Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(delamorte @ 2014 07 07, 08:56)
Banka Agafji degutinė valanti kaukė veidui - iš karto nusipirkau antrą tokią pat smile.gif Molio valančias kaukes stengiuosi naudoti nuolat ir reguliariai. Labai patiko šios kaukės salstelėjęs pudrinis kvapas smile.gif Oda lygesnė, elastingesnė, tolygesnio atspalvio, matiškesnė.

user posted image

kur galima rasti? kokia apytiksli kaina?
Atsakyti
Aleppo kondicionierius susinaudojo. Labai ilgai jį turėjau, naudojau nenuolatos. Bet patiko, ypač kvapas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Pabaigiau Ecodenta juodą pastą. Na man labai patiko, gaivi, ne per aštri, švariai plauna, manau kartosiu. Beto smagu naudoti lietuvišką produkciją biggrin.gif
user posted image

Loreal color vive purškiamas momentinis balzamas. Labai skalsus, naudojau nekasdien apie pusę metų, purkšdavau negailėdama, mano plaukai ilgi. Šiaip patiko, ilgalaikio poveikio iš tokių priemonių nesitikiu, bet mano plaukai normalūs, tai man stebuklų kažkokių ir nereikia. Vienintelis minusas tai kvapas, kuris nepatiko. Kartočiau, jei būtų kitoks kvapas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2014 07 08, 13:14)
kur galima rasti? kokia apytiksli kaina?

Elevitoje arba Eurokos, kainuoja ~5Lt smile.gif

Scholl Dry Skin Exfoliator - veiksmingas, pėdų oda minkšta, švelni, reikia nedidelio kiekio, greita ir paprasta naudoti.

Garnier Ultra Doux Honey Treasures kondicionierius - visiškai joks, net nėra ką parašyti. Mano plaukai normalūs, sveiki, ilgi, tiesūs, dažyti. Kondicionierius nedarė visai nieko, plaukai atrodo taip, kaip tiesiog išplauti šampūnu.

Banka Agafji maitinantis šveitiklis kūnui - pabandžiusi vieną, nusipirkau visų rūšių Banka Agafji kūno šveitiklius, nes labai patinka patogios pakuotės, nedidelis kiekis, kvapai ir tai, kad jie labai švelnūs, nes mano kūno oda plona ir jautri. Stipriai šveičiančius druskinius ir cukrinius naudoju tik šlaunims.

user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Sunaudojau du mėginukus Dr. Hauschka Almond Bodymilk. Nuostabus wub.gif Kvapas dieviškas (kažkas rašė, kad nelabai, o man tai net labai biggrin.gif) Puikiai drėkina. Oda švelnutė. Darausi užsakymą, būtinai imsiu pilną thumbup.gif

user posted image

Sunaudotas antras iš eilės Martina Gebhardt Aloe Vera kremas. Labai, labai man patiko bigsmile.gif Puikiai padrėkina, nuramina mano jautrią odą. Yra labai riebus, bet tepu labai mažai, tad puikiai susigeria. Dabar užsisakiau tokį pat tik losijoną (lengvesnę versiją), žiūrėsim kaip ši smile.gif

user posted image
Atsakyti
Inebrya Ice Cream šampūnas nuo plaukų slinkimo nepatiko, sausino labai plauką, išplovus plaukai sausi kaip šiaudai, nepadėdavo nei kaukės nei kondicionieriais, o ir dėl slinkimo stabdymo nieko negaliu pasakyti gero. Sunaudojau 2/3 ir išmečiau smile.gif
user posted image

Uoga uoga giliai valanti odos kaukė su mėlynėmis Mėlynių šventė perkama jau antrą kartą, patinka, kad po jos veido oda švari ir gaivi palieka, fainai, kad ji šalta, gerai atgaivina ir man didelis pliusas yra trumpas galiojimo laikas - taip esu priversta naudoti, o ne pastayti ir pamiršti biggrin.gif
user posted image

Dar pabaigiau Babuškos šampūną Gustoj, nepasakyčiau, kad labai patiko, jokio stebuklingo efekto nesulaukiau, naudojau kartu su tokiu pačiu balzamu, kurį baigiau seniau. Kartojamas nebus
user posted image
Foto skolinta
Atsakyti
Mersea dead sea kūno šveitiklis su abrikosais. labai labai patiko, skalsus, skaniai kvepėjo, puikiai šveitė, oda pamaitinta, net kremo nereikia tepti po to. būtinai kartosiu:

user posted image
(nuotrauka skolinta)

Uoga uoga ekologiškas sviestmedžio aliejus. visai neblogas, gėrėsi neblogai, oda minkštesnė, ateity, manau, kartosiu, į jo vietą Mojito iš ryto
user posted image
(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
garnier 'white chocolate' spalvos plauku dazai - vis nuklystu i sona kokius kitus isbandyt ir vel prie siu sugriztu, nes vieninteliai, kurie nudazo taip, kaip noriu
user posted image

