Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Pabaigiau Andalou naturals sampuna ir kondicionieriu. Abi sios priemones tiko mano plaukams, skalsios, skaniai kvepia. Kartosiu kada nors vel. Bet dabar isbandysiu kita sampuna ir kondicionieriu.
user posted image
John masters organics deep scalp purifyng serum. Nelabai supratau, kam jis. Raso, kad atstato pazeista skalpa ir salina per dideli sebuma. Buvo rinkinyje su JMO sampunu ir levandu purskalu plaukams. Itrindavau i saknis po beveik kiekvieno plovimo, taip ir sunaudojau. Kazkokiu rezultatu nepastebejau.
user posted image
foto is interneto
Lavera nenuplaunamas purskiamas plauku kondicionierius. Nepatiko, jokio poveikio, isskyrus skanu kvapa.
user posted image

Soap and Glory drekinantis duso gelis (miniukas) Gavau per Kaledas rinkinuka kunui, tai sunaudojau. Duske kaip duske, neblogas kvapas, bet man prie sirdies naturalesnes priemones, nors smagu buvo isbandyti. I jo vieta dr.organics duso gelis su granatais.
user posted image
Taip pat tos pacios firmos kuno svetiklio miniukas. Nei labai blogas nei labai geras. Sunaudojau ir tiek.
user posted image

Aromatika aliejukas dekolte ir krutinei. Ne pirmas ir ne paskutinis, drekina, kazkiek pastangrina. Perku eurovaistinej.

Ambroozija Lela drekinantis veido kremas visu tipu odai. Nepabaigiau. Nepatiko pakuote, kad reikia su kabinti su mentele, o as jos neturejau, tai kabinau su pirstais. I gala meciau si krema, nes galiojimas i pabaiga, be to, oda kazkaip negraziai atrodydavo, tai pagalvojau, kad uztersiau krema.
Visos foto ne mano, is interneto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 09 birželio 2014 - 10:53
L'oreal Color riche 404 scarlet vamp ax.gif šiuos lakus galėčiau pavadinti savo metų atradimu - daug gražių spalvų, labai patogus teptukas, greitai džiūsta ir pagaliau bent kartą išnaudojau visą bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Pats mylimiausias ir perkamas jau ne pirmą kartą thumbup.gif
Atsakyti
Litrinė kaukė biggrin.gif

URL=http://www.part.lt/perziura/6d198ae10e12f7fbec075d8fe80a4515674.png]user posted image[/URL]

Pati viena nežinau kiek laiko būčiau naudojusi, nes kiekis tai blink.gif Tepiau negailėdama, dar pasidalinau... Kaip už tokią kainą,tai nereali kaukė biggrin.gif Kvapas patiko, plaukai tikrai švelnesni, glotnesni...Tik atsibodo smile.gif
Papildyta:
URL=http://www.part.lt/perziura/e3fc655f89c052c18e4476f0369afd9a616.jpg]user posted image[/URL]

Šamopūnas ir balzamas silpniems ir ploneims plaukams. Nelabai patiko, apskritai paskutiniu metu neatrandu tinkančių/patinkančių plaukų priemonių. Šampūnas atrodo ir neišplauna švariai...Nekartočiau 4u.gif
Atsakyti
La roche posay vandenukas
user posted image
Atsakyti
Neaiškios firmos baltas pieštukas. Ilgai naudotas kaip highlighter'is akių makiaže. Geras daiktas, bus naudojamas, tik kitos firmos ax.gif
Atsakyti
superdrug cucumber cooling clay mask bandžiau pirmą kartą, visai patiko ir galbūt pirksiu dar, jei pasitaikys reikiamu metu parduotuvėje po ranka smile.gif
user posted image
Atsakyti
Banka Agafji stiprinanti kaukė plaukams - poveikiu ji man panašesnė į balzamą, suminkština plaukus, jie gražiai žvilga, bet galiukus vistiek reikėjo patepti aliejumi. Mano ilgiems plaukams užteko porai kartų. Pabandyti rekomenduočiau, nes kaina nedidelė, bet wow efekto tikėtis neverta.

user posted image
Atsakyti
John Freida sampunas blondinems
man tikrai nesausino bet kazkokio ypatingo poveikio nepastebejau g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 12 birželio 2014 - 08:13
Eveline MiniMax Nr. 494
user posted image
Spalva graži, bet šiaip niekuo neypatingas. Pirkau tikėdamasi, kad ilgiau išsilaikys nenutrupėjęs, bet taip pat kaip ir dauguma. Kiekis - 5 ml, todėl įmanoma subaigti. Pirkčiau vėl nebent dėl gražios spalvos. ax.gif
Atsakyti
Gosh kaukė visų tipų plaukams
user posted image

Nusipirkau pirmą kartą, bet turbūt ir paskutinį - per sunki kaukė mano plaukams, o ir kvapas keistokas...

user posted image

Šis Noah spindesio suteikiantis purškiklis su jojoba ir avokadu - irgi toks pirkinys nekartotinas,deja, nes blizgesio nepadaugėjo, žodžiu, jokio teigiamo poveikio.
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2014 06 04, 16:39)
Pasibaigė Dr. Sante intymios higienos putos jautriai odai. Labai patiko, kelis litus tekainavo, o poveikis tikrai neblogas, po depiliacijos nuprausus nuramina odą, ir šiaip kasdienai pasiteisino, švelnios tokios, nedirgino tikrai, sausumą ir niežulį nuėmė smile.gif Į jų vietą Viteks Thermal intymios higienos gelis smile.gif

Sakykite, o kur pirkote? g.gif 4u.gif
Atsakyti