QUOTE(Vajuza @ 2014 04 13, 16:56)
Dar vienas neblogas su saudymais i gaudymais kas megsta
"Safe".
Čia tas su Stathamu? Man tai nieko gero, vienas iš mažiausiai patikusių su juo.
QUOTE(gustika @ 2014 04 13, 23:08)
Paziurejau ir as
Philomena
Bet kuo daugiau ziurejau,tuo labiau mano akyse viskas krito zemyn,ty.prastyn.
Atrodo BBC susuktas filmas,nu bet taip uzkvipo holivudiniu sh..,kad vaje vaje
Dabar mane turbut uzmetysit pomidorais.
Na kodėl užmėtysit? Kažin ar yra sukurtas filmas, kuris visiems vienodai patiktų.
Man asmeniškai taip įdomu buvo žiūrėti ir taip patiko, kad nemačiau reikalo ieškoti trūkumų. Jeigu norėčiau, tikrai gerai pagalvojusi rasčiau prie ko prisikabinti. Bet nenoriu.
QUOTE(Mosso @ 2014 04 13, 23:33)
Gaudau pomidorus

-man irgi nepatiko, nors turėjo užkabinti, nes istorija dramatiška. Pagrindinės aktorių poros vaidyba man niekaip nelipo.
O man atvirkščiai- labai puikus pagrindinis duetas pasirodė, tiek savo vaidyba, tiek abiejų personažų santykių dinamika.
X-men: first class (2011). Nesu didelė pirmų trijų filmų gerbėja, tačiau jie man pakankamai patiko, tik vienas kažkuris buvo šiek tiek per ilgas, todėl truputį nuobodus. O šitas, net nežinau, toks vaikiškas man atrodė, neįtraukiantis, negelbėjo net McAvoy ir Fassbenderis.
Grand piano (2013)- filmas apie pianistą, su kuriuo koncerto metu susisiekia nepažįstamasis ir pagrasina nušausiąs, jei tas nors vieną natą sugros neteisingai. Filmo idėja tikrai įdomi, bet jos išpildymas, mano manymu, nelabai vykęs.
Cliffhanger (1993)- veiksmo filmas su Stallone. Nėra ypatingai geras, kai kurie veikėjų poelgiai gana kvaili pasirodė, bet šiaip man nebuvo nuobodus ir visai patiko, ypač todėl, kad viskas vyksta kalnuose, kur didelės galimybės įspūdingoms scenoms nufilmuoti (o jų tikrai buvo).