Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Estee Lauder sumptuous extreme lash multiplying volume mascara turėjau šio tušo miniuką iš rinkinuko su paakių kremu, pirkau Douglas'e rudenį. Ir žiūriu, kad jau senokai stovi jis nenaudojamas, nes tušus stengiuosi keisti kas tris mėnesius. smile.gif Pradžioje nustebino pakankamai toks didokas ir ilgas šepetėlis, bet pripratus prie jo, ko gero buvo vienas iš geriausių bandytų tušų - blakstienos gražios, ilgos, storos ir nesulipę bigsmile.gif Dabar turiu loreal Manga, su kuriuo labai sunkiai susidraugavau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2014 06 13, 13:02)
Sakykite, o kur pirkote?  g.gif  4u.gif

As kaip tik pabaigiau sios firmos prausikli zele su pompa. Nelabai skalsus, toks niekuo neipatingas, bet gerai kad bekvapis. As pirkau Vilkpedeje esancioje Martinoje.
Atsakyti
Tigi S dream drops serumas, ne kažką, labai jaučiamo efekto nebuvo, nekartosiu
user posted image
Avon plaukų kaukė su vyšnių žiedais, labai nepatiko, nes tepk netepus, poveikio nulis sveikų ir nulis po kablelio irnesakyk.gif nekartosiu
user posted image
La Roche Posay prausiklis, man patinka, ir tinka, prie progos vis pagriebiu, plauna veidą švariai, odos nesausina
user posted image
Atsakyti
Pabaigiau Chanelette išgirtą Garnier Ultra Doux Honey linijos balzamą. Manęs nesužavėjo, eilinis balzamas, man gal kiek papūsdavo plaukus, ko aš nemėgstu.
user posted image

Atsakyti
Nepabaigiau,bet nenaudosiu
Garnier wunder oil su apsauga nuo karscio ir anti-frizz efektu,ji naudojant ant dregnu plauku jie siausdavosi ir kraipydavosi kaip varnu lizdas,tepdavau sausus,kad ta siausala priploti,pasikeiciau sampuna,kondicionieriu,nesupratau kas darosi...o visgi jis skatindamas plauku dziuvima ir persausindavo pati plauka,nustojau ji naudoti ir viskas puiku.
http://1.bp.blogspot...--L-mmRlgm.jpeg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 16 birželio 2014 - 17:17
l'occitane face colour cream duo buvo labai smagi paletė, gerai tepėsi, spalvytės gražios, gaila neišnaudojau visko, sukietėjo ir nebesidengia jau gražiai, o ir galiojimas pasibaigė doh.gif
user posted image
Atsakyti
Uoga uoga veido prausiklis "Gėlių laukai", poveikio nemačiau, nors švariai nuprausdavo veidą, tačiau rūgštinė kosmetika man labiau patiko:

user posted image

Oda kremukas, patiko, nes sumažėjo spuogelių, oda lygesnė (naudojau su kitomis rūgštinėmis priemonėmis: O d a prausikiliu, Paula's choice toniku)

user posted image

(nuotraukos skolintos)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselepagegiai: 17 birželio 2014 - 14:11
President dantų pasta. Kartojama ir pirksiu vėl. Dantis valau ryte su President, vakare su Opalescence. Turiu pasakyt, kad dantys tikrai pabaltėjo ax.gif

user posted image
Atsakyti
Natura Siberica Anti-Age tonikas - veidą juo valiau labai retai- vakarais, jei visą dieną būdavau be makiažo. Atgaivina, tonizuoja, bet tarsi jaučiasi kurį laiką ant odos, lipnokas. Pagrinde naudojau kaklui ir dekoltė valyti.

user posted image

Banka Agafji šveitiklis kūnui giliam odos valymui - labai patinka šios linijos pakuotės ir produktų kvapai smile.gif Mano kūno oda plona ir jautri, šveitiklis tikrai patiko, nes švelnus, nesausina odos, nuplovus oda minkšta ir švelni. Mėgstančioms stiprius šveitiklius- gali nepatikti. Išbandžiusi šios linijos kitus, pirksiu vėl smile.gif

user posted image
Atsakyti
Eveline kremas nuo strijų. Naudojau apie metus, šiaip, labiau dėl profilaktikos ir pažiūrėti ar nors kiek paveiks esančias kelias strijas nuo paauglystės dėl greito augimo. Aišku nepaveikė biggrin.gif Čia labiau placebo efektas su tokiais kremais, pliusas nebent už tai, kad turėjo šaldantį efektą, tai smagu buvo po sporto užsitept bigsmile.gif
user posted image

Juodasis molis. Patiko, pamažindavo spuogelių raudonį. Tik labai nepatikdavo tai, kad jį baisiai sunku atplauti ir visa kriauklė nusitaško juodai. doh.gif
user posted image

Neutrogena Visibly Clear Pink grapefruit Pradžioje patiko dėl kvapo, bet galiausiai kvapas pabodo ir prie to pačio pastebėjau sausinantį efektą, oda prašydavosi drėkinamojo kremo. Nekartosiu smile.gif
user posted image

L'oreal micelinis vanduo. Pirkau, kad galėčiau palyginti su Bioderma. Tarp šio ir Biodermos rožinio nepastebėjau visiškai jokio skirtumo, L'oreal gal net ir patiko labiau. Tačiau vistiek linkstu prie Bioderma žaliojo. Tiesa, šiuo metu naudoju Lirene micelinį - šlamštas schmoll.gif
user posted image

