Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai*Filmai*Filmai

QUOTE(kvepia liepos @ 2014 04 24, 10:43)
Et maintenant on va ou? drama su lengvos komedijos elementais apie moteris, bandančias užglaistyti jų kaime kylantį katalikų- musulmonų konfliktą. Patiko tiek filmo idėja, tiek muzikiniai intarpai. Netuščiai praleistos dvi valandos.

Sitas tai gerulis, ypac kai ukrainietes atvaziavo. 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nezinau kaip cia esu praleidusi K-PAX,labai fainas filmas smile.gif Sakau reik Kevin'o Spacey'o praziureti repertuara smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2014 04 24, 18:42)
Nezinau kaip cia esu praleidusi K-PAX,labai fainas filmas smile.gif Sakau reik Kevin'o Spacey'o praziureti repertuara  smile.gif

jo jo, geras, išvis Spacey yra mano vienas iš favoritų, The shipping news (drama) pažiūrėk - smagus
Am. beauty - kas be ko
ir mano dar prie mėgiamų su juo - Usual suspects (kriminalinis trileris) ir The life of David Gale (drama)
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 04 21, 14:09)
Night Train to Lisbon/2013 - patiko. Kažką sumaišius buvau, galvojau, kad pagal Remarką filmas. Apie mokytoją, kuris susižavėjęs viena knyga, bando aiškintis apie  autoriaus gyvenimą.

Man knyga labai patiko, tai ruošiausi ir filmą žiūrėti. Bet per TV anksčiau nei pagal mano turimą programą pradėjo rodyti, todėl supykusi, kad nemačiau pradžios, persijungiau kitą kanalą ir pažiūrėjau Jobs (2013). Negaliu sakyti, kad visai nepatiko, bet nelikau sužavėta. Nelabai aš Kutcherį mėgstu, o ir šiaip šiek tiek nuobodoka buvo.
QUOTE(Vajuza @ 2014 04 24, 17:42)
Sakau reik Kevin'o Spacey'o praziureti repertuara.

Žiūrėk, žiūrėk. Spacey repertuare daug gerų filmų. smile.gif

The invisible woman (2013)- filmas apie rašytoją Dickensą ir jo "slaptą" ryšį su daug jaunesne mergina. Turbūt galiu pasakyti, kad patiko, bent jau didžiąja dalimi. Gražiai atkurtas laikmetis, nebloga vaidyba. Tačiau pažiūrėjau ir jaučiu, kad kažko trūko iki visiško "apsipatenkinimo". Gal gilumo, gal aiškumo, nežinau tiksliai. Bet žiūrėti verta. Labai mėgstu Dickenso kūrybą, tai buvo įdomu pamatyti jį patį, jei taip galima sakyti, (ir dar vieną rašytoją- Wilkie Collinsą) ekrane.

Great expectations (2012). Filme "The invisible woman" nemažai buvo kalbama apie "Didžiuosius lūkesčius", o aš šį filmą jau senokai turiu, tai pagalvojau, kad labai tinkamas laikas jį pažiūrėti. Tai trečia mano matyta šios knygos ekranizacija ir turbūt labiausiai patikusi (nežiūrint į nukrypimus nuo romano). Gal ir ne tas filmas, kurį pulčiau rekomenduoti kitiems, tačiau žiūrint nuobodžiauti neteko.

Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 04 24, 11:18)
Sitas tai gerulis, ypac kai ukrainietes atvaziavo. 4u.gif  biggrin.gif


Alia tos ukrainietes tai rinktines tokios lotuliukas.gif
Man tai labiau tos vietines moteros prie sirdies pasirode ax.gif

QUOTE(Vajuza @ 2014 04 24, 17:42)
Nezinau kaip cia esu praleidusi K-PAX,labai fainas filmas smile.gif


Mane tai sitas filmas suerzino,istmepiau iki galo,gaila buvo pamest pradejus ziuret,bet nepatiko visai
nesu fantastikos megeja

