Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

user posted image

Juvena Skin Energy Aqua Recharge Gel

Nepigus malonumas, ir bent man, sausos, šerpetojančios odos savininkei, užtenka tikrai neilgam. Na bet veiksmingas daikčiukas - reguliariai naudojant oda atrodo gyvybinga, sveika, lygi. Tik atidarius pakuotę pamaniau, kad kvapas per aitrus, kad išbers, alergizuos nuo cheminių priemaišų, bet ne - tobulas jis mano odai. Kadangi turėjau mišresnę odą (nosis riebesnė buvo) dabar oda suvienodėjo, tapo skaistesnė.
Parduoda tik kristianoje, kainuoja apie 250lt. smile.gif

user posted image

Beauty Formulas Active Oral Care Orthodontic V-Trim

Esu dantų valymo maniakė doh.gif Labai dažnai nusiperku dantų šepetėlį ir po kelių valymų išmetu. Pati nešioju breketukus, ir retas kuris man išvalo taip kaip norėtųsi, tačiau šitie - tikra pasaka. Sulenda į visus tarpdančius, nebraižo dantenų... parduoda juos droge, abu kartu kainuoja kažkur 5lt smile.gif

user posted image

John Frieda Brilliant Brunette Shampoo

Visus lūkesčius pranoko šios firmos plaukų priežiūros priemonės, man vienos geriausių. Pati dažau plaukus chna milteliais, plaunant šiuo šampūnu spalva man išlieka ryški ir spindinti kokius 4 mėnesius.

user posted image
Henna Color

Tiesiog - chna. Pati konsistencija jos kitokia, nekrenta gabalais, kaip kitos chna. Ilgai laikosi spalva. Aš pati naudoju AUBURN spalvą, tai mano plaukai dabar tokie spindintys, raudoni (jei ką, paprašykit, atsiųsiu prieš-po fotkę)

pradžiai tiek... eh, rytoj dar dantų pastų analizę padarysiu smile.gif
Papildyta:
user posted image

Dar nuostabus dalykėlis vienas: Pharmaceris kreminė pudra
Maskavimas 100 procentų, nesimato nei kapiliarų nei spuogelių nei paraudimų, atrodo labai natūraliai, odos nesausina, nealergizuoja. Išsilaiko visą dieną. Ir kaina labai pakenčiama:) BENU vaistinėse dažnai nuolaida būna, arba vaistai.lt. Jau trečią buteliuką naudoju, ir naudodama kone kasdien, vieną sunaudoju per kelis metus. Nepakeičiamas man dalykėlis, ir kaip pudra, ir vietomis, vietoj maskuoklio..
Atsakyti
QUOTE(karkum @ 2014 06 24, 00:18)
Tiesiog - chna. Pati konsistencija jos kitokia, nekrenta gabalais, kaip kitos chna. Ilgai laikosi spalva. Aš pati naudoju AUBURN spalvą, tai mano plaukai dabar tokie spindintys, raudoni (jei ką, paprašykit, atsiųsiu prieš-po fotkę)

Mane domintų foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2014 06 24, 09:08)
Mane domintų foto  4u.gif

Nemoku įkelti tiesiai iš kompiuterio sad.gif parašykit paštą, jei domina, atsiųsiu smile.gif
Atsakyti
Loreal micelinis vanduo - į jo vietą toks pat, naudoju tik akims valyti, mano turimus blakstienų tušus nuvalo greitai ir gerai, akių nedirgina. Išbandžiau ir kitų kompanijų micelinius vandenis, bet vis grįžtu prie šio.

Harbor Alpe bioLogica šampūnas - vidutinis, lengvai putoja, gerai išplauna, bet nei drėkina, nei glotnina, po to reikia daug ir gausiai kondicionieriaus ar kaukės, nes kitaip neįmanoma iššukuoti.

Uoga Uoga veido kaukė su mėlynėmis - šįkart sugedo, likutį išmetu. Kaukė patinka, gerai pravalo odą, paskaistina, nesausina.

user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
victoria secret amber romance lotion kvapas superinis, gerai drėkina ir susigeria, patiko gauti dovanų bigsmile.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(karkum @ 2014 06 23, 23:18)

Dar nuostabus dalykėlis vienas: Pharmaceris kreminė pudra
Maskavimas 100 procentų, nesimato nei kapiliarų nei spuogelių nei paraudimų, atrodo labai natūraliai, odos nesausina, nealergizuoja. Išsilaiko visą dieną. Ir kaina labai pakenčiama:) BENU vaistinėse dažnai nuolaida būna, arba vaistai.lt. Jau trečią buteliuką naudoju, ir naudodama kone kasdien, vieną sunaudoju per kelis metus. Nepakeičiamas man dalykėlis, ir kaip pudra, ir vietomis, vietoj maskuoklio..

