Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai*Filmai*Filmai

QUOTE(mjforever @ 2014 04 13, 14:55)
user posted image

Le Week-End

per daug gyvenimiškas, kad man patiktų, nemėgstu tokio meno, bet didžiausia razinka man čia buvo pačių nuostabiausių aktorių porelė.

Pažiūrėjau, patiko. Bet nelengvas filmas.
Atsakyti
QUOTE(gustika @ 2014 04 13, 23:08)
drinks_cheers.gif spaudziu jum desne,po kiekvienu zodziu pasirasau.
nereali aktore,viena geriausiu ax.gif
suintrigavot,traukiu sarasan ax.gif

Paziurejau ir as Philomena
Matyt,teks pritart cia jau issakytai nuomonei,kad filmas truputi nuvyle,na tikejaus kakzo ohoho,visigi J.Dench ir t.t.
Istorija,aisku,sukrecianti,tikra,kas mane ypac paveikia beziurint,paskui dar ilgai galvoju kas ir kaip.
Bet kuo daugiau ziurejau,tuo labiau  mano akyse  viskas krito zemyn,ty.prastyn.
Atrodo BBC susuktas filmas,nu bet taip uzkvipo holivudiniu sh..,kad vaje vaje doh.gif
Dabar mane turbut uzmetysit pomidorais. blush2.gif

As sio filmo nemaciau,norejau paziureti,bet treileris nekabino, o dabar pakanka ir komentaru smile.gif

Beje,katik dar viena paziurejau nelabai verta demesio filma Behind the Candelabra su M.Damon'u. Filmas pastatytas pagal tikrus faktus. Apie garsuji ir turtinga pianista/daininka,jo gyvenima,meiluzius.. Nors visa gyvenima jis neige,kad yra gejus... gejai man ne prie sirdies,bet ziurejau vien del M.Damono,taciau filmas sakyciau siaip sau,nieko ypatingo sakyciau g.gif
Atsakyti
Nors režisūros prasme nieko naujo, bet labai vykęs filmas, iki galo ir preciziškai išlaikytu stiliaus pojūčiu, puikiu garso taku, duoklė elegancijai ir grožiui.

Yves Saint Laurent
Atsakyti
Na ka, paziurejau Nimfonanijos 2 dali biggrin.gif
Na sita taip neprailgo, nes istorijos buvo idomesnes, isimintines. Tik ad pacios aktores baisumos, ir kas noretu su tokia dulkintis hihihi.gif nebent jau kokie senbezdos diedai, kuriems niekas neduoda biggrin.gif O pabaiga tai be rysio visai doh.gif Kaip Call pabaigos grybo pripjove, tai ir dabar man panasi asociacija ax.gif
Atsakyti
Meril Streep gerbėjoms, labai rekomenduoju Šeimos albumas: rugpjūtis
Man jis labai smagiai susižiūrėjo, ypač Meril Streep ir Julios Roberts duetas. Dialogai pasirodė puikūs, o viena pietų scena tiesiog tobula!
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2014 04 13, 16:56)
Dar vienas neblogas su saudymais i gaudymais kas megsta "Safe".

Čia tas su Stathamu? Man tai nieko gero, vienas iš mažiausiai patikusių su juo.
QUOTE(gustika @ 2014 04 13, 23:08)
Paziurejau ir as Philomena
Bet kuo daugiau ziurejau,tuo labiau  mano akyse  viskas krito zemyn,ty.prastyn.
Atrodo BBC susuktas filmas,nu bet taip uzkvipo holivudiniu sh..,kad vaje vaje doh.gif
Dabar mane turbut uzmetysit pomidorais. blush2.gif

Na kodėl užmėtysit? Kažin ar yra sukurtas filmas, kuris visiems vienodai patiktų. smile.gif

Man asmeniškai taip įdomu buvo žiūrėti ir taip patiko, kad nemačiau reikalo ieškoti trūkumų. Jeigu norėčiau, tikrai gerai pagalvojusi rasčiau prie ko prisikabinti. Bet nenoriu.
QUOTE(Mosso @ 2014 04 13, 23:33)
Gaudau pomidorus  biggrin.gif -man irgi nepatiko, nors turėjo užkabinti, nes istorija dramatiška. Pagrindinės aktorių poros vaidyba man niekaip nelipo.

O man atvirkščiai- labai puikus pagrindinis duetas pasirodė, tiek savo vaidyba, tiek abiejų personažų santykių dinamika.