QUOTE(LEEja @ 2014 04 24, 19:54)
The shipping news (drama) pažiūrėk - smagus


drinks_cheers.gif tas tai istriges,patikes tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Gustika,as irgi nemegeja fantastiniu filmu,bet kai jos yra saikingai,tai man visai netrugdo,svarbu neskraidytu neaikus objektai ar zverys ar antzmogiai kokie hihihi.gif
Aciu mergaites, eisiu butinai ziureti Jusu pirmuju pasiulytu Jusu filmu su K.Spacey'u 4u.gif
Pamenu mano vyras uzkabino mane su gabalu Broken Bells'u https://www.youtube....h?v=gWBG1j_flrg ir vis stebjeosi ziuredamas i K.Spacey,sako nu man jis niekaip nepanasu i dainininka doh.gif lotuliukas.gif Sakau,cia juk aktorius,daznai juk dabar samdo aktorius muzikos klipams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2014 04 25, 21:27)
Pamenu mano vyras uzkabino mane su gabalu Broken Bells'u https://www.youtube....h?v=gWBG1j_flrg ir vis stebjeosi ziuredamas i K.Spacey,sako nu man jis niekaip nepanasu i dainininka  doh.gif  lotuliukas.gif  Sakau,cia juk aktorius,daznai juk dabar samdo aktorius muzikos klipams  smile.gif

Vajuza, o kur tu ten Spacey matai? smile.gif

Beje, jis visai gerai dainuoja, yra suvaidinęs dainininką filme "Beyond the sea".
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2014 04 25, 22:02)
Vajuza, o kur tu ten Spacey matai? smile.gif

Beje, jis visai gerai dainuoja, yra suvaidinęs dainininką filme "Beyond the sea".
My Webpage

Katilina,tai visgi as sugrybavau?? lotuliukas.gif lotuliukas.gif laugh.gif
Oj,prisijuokiau,pasakiau vyrui,tai abu zvengem,tai taip ir nebesupratome ar ten daininkas visgi ar aktorius biggrin.gif

Man kazkodel butent dabar nebepaleidzia nei vienos dainos Youtub'as ,gal uzluzo kazko.. Na bet pvz taip pat tos pacios grupes sis klipas tai jau tikrai su aktoriais tik su kitais jau https://www.youtube....h?v=uhBewKu80Mg biggrin.gif

Kai atsigaus puslapis butinai dar paziuresiu ir isitikinsiu ,kad ten tikrai ne Spacey doh.gif
Atsakyti
http://cdn.pastemaga...james-kevin.jpg

Pirmas- James Mercer, antras- Spacey. Tikrai lengva supainioti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2014 04 25, 22:40)
http://cdn.pastemaga...james-kevin.jpg

Pirmas- James Mercer, antras- Spacey. Tikrai lengva supainioti. smile.gif

VAU !!!! Tu saunuolyte aciuks.gif oro_buckis.gif
Geras biggrin.gif Parodysiu ryt vyrui,nustebs smile.gif
Atsakyti
Quills (2000) - labai ilgai vilkintas, tačiau galop peržiūrėtas ir galiu pasakyti, kad paliko gerą įspūdį. Pradžioje buvo nuobodoka, bet vėliau, kai įsivažiavo, tai pasidarė vis įdomiau ir įdomiau. Svarsčiau, kokia galėtų būti pabaiga, nes tai vienas tų filmų, kai prošvaisčių mažėja su kiekviena minute, o ir apskritai ten viskas komplikuota gan. Pabaigoje tai jau ir emocijų visokių netrūko, nes ir įvykių daugybė ten buvo... Šiaip netrūksta ir tragikomiškumo, ironijos, tai ir paverkti, ir pasijuokti tikrai yra kur. Na, ir negaliu pagirti Geoffrey Rush, kuris puikų vaidmenį atliko.

