Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

avalon organics 'vitamin c' tonikas - jau rasisu n kartu, kad toniko poveikio kazkaip nejauciu, tai ir su siuo tas pats. Naudojau tik nuvalyt veida po prausimo ar ryte atsikelus. Tik man rodos jis lipnuma siek tiek ant odos palieka...
user posted image

CVS ir Biore nosies pleistriukai - sudejus i viena kruva buvau ir naudojau kaip papuola. Realiai skirtumo nemaciau, o ir siaip man sitas daiktas nelabai reikalingas - uztenka nosi pasveist dazniau astresniu sveitikliu ir nera ka valyt, o pleistriukai man vistiek tobulai neisvalo...
user posted image
user posted image

QUOTE(tikpasilik @ 2014 07 17, 14:38)
Pabaigiau Ecodentos juodą dantų pastą, pati pasta gal ir patiko, atrodo švariai išvalo, jaučiasi gaivumas, gal ir kažkiek pabalino, bet...  visgi ta spalva atgraso nuo tolimesnio naudojimosi, nes dantų šepetukas atrodo kai murzinas, kas kad dabar aš jį pakeisiu, bet man šiaip valantis buvo nemalonu tokį naudotis, dar vienas minusas, kad labai apsitaško kriauklė ir sunkiau nuplauti nei baltą  biggrin.gif  Taigi taip norėjau ir nusipirkau dėl to, kad juoda, o dabar vien dėl to daugiau nebepirksiu  biggrin.gif

As ja esu naudojus, bet man jokiu nepatogumu nesukele, nors buvau nusiteikus viskam po ivairiu komentaru. Kazkiek patamsejo sepetelis, bet nebuvo kazkoks ypatingai purvinas ar pan. O kriaukle apsitasko tiek pat, kiek ir nuo baltos pastos - skirtumas tik tas, kad juodi tyskuliai geriau matosi, bet tai dar ir pliusas, nes tikrai nuplauni, o baltus gali ir praleist biggrin.gif O ir nuplaut nera sunkiau nei paprasta - juk apart spalvos ta pati pasta.
Atsakyti
Lush Happy hippy dušo želė
user posted image
Sunaudojau dvi, nes buvo gautos dovanų. Gerai putoja, gerai prausia, kvapus gaivus, greipfrutų. ax.gif
Isana nagų lako valiklis
user posted image
Kaip ir dauguma, gerai nuvalo nagų laką, to ir užtenka. ax.gif

Abi nuotraukos skolintos.
Atsakyti
Nivea Lemongras and oil dušo žele, bandyta pirmą kartą, bet patiko, kadangi daug reikalavimų dušo želėms nekeliu: svarbu putotų ir nesausintų odos biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikpasilik: 18 liepos 2014 - 13:25
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 07 18, 05:05)

As ja esu naudojus, bet man jokiu nepatogumu nesukele, nors buvau nusiteikus viskam po ivairiu komentaru. Kazkiek patamsejo sepetelis, bet nebuvo kazkoks ypatingai purvinas ar pan. O kriaukle apsitasko tiek pat, kiek ir nuo baltos pastos - skirtumas tik tas, kad juodi tyskuliai geriau matosi, bet tai dar ir pliusas, nes tikrai nuplauni, o baltus gali ir praleist biggrin.gif O ir nuplaut nera sunkiau nei paprasta - juk apart spalvos ta pati pasta.

O man nepatiko budulio dantys biggrin.gif
Atsakyti
Parisienne 2 ampulės nuo plaukų slinkimo
user posted image
Rudenį buvau naudojusi, tai padėjo stebuklingai, bet dabar kažkaip jokio poveikio g.gif
Lumene antakių vaškas
user posted image
Geras daiktas. Patiko, nes greitai ir lengvai paryškina antakius. Duoda natūralią spalvą, nesimato, kad dažyti. ax.gif
Atsakyti
Collistar prausimosi duso aliejus - labai patiko,maloniai kvepejo,oda likdavo svelni ir pamaitinta,ilgam uzteko,dabar noriu pabandyti Rituals alieju.
user posted image

Collistar anticeliulitinis naktinis serumas - naudojau slaunims nakciai,bet tokiu priemoniu poveiki sunku vertinti,nes tai tik dalis viso rezimo. Konsistencija kaip lengvo gelio,greitai isigerdavo,kvapas toks jurinis,kazkiek dumbliai jautesi.
user posted image

Vishy antiperspirantas - labai gerai apsaugodavo,maloniai kvepejo,nesausino,neerzino pazastu ir netepe rubu,bus tikrai kartojamas tik gal kitos rusies thumbup.gif
user posted image