X-men: first class (2011). Nesu didelė pirmų trijų filmų gerbėja, tačiau jie man pakankamai patiko, tik vienas kažkuris buvo šiek tiek per ilgas, todėl truputį nuobodus. O šitas, net nežinau, toks vaikiškas man atrodė, neįtraukiantis, negelbėjo net McAvoy ir Fassbenderis.

Grand piano (2013)- filmas apie pianistą, su kuriuo koncerto metu susisiekia nepažįstamasis ir pagrasina nušausiąs, jei tas nors vieną natą sugros neteisingai. Filmo idėja tikrai įdomi, bet jos išpildymas, mano manymu, nelabai vykęs.

Cliffhanger (1993)- veiksmo filmas su Stallone. Nėra ypatingai geras, kai kurie veikėjų poelgiai gana kvaili pasirodė, bet šiaip man nebuvo nuobodus ir visai patiko, ypač todėl, kad viskas vyksta kalnuose, kur didelės galimybės įspūdingoms scenoms nufilmuoti (o jų tikrai buvo).
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2014 04 14, 21:45)
Tik ad pacios aktores baisumos, ir kas noretu su tokia dulkintis hihihi.gif nebent jau kokie senbezdos diedai, kuriems niekas neduoda biggrin.gif

Normali moteris, nei baisi, nei ką. Kaip tik būtų nenatūraliai atrodę, jei vaidintų kokia M. Bellucci.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 04 14, 17:02)
Normali moteris, nei baisi, nei ką. Kaip tik būtų nenatūraliai atrodę, jei vaidintų kokia M. Bellucci.

Na kai jaunesne buvo tai nieko, bet ta kur pabaigoj tai nzn. Visai ji man nepanasi i zmogu, kuris noretu sekso ax.gif Man kaip tik visose scenose atrode, kad ja pykina ax.gif isspkyrus su savo vyru pradzioje
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2014 04 14, 22:16)
Čia tas su Stathamu? Man tai nieko gero, vienas iš mažiausiai patikusių su juo.

Taip,su tuo paciu . Katilina,jo visi filmai vienodi,visur musasi jis,saudosi ir kovoja uz geri smile.gif) O man sis visai patiko smile.gif Jo geri buvo Transporteris,Adrenalinas visai neblogos abi dalys.. Yra tikrai prastesniu,bet Safe man patiko smile.gif

Paziurejau vakar labai seniai matyta ir visai pamirsta "rabbit hole" su N.Kidman. Per TV yra rode berods,tai manau daug kas matete,bet is tiesu labai nebloga drama..
Papildyta:
QUOTE(starke @ 2014 04 14, 21:45)
Na ka, paziurejau Nimfonanijos 2 dali  biggrin.gif
Na sita taip neprailgo, nes istorijos buvo idomesnes, isimintines. Tik ad pacios aktores baisumos, ir kas noretu su tokia dulkintis  hihihi.gif nebent jau kokie senbezdos diedai, kuriems niekas neduoda  biggrin.gif O pabaiga tai be rysio visai  doh.gif Kaip Call pabaigos grybo pripjove, tai ir dabar man panasi asociacija  ax.gif

As irgi nelabai noreciau sutikti.. Man ji pagrinidne aktore labai patraukli moteris,nera grazuole,bet patraukli 4u.gif Grimas savo duoda..,paziurejus jas dabartines nuotraukas realaus gyvenimo,tai moteris kaip moteris visai nebaisi man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2014 04 15, 04:12)
Na kai jaunesne buvo tai nieko, bet ta kur pabaigoj tai nzn. Visai ji man nepanasi i zmogu, kuris noretu sekso ax.gif Man kaip tik visose scenose atrode, kad ja pykina ax.gif isspkyrus su savo vyru pradzioje

Tai aišku, kad toks gyvenimo būdas be pasekmių nepraeina. Tame ir esmė, kad ji savo kūniškų poreikių vergė ir kankinasi dėl to. Tai ir atsispindi veide.
Atsakyti
user posted image
http://www.imdb.com/title/tt2317225/
kyborgai valdo. filmas 4/5
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 04 15, 10:50)
Tai aišku, kad toks gyvenimo būdas be pasekmių nepraeina. Tame ir esmė, kad ji savo kūniškų poreikių vergė ir kankinasi dėl to. Tai ir atsispindi veide.

drinks_cheers.gif
Atsakyti