desert essence 'red raspberry' sampunas - patiko ir isvis DE sampunai bei kondicionieriai man patinkantys ir kartotini yra.
Weleda 'citrus' kuno losjonas - labai lengvutis, greitai geriasi, bet padrekina uztektinai. Pakuote ir patiko, ir nepatiko - patiko, nes ta beore pompa smagi, bet tuo paciu nepatiko, kad nesimato kiek dar like produkto.
J.R. Watkins 'sugar & shea' kuno sveitiklis - labai patiko

Jo vietoj irgi sios firmos, tik kito kvapo, tai iskart galiu pasakyt, kad konsistencija kitokia - naujasis kiek skystesnis, lengviau skirstosi ant odos. Sveicia gerai, nera visiskai nejauciamos daleles, bet ir nera astrus. Oda lieka lyg patepta kuno sviestu/kremu, t.y. lieka riebumas ant odos - rubu ir pan netepa, bet kremo/losjono ir pan po maudyniu jau nebereikia. Bent man tai sitas dalykas didelis pliusas. Tiesa, kvapai sios firmos stiprus, tai pvz losjono negalejau subaigt, nes nors ir skanus kvapas pradzioj buvo, bet ilgainiui igriso.

Su sveitikliais lengviau, nes trumpiau naudojasi.
Burt's Bees 'pink blossom' lupu balzamas su spalva - patiko ir net labai

Spalva dengiasi lygiai, svelni, lupas padrekina gerai, skonis svelnus ir malonus. Metu lauk uzsistovejusi likuti, nes pakeite kvapa/skoni. Esu pries tai kazkuria is labiau nude spalvu turejus, tai ji nepatiko, nes spalva nelygiai dengesi.
UNE 'L02' lupdazis - spalva labai neutrali, tepasi graziai, nesausina lupu. Patiko ir su malonumu naudojau, bet lupdazius as kazkodel vistiek reciau issitraukiu nei blizgius, tai uzsistovejo ir vakar apsiziurejau, kad lyg pakites kvapas.
Lanvin for H&M 'rose' lupdazis - velgi metamas lauk, nes uzsistovejo pas mane. Siaip kaip ir patiko, nors kartais atrodydavo, kad tobulas, o kartais, kad paryskina lupu pasausejimus.
Physician's Formula blizgis-dazai - ismetu, nes nenaudoju. Spalva labai ryski ir sviesi sakyciau, o man labiau patinka tamsesne raudona.
Pure SKN 'cool nude' blizgis - man spalva tamsoka, tai labai retai naudojau ir dazniausiai ant virsaus dar kazka tepdavau (bet taip zaist prisitingiu). Kadangi prasivoliojo stalciuj bent kokius 2 metus, tai be sazines grauzaties atsikratau juo.

Tik paveiksliuko nerandu.