Įkraunama...
Įkraunama...

Petunijos - surfinijos (2014)

QUOTE(kuzdaite @ 2015 01 21, 18:49)
Kam netoli Ermitažas ar Seniai, gal žinote, gal jau yra daigelių? blush2.gif

Ne, dar nera. Pernai pasirode tik vasario vidury.
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2015 01 21, 18:49)
Kam netoli Ermitažas ar Seniai, gal žinote, gal jau yra daigelių? blush2.gif

parduotuvese nėra, bet gėlininkai jau prekiauja. Vos susilaikiau nepaskambinus. Bet pagalvojau, kad sniegą prakrapščius vis tiek nesodinsiu.
Atsakyti
Prekiausiu ir as daigeliais, tuom uzsiimu. Bet tik vasario vidury.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 21, 10:27)
I balta toki? bigsmile.gif Ir as tokius sejau, nes pagalvojau, jog apgavo: raso, kad 50 seklu, o ideti tik 10 tu baltu rutuliuku doh.gif O paliejau ir pamaciau, jog tie rutuliukai istirpo. Matyt, cia kazkokia skatinama medziaga sulipintos buvo g.gif

Jo, į baltą. Tik pas mane 5 rutuliukai buvo.
Tik man klausimas kyla, ten tos kelios sėklos išdygs viena šalia kitos, tai pikuot reikia po to ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sparaxis @ 2015 01 22, 11:52)
Jo, į baltą. Tik pas mane 5 rutuliukai buvo.
Tik man klausimas kyla, ten tos kelios sėklos išdygs viena šalia kitos, tai pikuot reikia po to ar kaip?  g.gif

Butinai pikiuoti drinks_cheers.gif Vargo vakariene bus: tos surfinijos plonumo kaip siuleliai, galesiu pincetu vel rankioti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 22, 11:16)
Butinai pikiuoti drinks_cheers.gif Vargo vakariene bus: tos surfinijos plonumo kaip siuleliai, galesiu pincetu vel rankioti doh.gif

O aš tikėjausi, kad pasodinsiu ir pamiršiu. Ir išaugs gražiai. Ir kam aš jas pirkau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sparaxis @ 2015 01 21, 11:16)
Pas mane tas pats.
Beje, sėjau naujovę. Sėklas, kurios po kelias "suklijuotos" į tokį rutuliuką. Tipo iš to rutuliuko išaugusių augalų užteks vienam vazonui apželdint.  Nu žiūrėsiu  g.gif

Kur pirkot šią naujovę...norėč ir aš išbandyti
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amapatria @ 2015 01 22, 15:45)
Kur pirkot šią naujovę...norėč ir aš išbandyti
g.gif

Yra ju visur pirkti
http://www.seklos.lt...iles-surfinijos
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 22, 16:38)

Na kažko tai nesuprantu. mastau.gif Pernai tokias sėjau. Vienas rutuliukas = vienas augalas. Nei pikuoti reikėjo, nei ką g.gif
Atsakyti
QUOTE(---- @ 2015 01 22, 17:05)
Na kažko tai nesuprantu.  mastau.gif  Pernai tokias sėjau. Vienas rutuliukas = vienas augalas. Nei pikuoti reikėjo, nei ką g.gif

ir man išdygo po vieną-jokio stebuklo nebuvo
Atsakyti
QUOTE(---- @ 2015 01 22, 17:05)
Na kažko tai nesuprantu.  mastau.gif  Pernai tokias sėjau. Vienas rutuliukas = vienas augalas. Nei pikuoti reikėjo, nei ką g.gif

QUOTE(Amapatria @ 2015 01 22, 17:35)
ir man išdygo po vieną-jokio stebuklo nebuvo

Atsiprasau, suklydau, pirkau is eseklos
http://www.e-seklos....mon_shades_f1_1
raso, kad po 50vnt, kitur po 100vnt, bet apvoliotos irgi tais baltais rutuliukais, suskaiciavom tik 10. O dygsta, matau, tikrai koks 40, kuokstais net doh.gif
http://www.e-seklos....unija_rapide_f1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 22 sausio 2015 - 19:11
Gal ir kvailokas klausimas - o tą "kupstelį" Jūs žadate skaidyti ar čia specialiai keli vienetai viename, kad krūmas vešlesnis būtų? g.gif
Atsakyti