Garnier Pure 3in1 prausiklis. Šiaip taip sunaudojau cool.gif Nieko ypatingo, tik tiek, kad kai bandžiau prausti kūną juo atsirado skaudžių spuogų, bet nežinau ar čia tiesiog sutapimas ar ne smile.gif Patiko labiau nei Neutrogena, bet taip pat nekartojamas.
user posted image

Garnier akių makiažo valiklis Nepatiko, palikdavo riebią plėvelę doh.gif O ir kvapas kažkoks įdomus, man nepatinkantis, bei pats valiklis toks šiurkštus, net nežinau kaip apibūdinti unsure.gif Vienareikšmiškai nekartojamas rolleyes.gif
user posted image

Pupa friends dušo želė ir kūno pienelis Labai labai patiko smile.gif Kvapas laikydavosi dar ilgai po dušo ar kūno tepimo wub.gif Kadanors kartosiu, tik gal kito kvapo smile.gif
user posted image

Domašnije Recepti plaukų kremas-kaukė "Šilkinė" Patiko plius minus natūralesnė sudėtis. Nepatiko tas, kad nepastebėjau jokio efekto - nei plaukų "šilkinimo", nei greitesnio augimo. Tiesa nenaudojau reguliariai ir tepiau tik ant šaknų, nes rusaičių forumuose rašo, kad daug kam sausina plaukus. Nekartosiu biggrin.gif Ją aprašė ir Lithuanian Beauty blog.
user posted image

Daug pabaigtukų dar pas mane, bet gal neišsiplėsiu šiam kartui biggrin.gif Nuotraukos skolintos
Atsakyti
desert essence 'red raspberry' sampunas - patiko ir isvis DE sampunai bei kondicionieriai man patinkantys ir kartotini yra.
user posted image

Weleda 'citrus' kuno losjonas - labai lengvutis, greitai geriasi, bet padrekina uztektinai. Pakuote ir patiko, ir nepatiko - patiko, nes ta beore pompa smagi, bet tuo paciu nepatiko, kad nesimato kiek dar like produkto.
user posted image

J.R. Watkins 'sugar & shea' kuno sveitiklis - labai patiko thumbup.gif Jo vietoj irgi sios firmos, tik kito kvapo, tai iskart galiu pasakyt, kad konsistencija kitokia - naujasis kiek skystesnis, lengviau skirstosi ant odos. Sveicia gerai, nera visiskai nejauciamos daleles, bet ir nera astrus. Oda lieka lyg patepta kuno sviestu/kremu, t.y. lieka riebumas ant odos - rubu ir pan netepa, bet kremo/losjono ir pan po maudyniu jau nebereikia. Bent man tai sitas dalykas didelis pliusas. Tiesa, kvapai sios firmos stiprus, tai pvz losjono negalejau subaigt, nes nors ir skanus kvapas pradzioj buvo, bet ilgainiui igriso. ax.gif Su sveitikliais lengviau, nes trumpiau naudojasi.
user posted image

Burt's Bees 'pink blossom' lupu balzamas su spalva - patiko ir net labai thumbup.gif Spalva dengiasi lygiai, svelni, lupas padrekina gerai, skonis svelnus ir malonus. Metu lauk uzsistovejusi likuti, nes pakeite kvapa/skoni. Esu pries tai kazkuria is labiau nude spalvu turejus, tai ji nepatiko, nes spalva nelygiai dengesi.
user posted image

UNE 'L02' lupdazis - spalva labai neutrali, tepasi graziai, nesausina lupu. Patiko ir su malonumu naudojau, bet lupdazius as kazkodel vistiek reciau issitraukiu nei blizgius, tai uzsistovejo ir vakar apsiziurejau, kad lyg pakites kvapas.
user posted image

Lanvin for H&M 'rose' lupdazis - velgi metamas lauk, nes uzsistovejo pas mane. Siaip kaip ir patiko, nors kartais atrodydavo, kad tobulas, o kartais, kad paryskina lupu pasausejimus.
user posted image

Physician's Formula blizgis-dazai - ismetu, nes nenaudoju. Spalva labai ryski ir sviesi sakyciau, o man labiau patinka tamsesne raudona.
user posted image

Pure SKN 'cool nude' blizgis - man spalva tamsoka, tai labai retai naudojau ir dazniausiai ant virsaus dar kazka tepdavau (bet taip zaist prisitingiu). Kadangi prasivoliojo stalciuj bent kokius 2 metus, tai be sazines grauzaties atsikratau juo. ax.gif Tik paveiksliuko nerandu.
Atsakyti
user posted image
tokiam orui per riebus man. kvapas labai intensyvus.

user posted image
nei patiko, nei nepatiko biggrin.gif eiline duske, tik kad skaniai kvepia smile.gif

user posted image
'breksta'- liko lasas. visai patiko, bet kol kas nekartosiu. kas nepatiko- jei nenuvalai dregnu vatos diskeliu, bandant nuplauti vandeniu arba prausikliu- lieka riebi plevele schmoll.gif

user posted image
irgi liko lasas. apsaugo gerai, ikyraus kvapo neturi. labai neskalsus, uzteko gal menesiui-pusantro, per ta rutuliuka labai daug produkto isbega, storu sluoksniu tepasi. rubu tepimo baltom zymem nepastebejau.
Atsakyti