Įkraunama...
Įkraunama...

Petunijos - surfinijos (2014)

QUOTE(evvva @ 2015 01 11, 19:12)
ziuresim  kada saulele lepins tada ir sesim  drinks_cheers.gif

Pasejau vakar pirmasias petunijas(o kuom skiriasi svyrancios petunijos nuo surfiniju?) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 12, 14:06)
Pasejau vakar pirmasias petunijas(o kuom skiriasi svyrancios petunijos nuo surfiniju?) 4u.gif

Va šito klausymo man irgi niekas neatsako g.gif kažkada seniau jau esu kažkur klaususi, ir bandžiau googlinti.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 12, 15:06)

smile.gif Jei nesigilinant, tai nesiskiria niekuo. Galit paskaityti: http://lt.lt.allcons.../13334/petunija
Atsakyti
Surfinijos dauginamos auginiais, o petunijos sėklomis.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 12, 14:06)

Su startu 4u.gif gausaus ir gražaus užderėjimo smile.gif
Atsakyti
Sveikos.
Priimkit naujokę į būrį smile.gif esu visai šviežia daržininkė- gėlininkė. Tad atleiskit, jei kokie mano klausimai bus juokingi Jums.

Šiandien pasisėjau ir aš petunijas. Su palangėm pas mane bėda (mažoji ant jų laipioja), tai pasistačiau ant lentynos po staline lempa. Ar užteks petunijoms to pradėti gyvenimą?
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 16, 21:11)
Sveikos.
Priimkit naujokę į būrį smile.gif esu visai šviežia daržininkė- gėlininkė. Tad atleiskit, jei kokie mano klausimai bus juokingi Jums.

Šiandien pasisėjau ir aš petunijas. Su palangėm pas mane bėda (mažoji ant jų laipioja), tai pasistačiau ant lentynos po staline lempa. Ar užteks petunijoms to pradėti gyvenimą?

Kol dygsta(apie tris savaites), galit bet kur statyti, sviesos labai nereikia, bet pasirodzius daigeliams reikia kisti po lempom. O jusu staline gal skaitosi ta LEDine? Jei taip-tai pakaks sviesos 4u.gif Po lempom laikysit visa diena, kokias 16 valandu.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 17, 05:17)
Kol dygsta(apie tris savaites), galit bet kur statyti, sviesos labai nereikia, bet pasirodzius daigeliams reikia kisti po lempom. O jusu staline gal skaitosi ta LEDine? Jei taip-tai pakaks sviesos 4u.gif Po lempom laikysit visa diena, kokias 16 valandu.

Supratau smile.gif po lempom kaip viščiukus smile.gif
Taip, led'inė lempikė. Ačiū už atsakymą smile.gif

Kiek skaičiau, turi būt drėgna termė. Uždengiau maistine plevele. Laikau kumščius, kad sudygtų smile.gif
Atsakyti
Nu stebuklu stebuklas bigsmile.gif Tik penktadieni pasejau, siandien ziuriu-ir akimis netikiu, surfinijos maziukes, kaip gyvateles jau lenda thumbup.gif O kitos petunijos svyrancios dar ne schmoll.gif Bet surfinijos... bigsmile.gif Pasirode po 4 dienu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 20, 19:39)
Nu stebuklu stebuklas bigsmile.gif Tik penktadieni pasejau, siandien ziuriu-ir akimis netikiu, surfinijos maziukes, kaip gyvateles jau lenda thumbup.gif O kitos petunijos svyrancios dar ne schmoll.gif Bet surfinijos... bigsmile.gif Pasirode po 4 dienu thumbup.gif

Pas mane tas pats.
Beje, sėjau naujovę. Sėklas, kurios po kelias "suklijuotos" į tokį rutuliuką. Tipo iš to rutuliuko išaugusių augalų užteks vienam vazonui apželdint. Nu žiūrėsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sparaxis @ 2015 01 21, 11:16)
Pas mane tas pats.
Beje, sėjau naujovę. Sėklas, kurios po kelias "suklijuotos" į tokį rutuliuką. Tipo iš to rutuliuko išaugusių augalų užteks vienam vazonui apželdint.  Nu žiūrėsiu  g.gif

I balta toki? bigsmile.gif Ir as tokius sejau, nes pagalvojau, jog apgavo: raso, kad 50 seklu, o ideti tik 10 tu baltu rutuliuku doh.gif O paliejau ir pamaciau, jog tie rutuliukai istirpo. Matyt, cia kazkokia skatinama medziaga sulipintos buvo g.gif
Atsakyti
Kam netoli Ermitažas ar Seniai, gal žinote, gal jau yra daigelių? blush2.gif
Atsakyti