Juvena Skin Energy Aqua Recharge Gel
Nepigus malonumas, ir bent man, sausos, šerpetojančios odos savininkei, užtenka tikrai neilgam. Na bet veiksmingas daikčiukas - reguliariai naudojant oda atrodo gyvybinga, sveika, lygi. Tik atidarius pakuotę pamaniau, kad kvapas per aitrus, kad išbers, alergizuos nuo cheminių priemaišų, bet ne - tobulas jis mano odai. Kadangi turėjau mišresnę odą (nosis riebesnė buvo) dabar oda suvienodėjo, tapo skaistesnė.
Parduoda tik kristianoje, kainuoja apie 250lt.

Beauty Formulas Active Oral Care Orthodontic V-Trim
Esu dantų valymo maniakė

John Frieda Brilliant Brunette Shampoo
Visus lūkesčius pranoko šios firmos plaukų priežiūros priemonės, man vienos geriausių. Pati dažau plaukus chna milteliais, plaunant šiuo šampūnu spalva man išlieka ryški ir spindinti kokius 4 mėnesius.

Henna Color
Tiesiog - chna. Pati konsistencija jos kitokia, nekrenta gabalais, kaip kitos chna. Ilgai laikosi spalva. Aš pati naudoju AUBURN spalvą, tai mano plaukai dabar tokie spindintys, raudoni (jei ką, paprašykit, atsiųsiu prieš-po fotkę)
pradžiai tiek... eh, rytoj dar dantų pastų analizę padarysiu

Papildyta:

Dar nuostabus dalykėlis vienas: Pharmaceris kreminė pudra
Maskavimas 100 procentų, nesimato nei kapiliarų nei spuogelių nei paraudimų, atrodo labai natūraliai, odos nesausina, nealergizuoja. Išsilaiko visą dieną. Ir kaina labai pakenčiama:) BENU vaistinėse dažnai nuolaida būna, arba vaistai.lt. Jau trečią buteliuką naudoju, ir naudodama kone kasdien, vieną sunaudoju per kelis metus. Nepakeičiamas man dalykėlis, ir kaip pudra, ir vietomis, vietoj maskuoklio..