Aš irgi ją naudoju, rekomendavo dermatologė, bet nėra man ji superinė. Labai sunki ant veido, vasarai man per sunki, nors maskuoja tikrai neblogai. Dar ją užtepus man atrodo, kad pasausina kaikur odą, tokie pašerpetojimai matosi, nors mano oda riebi g.gif O dėl kainos, tai pas mus vaistinėse ji tikrai užkelta, Lenkijoje be nuolaidos kainuoja perpus tiek kiek čia blink.gif
Atsakyti
Papildyta:
Aš irgi ją naudoju, rekomendavo dermatologė, bet nėra man ji superinė. Labai sunki ant veido, vasarai man per sunki, nors maskuoja tikrai neblogai. Dar ją užtepus man atrodo, kad pasausina kaikur odą, tokie pašerpetojimai matosi, nors mano oda riebi  g.gif  O dėl kainos, tai pas mus vaistinėse ji tikrai užkelta, Lenkijoje be nuolaidos kainuoja perpus tiek kiek čia  blink.gif

mano sausa oda, ir man visai nesausina. Nusiperku benu vaistinėse po 30 litų dažniausiai, nuolaidų metu. Na gal kiekvienai odai kitaip smile.gif
Atsakyti
user posted image

Sunaudotas jau 2 Caudalie serumas nuo pigmentiniu demiu, siek tiek pasviesino. I jo vieta kitas Caudalie serumas
Atsakyti
Guerlain tušas, labai patiko, gražiai dažė, gerai laikė, jokių priekaištų neturiu, visai kartočiau ax.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
Vivi Prausimosi putos veidui (tik pas mane atnaujinta pakuote)
Patiko, labai skalsiai naudojosi (kaip ir visi tokio tipo produktai), svariai nuprausdavo makiazo likucius (tusa valau aliejiniu valikliu), nesausino odos. Vienas nedidelis minuselis- sunkiai spaudziasi pompa, ypac jei rankos slapios. ax.gif I ju vieta vel Vivi, tik si karta roziu prausimosi putos.

Vivi
Jojobos aliejus
Naudojau plauku galiukams. Siaip visai patiko, kainavo nedaug, uzteko ilgam. Kazkas prase palyginti su JMO kai sunaudosiu, tai manau kad rinkciausi JMO, nors kaina daugiau nei dvigubai didesne, bet jis labiau drekinantis, skaniau kvepia biggrin.gif ir efektas geresnis. Nors ir sis Vivi, savo funkcija atlieka. I jo vieta Argandia arganu aliejus.

Vivi Makadamia samunas
Labai patiko jausmas juo issiplovus, plaukai labai svelnus, lygus, purus. Pats sampunas labai svelniai plauna, neitin gausiai putoja. Bet po ilgesnio naudojimo pastebejau kad plaukai labai issauseje.. nzn ar cia nuo sampuno (ir kondicionieriu is Vivi naudojau), dabar bandysiu Jason priemones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika_puika: 26 birželio 2014 - 22:04
QUOTE(guvilė @ 2014 06 23, 19:07)
Tą patį galiu pasakyti ir apie dramatically different moisturizing lotion+. Žiemą pirkčiau dar kartą, kai reikia ypatingo drėkinimo. Mano mišriai odai labai tiko.

Garnier Honey Treasures kondicionierius. Apie šampūną ir kaukę dar neturiu nuomonės, bet kondicionierius superinis. Gal efektas ir laikinas, padengia plauką silikonais ir tiek, bet vis tiek — mano plaukai šiuo metu pagadinti, bet dėka šito daikto atrodo atvirkščiai — atsigavę ir sveiki. Bent taip aplinkiniai sako. Tai dedu 10/10 ir jau sandėliuke stovi eilutė šito gerumo. drinks_cheers.gif
user posted image

Clinique kremukas tai ir mano favoritas wub.gif
O sampans stoja i must have vein del jusu aprasymo lotuliukas.gif bandysiu ir as kadangi labai jau reik sampunu atsargas pildyt, gal ir mano pazeistus galus ir plaukus sulygins bei atgaivins blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tresnia: 26 birželio 2014 - 22:28
The Body Shop kreminis prausiklis ir drėkinantis tonikas iš Vitamin E linijos
user posted image

Tonikas patiko, be alkoholio, švelnus, nedirgino. Gali būti, kad bus kartojamas.

Prausiklis, kaip sako etiketė, kreminis. Perkant irgi atrodė pakankamai tirštas, bet iš tikrųjų tai yra paprastas pienelis. Suprausiau, bet tikrai nekartosiu vien dėl konsistencijos. Nors šiaip nedirgino, prausė gerai.
Atsakyti
Prakirpau ir iki paskutinio lašo išnaudoja Le Weekend De Chanel miniuką, visai patiko mano odai. Iš vakaro užtepus ryte oda graži.
user posted image
Taip pat sunaudojau Talika priemonę blakstienom stiprinti. Patiko labiau nei Mavala.
user posted image
Atsakyti