtuuuuukaaaaaiii yahoo.gif

user posted image

Čistaja linija kremas spuoguotai odai. Nieko gero. Veidą, atrodo, dar labiau kemša. Bandžiau naudoti nugarai, nes irgi turiu probleminę, tai kremas nusitrina, kaip kokia sena oda. Žodžiu, pigus kremas ir lieka pigiu kremu, šiuo atveju (bet būna išimčių, tikiu).

Levandų eterinis aliejus. Prisiskaičiau, kad veikia, kaip arbatmedžio aliejus, kuris man netinka, nes alergizuoja odą. Kažkaip jokio ypatingo poveikio spuogeliams nepastebėjau. Didžiąją dalį sunaudojau kvėpavimui garais, kai turėjau sinusitinę slogą.

Batiste sausas šampūnas tamsesniems plaukams. Puikus. Tiesa, galiu lyginti tik su Syoss sausu šampūnu, bet vis tiek - Batiste man patinka. Tik efektas nėra toks, jog jautiesi, kaip ką tik išplauta galva. Jaučiuosi dar blogiau po sauso šampūno, bet plaukai atrodo šiek tiek geriau ir tai išgelbsti ekstra situacijose. Tas šampūno tamsumas visai geras dalykas, nes plaukai mažiau žili atrodo biggrin.gif

Mychelle serumas. Turėtų kovoti su odos pigmentacija, dėmelėmis ir pan. Jokios kovos ženklų nepastebėta. Nekartotinas.

Anatomicals šampūnas. Daugiausiai naudojo MB, bet kelis kartus patestavus, jaučiu, jog turiu teisę rašyti atsiliepimą. Labai vidutinis šampūnas. Plaukai jau pirmos dienos vakare sukritę. Ir kvapas toks nelb "peach". Nekartotinas.

user posted image

Physicians Formula akių pravedimas/serumas. Nuostabus ir fantastiškas. Gaila, kad iHerb'e nebėra juodo, bet bandysiu draugauti su rudu. Kai jį pirkau, turėjau gana mažai patirties su "pravodkėm", tačiau jau pirmą kartą pavyko puikiai pasidažyti. Išlikdavo visą dieną, ilgai tarnavo. Blakstienų augime kažin ar daug indėlio buvo, bet atleidžiu.

Revlon lūpų dažai. Nepabaigti, bet atsisveikinu. Spalva graži, bet turi blizgučių, kurie man labai labai nepatinka. Tiesiog negaliu prisiversti naudoti.

Hourglass pagrindas makiažui. Kaip ir viskas turėtų būti gerai: sudėtis, prabangi kaina, produkto idėja. Bet kažkaip nieko gero. Dengiasi maloniai, bet oda lieka slidi ir ant viršaus jau sunkiai kas laikosi. Kaip aliejumi, kuris nelabai geriasi, patepta.

Mavala blakstienu serumas. Naudojant kasdien tikrai matėsi skirtumas. Blakstienos buvo ilgesnės, mažiau iškrisdavo. Tik nustojus naudoti, situacija liko panaši, kaip prieš naudojimą. Gal meluoju, šiek tiek geriau biggrin.gif Tad lyg ir geras daiktas, bet lyg ir nesinori naudoti nuolat. Tiesa, dar jautrindavo akis kartais.

Orly viršutinis ir apatinis nagų lako sluoksnis. Naudodavau tik kaip nagų lako pagrindą. Jokių nusiskundimų. Labai ilgai naudojosi. Nagą apsaugodavo 100 proc. Lakas laikydavosi normaliai, nemanau, kad ilgiau, bet pagrindo ir funkcija ne ta.

Eveline blakstienų serumas. Naudoju kaip pagrindą blakstienų tušui. Puikus daiktas. Jau turbūt trečias sunaudotas. Man tikrai gražiau dengiasi tušas. Esu išbandžius su keliais. Šiuo metu su Maybelline Colossal. Rezultatas puikus. Dar savo fantazijose prisigalvoju, kad ir blakstienas labiau saugau su tokiu pagrindu biggrin.gif

Madre Bees lūpų balzamas su kokosu aliejumi. Lengvas, paprastas, geros sudėties ir nemokamas biggrin.gif Man šis turbūt labiausiai iš visų patiko, nes toks blizgesnis, šlapesnis ir kvapas neutraliausias.

