Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai*Filmai*Filmai

QUOTE(starke @ 2014 04 15, 03:12)
Na kai jaunesne buvo tai nieko, bet ta kur pabaigoj tai nzn. Visai ji man nepanasi i zmogu, kuris noretu sekso  ax.gif Man kaip tik visose scenose atrode, kad ja pykina  ax.gif isspkyrus su savo vyru pradzioje

O man atvirkščiai. Jaunesnė aktorė man atrodė nuobodi, išraiškos kažkokios vienodos. Ta man pasirodė brandesnė ir pagal vaidybą, ir šiaip patiko labiau. Porą jos interviu žiūrėjau, tai normalioj aplinkoj ir be atitinkamo grimo išvis faina moteris.

QUOTE(laTulipe @ 2014 04 16, 15:35)
Hable Con Ella / Talk to Her (2002) - P. Almodovaro filmas. Iš to, kas patiko, tai išskirčiau pagrindinių aktorių vaidybą, personažų gyvenimo istorijas (tokios ,,Almodovariškos'' pasirodė), teatro pasirodymus (puikiai prisidėjo prie bendros atmosferos kūrimo). Visgi pats filmas nepaliko didelio įspūdžio, tiesiog neįtraukė, nors estetinė filmo pusė nuostabi. Dar bent man tas gulinčios komoje merginos išprievartavimas ,,neskaniai" nuskambėjo ir pagadino bendrą vaizdą.

Įstrigęs man šitas filmas netradicinio požiūrio kampu. Gilus šiaip. Vertinu kaip gerą.
Atsakyti
is kur siuntetes ta vykenda,moteros? mirksiukas.gif
taaaip noriu ji paziuret,matyt tik po svenciu priseis.. g.gif
Atsakyti
Katik paziurejau The Sandman (2011) "Der Sandmann" (original title) , visai patiko,toks lengvas, neliudnas ir su mintim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 04 17, 20:38)
Nu man iš dalies suprantamas jos elgesys. Ji gi nuoskaudą turi. Sakau, iš dalies, nes šiaip tai bjauroka biggrin.gif MB ne taip gražiai ją pavadino.

N a taip, bet kažkaip neskaniai žiūrėjosi. čia nuklystant ne į temą, nuoskaudas reikia spręsti, kalbėtis, o ne banguotai elgtis. ir tas vyras man biški liurbis pasirodė. O kaip MB pavadino, labai įdomu vyriška nuomonė. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gustika @ 2014 04 18, 00:04)
is kur siuntetes ta vykenda,moteros? mirksiukas.gif
taaaip noriu ji paziuret,matyt tik po svenciu priseis.. g.gif

The pirate bay
Papildyta:
pabaigiau žiūrėti trilogija PARADISE:HOPE. ši dalis labai lengvai žiūrėjosi, bet filmas visiškai be pabaigos, tai kažkaip su ta pabaiga jis ir nublanko. analizuojama eilinė tema apie paauglius, tik tiek, kad jie suvaryti į storulių stovyklą. yra apie ką pamastyti, bet nieko išskirtinio, nieko neprarasite nepamatę. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 04 18, 17:19)
O kaip MB pavadino, labai įdomu vyriška nuomonė. 4u.gif

Kale
Atsakyti
Side effect - patiko.
Atsakyti
Niekur nerandu ar yra filmas pagal
Puolusieji Lauren Kate knygų ciklą, (lyg kažkur skaičiau kad yra) g.gif
user posted image...
Atsakyti
QUOTE(vilma099 @ 2014 04 18, 21:06)
Niekur nerandu ar yra filmas pagal
Puolusieji Lauren Kate knygų ciklą, (lyg kažkur skaičiau kad yra) g.gif

2015 metais
Atsakyti
Siandien paziurejau si filma One Day . Patiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo griegzde: 20 balandžio 2014 - 21:55
Night Train to Lisbon/2013 - patiko. Kažką sumaišius buvau, galvojau, kad pagal Remarką filmas. Apie mokytoją, kuris susižavėjęs viena knyga, bando aiškintis apie autoriaus gyvenimą.

Pride/2007 - neblogas, tokie filmai priduoda optimizmo, noro kažko siekti. Buvęs plaukikas bando suburti jaunių komandą apleistam rajone.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 04 16, 19:41)
Oshin, japonų ir kiniečių gamybos 1980 serialo  filmą-remak'ą. Kaip tas vaikas vaidino  cray.gif graži ir skaudi socialinė, kultūrinė ir filosofinė drama.

Įspūdingas filmas- atšiauri gamta, skurdas ir viltis. Mergaitė nuostabi wub.gif Vienas iš tokių filmų, kuriuos reikia žiūrėti didžiajame ekrane.
Atsakyti
Et maintenant on va ou? drama su lengvos komedijos elementais apie moteris, bandančias užglaistyti jų kaime kylantį katalikų- musulmonų konfliktą. Patiko tiek filmo idėja, tiek muzikiniai intarpai. Netuščiai praleistos dvi valandos.
Atsakyti