Weleda berzu aliejuko miniukas - jis anticeliulitinis yra, bet naudojau kaip paprasta alieju visam kunui, nes jo kvapas dieviskas
Lancome 'in love' blizgis, spalva '
200 just strass' - dar like, bet ismetu, nes sunkoka uztept ir siaip kazkoks patirstejes ir idomiai nusaldejes kvapas. As ji kartais tepdavau ant kitu priemoniu, tai gal prisimaise visko, nors atrodo nuvalydavau teptuka po kiekvieno dazymo...Ai, ir dar tas mygtukas nuo jo nukrites, kur kamsteli atidaro, bet ir siaip patraukus atsidaro (kitos spalvos sunaudojus iki galo esu ir kartoju, bet viskas ok)
Mychelle 'creamy pumpkin' prausiklis - nebuvo blogas, bet kazkodel man norejosi greiciau ji subaigt. Isvis Mychelle man tik keli labiau patike produktai, o kiti nepatike ar elementarus.

kempinele - pirkta is ebay papigiai, jau nebe pirmakart. Originaliosios Konjac neturejus, tai palygint negaliu, bet nesiskundziu ir sia.
mineral fusion 'hair repair' kondicionierius - nebuvo blogas, bet norejosi subaigt. Kazkuo erzino kvapas, nors ir nera nemalonus. Ir siaip kazkokio ypatingesnio poveikio nejauciau. Bandziau vietoj skutimosi kremo sunaudot, bet ziauriai kimso peiliuka
acqua di parma 'iris nobile' kuno losjonos miniukas - gavau kartu su kvepalu megineliu, bet nemegstu kvepalu kvapo kremu ir siaip stengiuosiu viska kuo naturaliau naudot, tai siuo nesitepliojau....