Marley & Me (2008)
- čia priklausysiu mažumai blush2.gif nesužavėjo manęs šis filmas. Taip, pabaiga jautri, maždaug filmo vidury vienas momentas irgi vos nesugraudino, bet tik tiek. Norėjosi, kokio nors ,,kabliuko'' siužete, nes dabar jie tiesiog gyvena, viskas einasi kone pagal planą, Marlis vidury filmo apskritai vos ne užmirštamas... Nežinau, ar teisingai išsireiškiu, bet man jis toks apie nieką. Tiesiog ėjo - praėjo.

300 (2006) - pats pastatymas patiko, įdomiai nufilmuotas, tačiau visumoj sužavėta nelikau, neįtraukė visai, laukiau, kad tik greičiau pasibaigtų.

You're Next (2011) - siaubo trileris, kurį rekomenduoju mėgstančioms tokio žanro filmus, kuriuose pagrindiniai veikėjai tampa įkalinti vienoje patalpoje / name, kol nežinomi žudikai bando visus išžudyt. Kraujo yra, žudymai įvairūs ir atvirai rodomi, tad patiks ne visiems. Man pasirodė šis vienas iš geresnių, buvo įtampos, išlaikė dėmesį iki galo, pabaiga puiki. Tik norėjosi tikslesnio atsakymo į klausimą ,,kodėl" bei pagrindinė veikėja kartais nervino. Tiesa, prie žanrų komedija prirašyta. Kažkaip žiūrint nekilo toks jausmas, kad žiūriu komediją, nors keliskart ir nusijuokiau (nors vos ne kiekvieną siaubo filmą žiūrėdama nevengiu nusijuokti). Žodžiu, patiko.

The Big Lebowski (1998)
- gal ne nuotaikoj buvau, o gal tiesiog iš tikrųjų aš ten visų ,,bajerių'' nepagavau, bet kol kas iš trijų matytų šis man mažiausiai patikęs iš brolių Coenų filmų (iki šiol matytos buvo taip pat komedijos). Aišku, veikėjai puikūs, kiekvienam galėčiau nemažai pagiriamųjų žodžių pasakyti, o ir buvo dialogų/situacijų, per kurias prisijuokiau nemažai, tačiau daugiausia kažkaip nuobodžiavau.

Na, ir šiandien pažiūrėjau paskutiniu metu gan dažnai temoj minėtą The Life of David Gale (2003). Pradžioj kažkaip nelabai patiko, kai išaiškėjo, kas ir kodėl nutiko moteriai, dėl kurios Deividas sėdo į kalėjimą, bet po to kažkaip su tuo susitaikiau... O filmas geras, jau ten maždaug vidury filmo ėmiau ašarot kaip reikiant, aišku po to irgi buvo kur pabraukt ašarų. Aišku, liūdino ir stebino ta stiprybė ir susitaikymas, su tuo, kas gali nutikti, apskritai, pats ryžtas, tačiau be viso to ramiai negalėjau žiūrėt į tai, kuo pavirto Deivido gyvenimas pavirto po pirmojo apkaltinimo. Taigi, emocijų buvo viso filmo metu... Rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2014 04 26, 01:07)

The Big Lebowski (1998) [/b]- gal ne nuotaikoj buvau, o gal tiesiog iš tikrųjų aš ten visų ,,bajerių'' nepagavau, bet kol kas iš trijų matytų šis man mažiausiai patikęs iš brolių Coenų filmų (iki šiol matytos buvo taip pat komedijos). Aišku, veikėjai puikūs, kiekvienam galėčiau nemažai pagiriamųjų žodžių pasakyti, o ir buvo dialogų/situacijų, per kurias prisijuokiau nemažai, tačiau daugiausia kažkaip nuobodžiavau.



šitas filmas man visiems gyvenimo , t.y. nuotaikos atvejams. nežinau jau, kiek kartų mačiau, ir neatsisakysiu prie progos vėl pažiūrėti, kabina ir personažai, ir siužetas ir aktoriai. atpalaiduojantis daugeliu prasmių.
Atsakyti