Bevardžiai, Ebay gerojo pardavėjo iš Kinijos dovanoti, lapeliai veido riebumui reguliuoti. Graži pakuotė biggrin.gif Funkciją atliko, bet nežinau, kaip toks daiktas gali neatlikti. Ačiū gerajam pardavėjui 4u.gif

Tuščia lentyna ir vėl laukia tuščių buteliukų bigsmile.gif

Atsakyti
Shiseido 'The Makeup Lifting Foundation Teint Lift Satin' (I00)
Iš pradžių patiko, po to nebelabai, po to vėl tiko. Maskavimas vidutiniškas, nežinau nuo ko priklausė, bet kartais labai matės ant veido, kartais visai nepastebima buvo. Nekimšo, ilgai naudojosi ir patogi pakuotė, tačiau nebekartočiau, nors rekomenduočiau kaip gerą krempudrą.
Lancome 'Color fever gloss' (326)
Mano mylimiausias blizgis su tobula spalva, bet nemėgstu blizgesių, tad nesunaudojus sugedo.
Collistar 'Talasso scrub anti-water'
Nežinau už ką tokios pagyros rolleyes.gif ypač dėl kvapo kuris vėliau įsigeria ne tik kad į tave ir užuodi vėliau visą dieną, bet dar ir rankšluočiai (man) prasmirsta. Malonus jausmas jau baigus maudyts, oda sudrėkinta, tačiau jei naudoji po skutimo odą tuose vietose labai grauža. Visiškai neskalsus. Vienu žodžiu nekartočiau nei už ką. Nors va jų dušo aliejus labai patiko smile.gif

Na ir mano turbūt kokia 50a pakuotė Sebamed 'care gel'. drėkina pakankamai dienai, nakčiai tepu kažką labaiu padrėkinančio, nekemša porų kas man svarbiausia, skalsus ir pripratus krempudra gerai stovi ant jo. į jo vietą toks pats.
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2014 06 22, 18:10)

Na ir mano turbūt kokia 50a pakuotė Sebamed 'care gel'. drėkina pakankamai dienai, nakčiai tepu kažką labaiu padrėkinančio, nekemša porų kas man svarbiausia, skalsus ir pripratus krempudra gerai stovi ant jo. į jo vietą toks pats.

Ar misrios odos normaliu odos ploteliu nenusausintu? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noir couture @ 2014 06 22, 20:08)
Ar misrios odos normaliu odos ploteliu nenusausintu? ax.gif  4u.gif

Jis nesausina, bet trūktų drėgmės sausiem ploteliam. Aš jį pastoviai naudodavau kai man buvo 18 metų biggrin.gif
Atsakyti
Loreal Elvital fibralogy šampūnas
user posted image
Žada pastorinti plaukus. Pirkau tiesiog kaip paprastą šampūną. Gerai putoja, skalsus, plaukai puresni būna. Nekartotinas, nes greičiau susiriebaluoja plaukai. ax.gif
Ma provence, Orange blossom dušo želė
user posted image
Nieko gero. Kvapas sintetinis, sausina odą. cool.gif
Faberlic akių makiažo valiklis
user posted image
Nieko gero. Taip gerai ir lengvai nenuvalo kaip miceliniai vandenys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo She_Wolf: 23 birželio 2014 - 10:34
user posted image

Clinique Even Better Skin Tone Corrector, mažas kiekis 15 ml. Nežinau, kaip dėl tono koregavimo (turiu paraudusį veidelį), bet drėkina labai gerai. Greitai susigeria, taupiai naudojasi, jaučiasi drėkinimas. Pirkčiau pilną dydį tikrai bigsmile.gif

Tą patį galiu pasakyti ir apie dramatically different moisturizing lotion+. Žiemą pirkčiau dar kartą, kai reikia ypatingo drėkinimo. Mano mišriai odai labai tiko.
user posted image

Garnier Honey Treasures kondicionierius. Apie šampūną ir kaukę dar neturiu nuomonės, bet kondicionierius superinis. Gal efektas ir laikinas, padengia plauką silikonais ir tiek, bet vis tiek — mano plaukai šiuo metu pagadinti, bet dėka šito daikto atrodo atvirkščiai — atsigavę ir sveiki. Bent taip aplinkiniai sako. Tai dedu 10/10 ir jau sandėliuke stovi eilutė šito gerumo. drinks_cheers.gif
user posted image
Atsakyti