Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

QUOTE(Venta9 @ 2014 05 12, 09:59)
Ir pas mane siltnamyje atsirado kol dar nebuvo augalu tik salotos ir ridikeliai, bet uodegu neuzmaciau (gal), jo sviesiai rudi. kaip muses ir isvyt nesiseke, neskrido lauk, bet dabar jau sumazejo. Gal pridejo kur kiausiu ir kaip jie vadinasi. Pirmakart gyvenime maciau tokius.

Vyras sakė, kad ten mėšlamusės, bet man kažko nepanašu. Kolkas lyg ir nekenkia, gal reiks pabandyti visus raugus išnešt laukan g.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2014 05 12, 11:42)
Vyras sakė, kad ten mėšlamusės, bet man kažko nepanašu. Kolkas lyg ir nekenkia, gal reiks pabandyti visus raugus išnešt laukan g.gif

Pas mane buvo uzraugtos dilgeles, bet neilgam, kai pradejo ''kvepet'' isnesiau, tai tikriausiai nuo ju. Svarbu, kad nebutu kenkejiskos.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2014 05 12, 10:47)
Pas mane buvo uzraugtos dilgeles, bet neilgam, kai pradejo ''kvepet'' isnesiau, tai tikriausiai  nuo ju. Svarbu, kad nebutu kenkejiskos.

Va va, pas mane ir dilgėlių kibiras, ir mėšliuko kibiras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 12, 10:37)
aš irgi daug išsodinau, triguba agro lankus apdengiau. Jau nebegalėjau žiūrėt, kaip indeliuose vargsta. Bet dalį visgi persodinau į didesnius vazonus ir dar palikau šiltnamyje - dėl visa ko..

Pas mane tuneliukai siemet aptraukti 120 mikronu plevele, jei jau pranasaus salnas, tai nesiu bambalius su karstu vandeniu ir kokiais skudurais apklosiu dar tuos tuneliukus. Indeliuose jau vargo baiiiisiai. Saknu daugiau nei zemes. Liejau kieviena diena, nes tik diena nepaliek ir stovi galvas nuleide.
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
gal kas turite kaune jalapeno ar kokiu astresniu pipiriuku?
Atsakyti
Kaip sekasi Paladės Tabasco?
Maniškiai paskutinę savaitę įsibėgėjo augti kartu su kitais lėtapėdžiais. Gal todėl, kad prasidėjo lietūs ir padidėjo aplinkos drėgnis? Nors išvadoms daryti reiktų daugiau metų stebėjimo. Dienos ilgumas įtakos negalėjo turėti, nes vistiek po lempomis tiek pat valandų. Dabar aukščiausias tabaskiukas 22 cm nuo žemės paviršiaus iki augimo viršūnės.
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2014 05 18, 15:24)
Kaip sekasi Paladės Tabasco?
Maniškiai paskutinę savaitę įsibėgėjo augti kartu su kitais lėtapėdžiais. Gal todėl, kad prasidėjo lietūs ir padidėjo aplinkos drėgnis? Nors išvadoms daryti reiktų daugiau metų stebėjimo. Dienos ilgumas įtakos negalėjo turėti, nes vistiek po lempomis tiek pat valandų. Dabar aukščiausias tabaskiukas 22 cm nuo žemės paviršiaus iki augimo viršūnės.

mano tabasco vistiek pats mažiausias, aš jį tik vieną turiu biggrin.gif Kiti žydi, o tas dar sprindžio nesiekia biggrin.gif jau nieko ir nebesitikiu, bet ir nepergyvenu - yra kaip yra
Atsakyti
O as tik siandien issodinau paskutinius cilius. tiesiog ilgai konstravom antra tuneliuka. aukstesni, i kuri tilptu poblano, kuria jau dabar perkope 70 cm. smile.gif bet jau gaila buvo, jau vaisiai maskatavosi besodinant... unsure.gif
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti, kas mano daigeliams pasidarė negerai. Susodinau labai gražius, sodriai žalius. O va ėmė keletas ir eina į geltonumą. Ligir niekas neužpuolė, bent lapelių.
user posted image

Viena paeksperementavau, ir nugdybau viršūnę. Tai tas išvis baigia nusibaigti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k@mylye: 19 gegužės 2014 - 13:13
QUOTE(k@mylye @ 2014 05 19, 13:10)

Viena paeksperementavau, ir nugdybau viršūnę. Tai tas išvis baigia nusibaigti.

Gnybti ne virsune reikia, o ziedo pumpuriuka.
Mano paprikos symet is vis kazkoks nesusipratimas, jauciu derliaus neturesiu sad.gif Su ciliais viskas gerai
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 05 19, 14:01)
Gnybti ne virsune reikia, o ziedo pumpuriuka.
Mano paprikos symet is vis kazkoks nesusipratimas, jauciu derliaus neturesiu sad.gif Su ciliais viskas gerai

Na gal blogai prisiminiau su tais gnybimais. Daugiau taip nedarysiu. schmoll.gif Dzin. Lai auga kaip auga. Ne kažką man jų reik. Tik kad į salotas pasipjaustyti.
Atsakyti