Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kvepalų kolekcijos

Costes, nuostabi jusu komoda wub.gif

O ka is SL turite? Dune tamsesnio skyscio senutis? Ar labai Jums skyriasi nuo jaunesniu?

O zinot ka ? Esu tokia patenkinta kai matau tokias grazias ir turtingas spintas , nes visu pirma aki dziugina , o antra , kas yra labai svarbu, sazine ramina biggrin.gif

Costes Aciu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tantamm: 10 sausio 2015 - 12:24
QUOTE(Tantamm @ 2015 01 10, 12:23)
O zinot ka ? Esu tokia patenkinta kai matau tokias grazias ir turtingas spintas , nes visu pirma aki dziugina , o antra , kas yra labai svarbu, sazine ramina biggrin.gif

Costes Aciu!

Pritariu. Aciu uz malonuma akims.
Atsakyti
Costes, labai , labai grazu. wub.gif Po tokios gausybes turtu paziurejus i savo kvepalyna dar ramiai galiu toliau pirkti. lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, ačiū 4u.gif

SL turiu A la Nuit, Five O`Clock Au Gingembre, Fleurs de Citronnier ir Sa Majeste le Rose.
Dune tamsesnis - senesnis leidimas. Man gerokai skiriasi nuo naujojo savo intensyvumu, daug ryškesnis kvapas.
CD MP PP - atrodo, juo net kvepintis nereikia, užtenka buteliuką atidaryti, ir jau kvepi smile.gif Skirtumo ypatingo nejaučiu, tik CD MP EDP yra "vandeningesnis", ne toks ryškus. PP labai lengva padauginti.
YR Nature Millenaire man patinka savo šiltom natom (ant mano odos skleidžiasi prieskoniais, cinamonu, šiek tiek citrusų). Aš gan skeptiška YR kvapų atžvilgiu, bet šitie - gėris.
Frapin - Esprit de Fleurs likutis.
Atsakyti
labai grazi ir gausi ,visokiausiam skoniui wub.gif
as apie Ajmal aliejus- kaip skleidzias, laiko, ar labai intensyvus?
dekui
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2015 01 10, 14:11)
labai grazi ir gausi ,visokiausiam skoniui wub.gif
as apie Ajmal aliejus- kaip skleidzias, laiko, ar labai intensyvus?
dekui

Zinokit ivairiai skleidziasi. Be udo greiciau issiskleidzia, sleifas ilgesnis , udiniai laikosi arciau , skleidziasi lietai, bet ir laikosi labai ilgai .
Na ir savaime aisku, kad laselio uztenka , dauginti nereikia smile.gif
Atsakyti
vien tik buteliuku grozis

http://www.amazon.co...mal perfume oil
Atsakyti
merginos, jūsų spintos, komodos ir lentynos labai labai labai thumbup.gif akys apraibo nuo tokių vaizdų thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien viena namie. Įkvėpta jūsų pasirodimais biškutį savo spintelės ištraukiau.
by ki_lian smile.gif
user posted image
nicha
user posted image
AG
user posted image
LV
user posted imageuser posted image
2015_pp derlius
user posted image
habanita
user posted image
kaip lepinu MB
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 10 sausio 2015 - 22:11
ne nu moterys, žudot su tokiom foto biggrin.gif

groooožis thumbup.gif
Atsakyti
by ki, nerealus vaizdai:) kiek Kilianu...
Aciu, kad pasirodet.
Atsakyti
By ki ,kaip dziugu matyt jusu gerius wub.gif thumbup.gif Aciu uz malonuma akims wub.gif
Ir kiek daug ,kokiu idomiu ... wub.gif wub.gif
Lisiu i Fragrantica skaitinet apie Lorenzo Villoresi rolleyes.gif Nieko nezinau ,netestavus ..O kokiu idomiu yra ju ..
Dar labai idomu koks antras kvapas M.F.Kurkdjian ? Vienas,kiek per plansete pritraukiu ,Silk Mood ,o kitas? ax.gif
Ir idomu Serge Lutens tie du buteliai stikliniais kamsteliais wub.gif Kokie ? Neizlibinu ax.gif
Atsakyti