Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

user posted image
idomusis Poblano bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vobla: 23 gegužės 2014 - 08:53
O vaisių kiek thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 05 23, 09:42)
O vaisių kiek thumbup.gif

siaip tai nedaug tu vaisiu kaip ciliui. bet ir pat jis toks keistas- isstypes, sakos ir ziedai retai. nepratus mano akis prie tokio ciliaus, o ir vaisius beveik paprikos dydzio. bus tikrai smalsu paskanaut bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2014 05 23, 10:46)
...o ir vaisius beveik paprikos dydzio. bus tikrai smalsu paskanaut bigsmile.gif

Viskas su juo gerai, jis toks didelis (kalbu apie vaisius) ir turi būti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2014 05 23, 13:48)
Viskas su juo gerai, jis toks didelis (kalbu apie vaisius) ir turi būti  thumbup.gif

o kokia jo spalva finale? kiek googlinu- vaizdai tik zalius duoda. ir dazniausiai- jau farsiruotus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2014 05 19, 14:07)
Na gal blogai prisiminiau su tais gnybimais. Daugiau taip nedarysiu.  schmoll.gif Dzin. Lai auga kaip auga. Ne kažką man jų reik. Tik kad į salotas pasipjaustyti.

O kur pasodintos? Atrodo lyg skurdžioj pievoj.
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2014 05 23, 16:18)
O kur pasodintos? Atrodo lyg skurdžioj pievoj.

Siltnamyje.
Atsakyti
QUOTE(*Ritik* @ 2014 05 23, 15:18)
laba smile.gif
Atsakykit kas antrakart is eiles eina i dekreta. Ar tokia pacia suma gavot? ax.gif

O kada jusiškės paprikos sėtos? Mano šiaip labai gražios palyginti su mamos. maždaug sprindžio, bet kai pamačiau jūsiškes, tai blink.gif Pas mane žiedų dar nė kvapo.
Atsakyti
Mielos daržininkės, patarkite man... Ar galima paprikas sodinti lauke, ar galiu tuo atveju derliaus tikėtis g.gif ? Ar jos tik šiltnamiuose auga g.gif ? Neturiu šiltnamio, o šiandien dovanų gavau tokius gražius daigus.. Ar verta eksperimentuoti? O gal perdovanoti šiltnamininkui kokiam g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Medute55 @ 2014 05 23, 23:58)
Mielos daržininkės, patarkite man... Ar galima paprikas sodinti lauke, ar galiu tuo atveju derliaus tikėtis g.gif ? Ar jos tik šiltnamiuose auga g.gif ? Neturiu šiltnamio, o šiandien dovanų gavau tokius gražius daigus.. Ar verta eksperimentuoti? O gal perdovanoti šiltnamininkui kokiam g.gif ?

Verta.
Atsakyti
QUOTE(Medute55 @ 2014 05 24, 00:58)

visada verta eksperimentuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute55 @ 2014 05 24, 00:58)

Pernai pabandžiau lauke auginti, patiko (ir man ir joms lotuliukas.gif ), dabar irgi jos lauke auga, nes šiltnamyje joms ir vietos nėra mirksiukas.gif
Atsakyti