Sally Hansen base coat - visada naudoju baze pries laukuojantis tamsiomis spalvomis,gerai apsaugodavo nuo nago patamsejimo,kaip ir priekaistu jokiu neturejau iki tol kol likus kazkur trecdaliui lakas pradejo ziauriai luptis nuo nagu,paimi uz krasciuko ir tiesiog nusiima nuo viso nago doh.gif
user posted image

OPI Rapid Dry top coat - patiko,tikrai greitai dziuvo,kas man labai svarbu,suteikdavo veidrodini zvilgesi,bet lako laikymosi neprailgindavo kaip ir visos kitos bandytos priemones,na nesilaiko joks lakas ilgai ant mano nagu unsure.gif
user posted image

Clinique Even Better krempudra - konsistencija ir padengimas panasus kaip BB kremu,turiu omeny,kad nesijauteto pudriskumo daug,galima sluoksniuoti,maskuodavo vidutiniskai,atrode naturaliai,bekvape,zodziu visai patiko.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kitty*: 20 liepos 2014 - 16:52
user posted image
Prausimosi ( makiazo valiklis) pienelis. Labai patiko!
Toks pat i jo vieta. Nuvalo gerai, odos nedziovina.

user posted image
Dantu pasta. Ne pirma, sandeliuke turiu jau vel tokia, kolkas pertraukoje- ecodenta juoda.
Atsakyti
user posted image
"Avon Senses Summer Breeze" drėkinamasis kūno losjonas. Labai patiko kvapas, drėkinimo irgi pakako, bet nepatiko, kad purškiamas, nes šlapiom rankom sunku būdavo purkšti.

user posted image
"Oriflame Sweetheart" vonios putos. Putojo gerai, o kvapas šiaip sau, triufelius primena.

user posted image
"Avon Naturals" kūno losjonas su avietėmis. Drėkinimo užteko, kvapas patiko, toks tikras aviečių.

user posted image
"Colgate Max Fresh" dantų pasta. Pasta kaip pasta, nieko ypatingo.
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2014 07 20, 21:18)
Dantu pasta. Ne pirma, sandeliuke turiu jau vel tokia, kolkas pertraukoje- ecodenta juoda.

Man ši Lavera dantų pasta buvo blogiausia iš kada bandytų doh.gif Nesu išranki tokiems dalykams, bet pirmą kartą gyvenime išmečiau nepabaigtą pakuotę, nes net MB atsisakė naudoti ją. Po 5 minučių jausmas lyg dantys nevalyti būtų.
Atsakyti
Banka Agafji jauninanti kaukė veidui - veidas po jos gaivus, gerai drėkina, maitina, suvienodina odos spalvą. Patinka patogi pakuotė, kvepia kaip ledai smile.gif Naudoju kas antrą dieną, po degutinės valančios kaukės, pabuvus ~15min, kaukė man beveik pilnai susigeria į odą. Šiuo metu turiu prisipirkusi kitų Banka Agafji kaukių, bet jas sunaudojusi, šią, manau, pirksiu vėl

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delamorte: 21 liepos 2014 - 10:28
Lacura kremas paakiams. Kremas kaip kremas, drėkina neblogai, greit susigeria, kažkokio ypatingo efekto nėra. Nekartojamas.

user posted image

Lumene Basic Blue Cleansing Gel. Makiažo gerai nenuprausia, todėl prausdavau arba jau nuvalytą miceliniu vandeniu odą, arba rytais, kai norisi tik atgaivinti veidą. Kvapas nuostabus, matyt, vienintelis šito gelio pliusas. bigsmile.gif Tiktų nebent toms, kurios turi neprobleminę odą ir nenaudoja makiažo ir kurioms aktualu tik lengvas, nesausinantis veido nuprausimas.

user posted image

Tresemme giliai valantis šampūnas. Nieko ypatingo, plaukus išplauna neblogai, kvapas neblogas, labai skalsus, taupiai naudojasi.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guvilė: 21 liepos 2014 - 10:39
QUOTE(smaggiuke @ 2014 07 20, 22:50)
Man ši Lavera dantų pasta buvo blogiausia iš kada bandytų  doh.gif Nesu išranki tokiems dalykams, bet pirmą kartą gyvenime išmečiau nepabaigtą pakuotę, nes net MB atsisakė naudoti ją. Po 5 minučių jausmas lyg dantys nevalyti būtų.

matai kaip skirtingai, man ji visia nieko 4u.gif patinka wub.gif
o gaivumo ppjutis tikrai nera kaip tu visu sintetiniu, si ir putoja lb mazai biggrin.gif
Atsakyti