Everyday Minerals 'natural' svytinti uzbaigimo pudra - ilgokai metesi stalciuj meginelis ir niekur jo nepritaikiau, nes bijojau rozinio tono, bet pabandziau ant viso veido lengvai prasieit ir rezultatas tobulas wub.gif Gaila, kad per velai atradau - nebegaminama ji jau, tai bandau ieskot kazko kito su tokiu efektu....
user posted image

Organic Purist 'berry brightening facial scrub' - kvapas skanus, bet man kiek per stiprus saldumas jame buvo. Kaip sveitiklis nebuvo nei wow, nei blogas - uz tokia kaina tikrai nepirkciau vel. Nebuvo kazko, kuo suzavetu ir siaip svelnokas. Ne, pliusas jam uz skalsuma nebent.
user posted image

J.R. Watkins kuno sveitiklis - jau antras sis ir tebepatinka, nors naudoju tik blauzdoms ir rankoms. Jis su shea sviestu, tai jei nenusiprausi dusgeliu po sveitimo, tai palieka riebuma. Viskas gerai susigeria, rubu netepa ir pan, tiesiog nereikia net krmeo po visko. Tuo man jis ir patinka (plius astrokas ir sveicia gerai) thumbup.gif Tiesa, pries tai turejau kito kvapo, tai jis tirstesnis buvo, o sis skystesnis.
user posted image

alba botanica nenuplaunamas kondicioneirius - daug pagyru jam prisiklausiau, bet man paciai jis labai siaip sau (ir siaip AB firmos gaminiai man nepatinka).... JMO detangler'io nepralenkia ir nors JMO skystesnis, bet atrodo, kad geriau padrkeina plauka, o AB tik tam kartui. Bandziau sunaudot kaip nuplaunama kondicionieriu arba tepdavau ant plauku vakarais ir supynus i kasa laikydavau per nakti.
user posted image

sunaudojau keleta meginiu Weleda 'oat' sampuno ir kondicionieriaus - nei blogi, nei geri, nors sampunas labiau uz kondicionieriu patiko. Kondicionierius is tikruju labai idomus - uztepus ant plauku atrodo lyg pasausina juos, nera slidumo ir to jausmo kaip su kitais, bet nuplovus viskas ok, plaukai nelieka issauseje ar pan. Bet is esmes man nemaloni jo konsistencija...
user posted image

The All Natural Face bekvapis purskiamas dezodorantas (meginelis) - na lyg ir veiksmingas, kazkaip labiau demesio i ji neatkreipiau ir mazoka buvo, bet kol naudojau, tol veike
user posted image

subaigiau pora Nest 'dahlia & vines' kvepalu megineliu - senokai jau nesu megineliu purskus ant saves, nes vis nesuzavi kvapas ar po vieno purkstelejimo persigalvoju apie patikima biggrin.gif Na bet sie labai patiko ir manau noreciau, tik kad neparduoda purskiamu norimai mazais kiekiais (tik rutuliniai mazo kiekio yra), tai dar pamastysiu....
user posted image
Atsakyti
[quote=Ms.Blonde,2014 07 16, 21:27]
garnier 'white chocolate' spalvos plauku dazai - vis nuklystu i sona kokius kitus isbandyt ir vel prie siu sugriztu, nes vieninteliai, kurie nudazo taip, kaip noriu
user posted image

Kur perkat šią spalvą tokiam įpakavime? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salvachita @ 2014 07 16, 22:37)
Kur perkat šią spalvą tokiam įpakavime? smile.gif

Vietiniam Walgreens arba drugstore.com (as ne LT esu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 16 liepos 2014 - 21:53
Natura Siberica anticeliulitinis sviestas kūnui - visai nepavadinčiau šio kremo anticeliulitiniu, niekaip. Labai gerai maitina ir drėkina, ypač tinka sausesnei odai. Tekstūra labiau tiršto kremo, nei sviesto, bet įsigeria gerai ir greitai. Gera sudėtis, malonus kvapas, oda lygesnė, pamaitinta, sudrėkinta.

user posted image
Atsakyti
Pabaigiau Ecodentos juodą dantų pastą, pati pasta gal ir patiko, atrodo švariai išvalo, jaučiasi gaivumas, gal ir kažkiek pabalino, bet... visgi ta spalva atgraso nuo tolimesnio naudojimosi, nes dantų šepetukas atrodo kai murzinas, kas kad dabar aš jį pakeisiu, bet man šiaip valantis buvo nemalonu tokį naudotis, dar vienas minusas, kad labai apsitaško kriauklė ir sunkiau nuplauti nei baltą biggrin.gif Taigi taip norėjau ir nusipirkau dėl to, kad juoda, o dabar vien dėl to daugiau nebepirksiu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti